Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Borås, Västra götaland

Vill du hyra en bil billigt i Borås, Västra götaland? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Borås, Västra götaland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Borås, Västra götaland
Ekonomi459 kr per dag
Kompakt467 kr per dag
Medelstor450 kr per dag
Standard495 kr per dag
Mellanstor kombi539 kr per dag
Kombi premium691 kr per dag
Standard-SUV697 kr per dag
Stor kombi851 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Borås

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Borås

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Borås?

De billigaste hyrbilarna i Borås hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 258 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Borås är 491 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Borås?

Bilmodellen Volkswagen Multivan är den mest populära bilen att hyra i Borås enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen Multivan för så lite som 869 kr/dag i Borås, men generellt kan du vänta dig priser på runt 1 682 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Borås är modellen Volvo XC40 för ett genomsnittspris på 637 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 352 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Borås, Västra götaland

Hitta rätt hyrbil för dig i Borås

Liten bilar

371 kr - 776 kr

Alla biltyper

488 kr - 1 098 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Borås, Sverige är 502 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Borås, Sverige är april. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 371 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borås av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Borås, Sverige är 760 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Borås, Sverige är november. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 476 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borås av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Borås, Sverige är 1 177 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Borås, Sverige är september. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 911 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borås av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Borås, Sverige är 760 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Borås, Sverige är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Borås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borås av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Borås, Sverige är 1 566 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Borås, Sverige är november. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 1 050 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Borås, Sverige är 1 347 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Borås, Sverige är oktober. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 1 018 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Borås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Borås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Borås av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

459 kr/dag

(21 aug - 31 aug)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

467 kr/dag

(28 jun - 29 jun)
Renault Captur
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

495 kr/dag

(28 jun - 29 jun)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Borås

Alla större biluthyrningsfirmor i Borås, Västra götaland

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

1 plats

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sixt

2 platser

Hertz

3 platser

MABI

2 platser

Avis

1 plats

GREEN MOTION

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Borås

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Borås.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

SUV, Compact, Premium

Billigaste hyrbilen

322 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Multivan
Den mest populära biluthyrningsfirman i Borås som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Borås under de senaste 72 timmarna: SUV, Compact, Premium.
Det lägsta priset för en hyrbil i Borås är 322 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 615 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Borås under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Multivan. Våra användare föredrar också Volvo XC40 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Borås – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Borås och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Borås, Sverige i juli?

För att hyra en bil i Borås för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 568 kr med genomsnittspriset 1 104 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Borås i juli hittade ett genomsnittspris på 609 kr - men priser så låga som 362 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vad är hastighetsgränsen i Borås, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Borås tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Borås ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Borås ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Tesla Model Y i Borås?

Är vädret i Borås representativt för resten av Västra götaland?

Den som vill hyra en bil i Borås för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Västra götaland under juni månad vanligtvis ligger runt 15 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Borås?

Priserna för bilar i Borås uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Borås?

Av juni 2024 finns det 20 bolag att välja mellan för bilar i Borås.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Borås?

Bland olika länder, inklusive Borås, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Borås?

För att få hyra en bil i Borås måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Borås?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Borås om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Borås?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Borås då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Borås med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Borås som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Borås på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Borås.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Borås som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Borås.

Kan jag söka efter hyrbilar i Borås med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Borås på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Borås

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Borås

Populära hyrbilstyper i Borås