Hyrbilar i Oskarshamn, Kalmar län

Vill du hyra en bil billigt i Oskarshamn, Kalmar län? Sök och jämför priser här!

Oskarshamn, Sverige
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Oskarshamn, Sverige
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Oskarshamn

Ja, när du har hittat dig ett bra hyrbilserbjudande i Oskarshamn så får du ta med bilen ut ur Sverige. De bolag som har hyrbilar i Oskarshamn för tillfället tillåter att deras bilar tas med till våra grannländer Norge, Danmark och Finland. Något av hyrbilsföretagen tillåter inte att man tar med bilen någon annanstans och något tillåter andra länder i Europa men mot en avgift. Om du har tänkt åka över landsgränsen så måste du berätta det för uthyrningsföretaget. Det kan du göra genom att skriva det som en kommentar när du bokar eller så kan du kontakta hyrbilsföretaget efter bokningen. Deras kontaktuppgifter ska stå i bokningsbekräftelsen. Det är viktigt att du meddelar innan eftersom om du kör över gränsen utan tillåtelse kommer inte försäkringarna att gälla om olyckan skulle vara framme.

Det kan vara svårt att hyra bil i Oskarshamn utan ett kreditkort. Kreditkort är standard vad det gäller betalning för hyrbilar eftersom det ger biluthyrningsföretagen en extra säkerhet. När du hämtar dig en billig hyrbil i Oskarshamn så reserverar hyrbilsföretaget en depositionsavgift på ditt kreditkort. När du sedan lämnar in bilen i gott skick så släpper företaget de reserverade pengarna. Hyrbilsföretagen i Oskarshamn har som standard att all betalning ska ske med kreditkort men om du absolut inte vill eller kan betala med kreditkort kan du kontakta dem och se om de kan hjälpa dig. Vissa hyrbilsföretag löser det genom att de kan fakturera dig kostnaden för bilen och kostnad för eventuella skador, använt bränsle och så vidare. Andra kan lösa det genom att du får betala depositionsavgiften med betalkort eller kontanter när du hämtar bilen och så kan du sedan få tillbaka dem när du lämnar in bilen i fint skick. Men det är upp till varje biluthyrningsföretag och det kan vara olika i olika fall. Ta därför alltid kontakt med dem i förväg och inte när du ska hämta bilen.

Oskarshamn har inga speciella trafikregler att ta hänsyn till. I staden gäller de vanliga svenska trafikreglerna. Du måste respektera högerregeln, du får inte använda en mobiltelefon när du kör och du får inte heller dricka alkohol när du ska köra. Alla i bilen måste ha bälte på sig och små barn ska sitta i bilbarnstol. Oskarshamn har ganska mycket backar så när du bokat en hyrbil i Oskarshamn under vinterhalvåret är det en god idé att ha ordentliga dubbdäck. Om du tänker ta med bilen ut ur landet för en utflykt till Danmark, till exempel, är det viktigt att tänka på att du har koll på de danska trafikreglerna också. Trafikregler kan ändras så läs på om det aktuella landets trafikregler för säkerhets skull.

För att få hyra en bil i Oskarshamn så behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett giltigt körkort och haft ditt körkort i minst ett år. För vissa lyxbilar eller större fordon kan det vara ännu högre krav. Om ditt körkort är utfärdat på ett språk som inte använder de romerska alfabetet så behöver du ha ett internationellt körkort utöver det vanliga körkortet. Du behöver också ha ett internationellt körkort om du har ett körkort från ett land utanför EU/EES. Tänk på att det internationella körkortet bara är giltigt tillsammans med ditt vanliga körkort. Du måste också ha med dig ditt pass för identifikation och ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn. Hos vissa företag behöver du också ha med din voucher för att vara säker på att du får det utlovade priset.


Erbjudanden på hyrbilar i Oskarshamn, Kalmar län

Hitta rätt hyrbil för dig i Oskarshamn

Bilar i Liten

539 kr - 1 326 kr

Alla biltyper

858 kr - 1 734 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Oskarshamn, Sverige är 817 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Oskarshamn, Sverige är oktober. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 539 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oskarshamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oskarshamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Oskarshamn, Sverige är 966 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Oskarshamn, Sverige är april. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 657 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oskarshamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oskarshamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Oskarshamn, Sverige är 1 068 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Oskarshamn, Sverige är januari. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 812 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oskarshamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oskarshamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Oskarshamn, Sverige är 932 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Oskarshamn, Sverige är juni. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 745 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oskarshamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oskarshamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Oskarshamn, Sverige är 960 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Oskarshamn, Sverige är september. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 1 001 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oskarshamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oskarshamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Oskarshamn, Sverige är 770 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Oskarshamn, Sverige är januari. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 817 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Oskarshamn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Oskarshamn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Oskarshamn

Alla större biluthyrningsfirmor i Oskarshamn, Kalmar län

Europcar

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

Sunnycars

2 platser

Avis

1 plats

Hertz

1 plats

MABI

1 plats

Sixt

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Oskarshamn

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Oskarshamn.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Economy, Wagon, Compact

Billigaste hyrbilen

396 kr

Mest populära modellen

Mercedes-Benz CLA
Den mest populära biluthyrningsfirman i Oskarshamn som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Oskarshamn under de senaste 72 timmarna: Economy, Wagon, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Oskarshamn är 396 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 615 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Oskarshamn under de senaste 7 dagarna är av modellen Mercedes-Benz CLA. Våra användare föredrar också Volkswagen Multivan som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Oskarshamn

Nedan visas de mest populära hotellen i Oskarshamn

Att köra med hyrbil i Oskarshamn – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Oskarshamn och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Oskarshamn hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 27,18/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Oskarshamn är 33,03/dag.

Hastighetsgränsen i Oskarshamn är 60 km/t om inget annat anges. Oskarshamn har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Oskarshamn ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Oskarshamn omkring i Kalmar län eller runt de omgivande områdena under februari månad bör förvänta sig temperaturer runt −1 °C och en eventuell nederbörd på 20 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Oskarshamn

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Oskarshamn

Hyrbilstyper som är extra populära i Oskarshamn

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Oskarshamn

Börja planera din resa till Oskarshamn


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Oskarshamn via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Oskarshamn då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Oskarshamn och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Oskarshamn.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Oskarshamn på momondo.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Oskarshamn med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.