Hyrbilar i Skopje

Vill du hyra en bil billigt i Skopje? Sök och jämför priser här!

Skopje, Nordmakedonien
14 feb — 21 feb
Samma avlämingsplats
Skopje, Nordmakedonien
tis 14/2
12:00
tis 21/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Skopje

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Skopje
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

12 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

9 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

12 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

13 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Skoda Octavia
Opel Insignia
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

29 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Opel Insignia
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

10 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Fiat 500
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

43 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Volkswagen Golf
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

27 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Volkswagen T-ROC
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

24 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Volkswagen Golf

Viktig information om hyrbilar i Skopje

Då det gäller åldersgränsen för att hyra bil i Skopje kräver de flesta uthyrare att du ska ha fyllt 21 år, men detta kan variera beroende på vilken typ av bil du vill hyra. I regel ska du även ha haft ditt körkort i minst två år. Är du under 25 år kan även en extra avgift tillkomma, så var noga med att läsa avtalet. Vissa biluthyrningsföretag har även en maxålder på 75 år.

I Skopje är det obligatoriskt att ha halvljusen påslagna och tänk även på att det finns vägavgifter på motorvägen men inte inne i Skopje. Hastigheten för körning i tätorter är 50 km/h men kan variera mellan stadsdelarna, dubbelkolla alltid skyltning och regler. Det är även förbjudet att prata i handhållen mobil och obligatoriskt att använda bilbälte i förar- och främre passagerarsätet. Promillegränsen ligger på 0,5.

Då det kommer till parkeringsmöjligheter finns det parkeringshus som erbjuder en övervakad och därmed säkrare parkering. Det går även bra att ställa din bil i zonparkering ute på gatorna. Avgiften varierar från zon till zon så var uppmärksam på skyltning och regler. Du kan även välja att betala med din mobil. Tänk på att inte lämna några värdesaker i bilen efter att du parkerat den.

Med hyrbil i Skopje har du det perfekta utgångsläget för att ta dig till några av de många sevärdheterna runt staden. En knappt 20 minuter lång bilfärd bort väntar till exempel Matka Canyon, en storslagen konstgjord sjö som täcker 5 000 hektar. Detta är en perfekt destination för den som vill vandra längs det mäktiga berget, klättra, hyra kajak och upptäcka medeltida kloster som ligger utströdda i området. Besök den mytomspunna grottan Vrelo, belägen vid flodbädden av Treska. Denna storslagna grotta är listad bland de 77 bästa naturplatserna att besöka i världen, och väl där är det lätt att förstå varför. Vill du fly undan storstadstressen ytterligare är en körning till Vodnoberget ett måste. Hit kommer även lokalbefolkningen för att slappna av och få frisk luft. Det är en rejäl utmaning att ta sig till toppen längs de hisnande vandringslederna, men väl framme blir du belönad av att stå nedanför det 66 meter höga monumentet ‘The Millennium Cross’ och en storslagen utsikt från 1 066 meters bergshöjd. Att hyra bil i Skopje ger dig även möjligheten att ta en tur till den antika staden Ohrid cirka två och en halv timmes körning söderut. Detta är en otroligt gammal stad full med historia och fascinerande sevärdheter. Förutom de antika ruinerna kan du njuta av Ohridsjöns vackra stränder och den gröna naturen.

Att hyra bil i Skopje innebär att de flesta hyrbilsföretagen har egna, lokala försäkringar som de erbjuder. Tänk på att du kanske vill ha självriskeliminering då detta täcker självrisken för skador som kan tänkas uppkomma på hyrbilen. Om du bokar med ditt svenska kredit- eller bankkort kan du dubbelkolla med din bank om de redan erbjuder självriskeliminering som ett alternativ. Annars har vissa större svenska försäkringsbolag tilläggsalternativ vid biluthyrning, till exempel Länsförsäkringar för hyrbil utomlands.

Det krävs inget internationellt körkort för att få hyra och köra bil i Skopje, ditt svenska körkort fungerar bra.

Du kan hyra bil på Skopjes internationella flygplats, SKP, där 14 biluthyrare som exempelvis Avis, Sharr Express, Europcar, Hertz, Sixt och Enterprise har kontor i ankomsthallen. Öppettiderna varierar mellan bolagen men oftast håller de öppet dygnet runt varje dag. Biluthyrning i Skopje finns även tillgängligt i stadskärnan där de flesta uthyrarna har stängt på söndagar. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan plats än där du hyrde kan du applicera ett filter för detta då du söker på momondo.


Erbjudanden på hyrbilar i Skopje

Hitta rätt hyrbil för dig i Skopje

Bilar i Liten

130 kr - 473 kr

Alla biltyper

140 kr - 845 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Skopje, Nordmakedonien är 260 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Skopje, Nordmakedonien är februari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 130 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Skopje som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Skopje, Nordmakedonien är 360 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Skopje, Nordmakedonien är februari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 170 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Skopje som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Skopje, Nordmakedonien är 827 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Skopje, Nordmakedonien är mars. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 399 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Skopje, Nordmakedonien är 439 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Skopje, Nordmakedonien är februari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 92 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Skopje som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Skopje, Nordmakedonien är 723 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Skopje, Nordmakedonien är mars. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 399 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

9 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Opel Corsa
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

10 kr/dag

(25 feb - 4 mar)
Ford Ka

Hyrbilsleverantörer i Skopje

Alla större biluthyrningsfirmor i Skopje

Europcar

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sixt

6 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

SURPRICE CAR RENTAL

7 platser

keddy by Europcar

6 platser

City Car & Truck Rentals

5 platser

Sunnycars

5 platser

Interways

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Skopje

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Skopje.

Mest populära uthyrningsföretag

CarWiz

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

90 kr

Mest populära modellen

Opel Corsa
Den mest populära biluthyrningsfirman i Skopje som hittats på momondo den här månaden är CarWiz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avantcar och SURPRICE CAR RENTAL
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Skopje under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Skopje är 90 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 127 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Skopje under de senaste 7 dagarna är av modellen Opel Corsa. Våra användare föredrar också Skoda Citigo som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Skopje

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress15,7 km

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress107,8 km

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress0,6 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Skopje

Nedan visas de mest populära hotellen i Skopje

Att köra med hyrbil i Skopje – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Skopje och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För en weekend i mars ligger de bästa erbjudandena i Skopje från 79 kr till cirka 106 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 67 kr till 109 kr.

De billigaste hyrbilarna i Skopje hittas generellt genom SURPRICE CAR RENTAL . När du bokar med SURPRICE CAR RENTAL kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 6,36/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Skopje är 7,18/dag.

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Skopje i mars månad. I genomsnitt får Skopje en nederbörd på 30 mm och temperaturen ligger kring 12 °C under mars. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Skopje kommer i genomsnitt kosta dig 699 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Skopje är 50 km/t om inget annat anges. Skopje har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Skopje ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

I februari får Skopje vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 3 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Skopje då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Skopje omkring i Skopje eller runt de omgivande områdena under februari månad bör förvänta sig temperaturer runt 3 °C och en eventuell nederbörd på 30 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Skopje

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Skopje

Hyrbilstyper som är extra populära i Skopje

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Skopje

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Nordmakedonien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Nordmakedonien

Börja planera din resa till Skopje


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Skopje om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Skopje genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Skopje som erbjuder gratis avbokning.

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Skopje.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Skopje.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Skopje.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.