Biluthyrning i Skopje, Nordmakedonien

Vill du hyra en bil billigt i Skopje, Nordmakedonien? Sök och jämför priser här

Skopje, Nordmakedonien
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Skopje, Nordmakedonien
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Skopje, Nordmakedonien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

96 kr - 334 kr

Alla biltyper

96 kr - 1 392 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Skopje, Nordmakedonien är 147 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Skopje, Nordmakedonien är mars. Då är priset 36 % lägre än andra tider på året och kostar bara 96 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 60 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skopje av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Skopje, Nordmakedonien är 228 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Skopje, Nordmakedonien är november. Då är priset 44 % lägre än andra tider på året och kostar bara 128 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skopje av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Skopje, Nordmakedonien är 410 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Skopje, Nordmakedonien är oktober. Då är priset 22 % lägre än andra tider på året och kostar bara 320 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skopje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skopje kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skopje av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Sixt

153 kr per dag

2 sep - 16 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Sixt

153 kr per dag

2 sep - 16 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Alfa Rent A Car

167 kr per dag

3 sep - 17 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Skopje

Alla större biluthyrningsfirmor i Skopje, Nordmakedonien
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

6,0
6 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,5

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

8,2
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,6

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

8,6

Valuta för pengarna

8,0
7 platser
5 platser
5 platser

Information om din resa till Skopje

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Skopje?

Då det gäller åldersgränsen för att hyra bil i Skopje kräver de flesta uthyrare att du ska ha fyllt 21 år, men detta kan variera beroende på vilken typ av bil du vill hyra. I regel ska du även ha haft ditt körkort i minst två år. Är du under 25 år kan även en extra avgift tillkomma, så var noga med att läsa avtalet. Vissa biluthyrningsföretag har även en maxålder på 75 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Skopje

I Skopje är det obligatoriskt att ha halvljusen påslagna och tänk även på att det finns vägavgifter på motorvägen men inte inne i Skopje. Hastigheten för körning i tätorter är 50 km/h men kan variera mellan stadsdelarna, dubbelkolla alltid skyltning och regler. Det är även förbjudet att prata i handhållen mobil och obligatoriskt att använda bilbälte i förar- och främre passagerarsätet. Promillegränsen ligger på 0,5.

Parkering

Då det kommer till parkeringsmöjligheter finns det parkeringshus som erbjuder en övervakad och därmed säkrare parkering. Det går även bra att ställa din bil i zonparkering ute på gatorna. Avgiften varierar från zon till zon så var uppmärksam på skyltning och regler. Du kan även välja att betala med din mobil. Tänk på att inte lämna några värdesaker i bilen efter att du parkerat den.

Utflyktsmål i och omkring Skopje

Med hyrbil i Skopje har du det perfekta utgångsläget för att ta dig till några av de många sevärdheterna runt staden. En knappt 20 minuter lång bilfärd bort väntar till exempel Matka Canyon, en storslagen konstgjord sjö som täcker 5 000 hektar. Detta är en perfekt destination för den som vill vandra längs det mäktiga berget, klättra, hyra kajak och upptäcka medeltida kloster som ligger utströdda i området. Besök den mytomspunna grottan Vrelo, belägen vid flodbädden av Treska. Denna storslagna grotta är listad bland de 77 bästa naturplatserna att besöka i världen, och väl där är det lätt att förstå varför. Vill du fly undan storstadstressen ytterligare är en körning till Vodnoberget ett måste. Hit kommer även lokalbefolkningen för att slappna av och få frisk luft. Det är en rejäl utmaning att ta sig till toppen längs de hisnande vandringslederna, men väl framme blir du belönad av att stå nedanför det 66 meter höga monumentet ‘The Millennium Cross’ och en storslagen utsikt från 1 066 meters bergshöjd. Att hyra bil i Skopje ger dig även möjligheten att ta en tur till den antika staden Ohrid cirka två och en halv timmes körning söderut. Detta är en otroligt gammal stad full med historia och fascinerande sevärdheter. Förutom de antika ruinerna kan du njuta av Ohridsjöns vackra stränder och den gröna naturen.

Vilka försäkringar ska man ha?

Att hyra bil i Skopje innebär att de flesta hyrbilsföretagen har egna, lokala försäkringar som de erbjuder. Tänk på att du kanske vill ha självriskeliminering då detta täcker självrisken för skador som kan tänkas uppkomma på hyrbilen. Om du bokar med ditt svenska kredit- eller bankkort kan du dubbelkolla med din bank om de redan erbjuder självriskeliminering som ett alternativ. Annars har vissa större svenska försäkringsbolag tilläggsalternativ vid biluthyrning, till exempel Länsförsäkringar för hyrbil utomlands.

Kan man använda sitt svenska körkort i Skopje, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det krävs inget internationellt körkort för att få hyra och köra bil i Skopje, ditt svenska körkort fungerar bra.

Var i Skopje kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hyra bil på Skopjes internationella flygplats, SKP, där 14 biluthyrare som exempelvis Avis, Sharr Express, Europcar, Hertz, Sixt och Enterprise har kontor i ankomsthallen. Öppettiderna varierar mellan bolagen men oftast håller de öppet dygnet runt varje dag. Biluthyrning i Skopje finns även tillgängligt i stadskärnan där de flesta uthyrarna har stängt på söndagar. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan plats än där du hyrde kan du applicera ett filter för detta då du söker på momondo. (Information kontrollerad: 16/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Skopje, Nordmakedonien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Skopje flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Skopje

329 personer har letat efter hyrbilar i Skopje i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Skopje för att motverka spridningen av COVID-19?

Europcar, Budget och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Skopje till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Skopje. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Skopje, Nordmakedonien i augusti?

För en weekend i augusti ligger de bästa erbjudandena i Skopje från 98 kr till cirka 169 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 97 kr till 167 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Skopje har lägst priser för hyrbilar?

SURPRICE CAR RENTAL Har generellt de billigaste dagspriserna i Skopje på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 259 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 99 kr per dag för deras hyrbilar i Skopje.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Skopje, Nordmakedonien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Skopje erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Europcar, Budget och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Skopje?

Skopje, Nordmakedonien har 4 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 781 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Skopje, Nordmakedonien?

Hastighetsgränsen i Skopje är 50 km/t om inget annat anges. Skopje har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Skopje ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

Hur är vädret i Skopje, Nordmakedonien i juli?

I juli får Skopje vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 22 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Skopje då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Med tanke på att temperaturerna i Skopje typiskt är högre under juli och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Skopje representativt för resten av Skopje?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Skopje omkring i Skopje eller runt de omgivande områdena under juli månad bör förvänta sig temperaturer runt 22 °C och en eventuell nederbörd på 30 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Nordmakedonien


Hyrbilar på flygplatser i Skopje

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Skopje

Börja planera din resa till Skopje