Hyrbilar i Nordmakedonien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Nordmakedonien? Sök och jämför priser här!

Skopje, Nordmakedonien
4 dec — 11 dec
Skopje, Nordmakedonien
mån 4/12
12:00
mån 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Nordmakedonien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Nordmakedonien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Nordmakedonien?

Alamo är den billigaste biluthyrningsfirman i Nordmakedonien med priser så låga som 127 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Nordmakedonien på 204 kr per dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Nordmakedonien?

Enligt våra data är Alamo det populäraste biluthyrningsföretaget i Nordmakedonien. De senaste månaderna har 32% av våra användare valt Alamo som hyrbilsfirma. 2 av våra användare har recenserat sin upplevelse med Alamo under sin vistelse i Nordmakedonien och ger dem ett betyg på 9,4 av 10.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Nordmakedonien?

Med 10 kontor i Nordmakedonien är keddy by Europcar det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. keddy by Europcar tenderar att ha uthyrningskontor i de mest populära städerna i Nordmakedonien. Skopje har till exempel 6 keddy by Europcar från keddy by Europcar.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Nordmakedonien?

När det gäller att hyra bil i Nordmakedonien föredrar resenärer att hyra en Ekonomi. Faktum är att 37 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 231 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Nordmakedonien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Nordmakedonien
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

128 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Skoda Fabia
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

139 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Volkswagen up!
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

151 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

151 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

160 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Toyota Corolla
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

176 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Skoda Octavia
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

193 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Mini Hatch
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

209 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Vauxhall Mokka
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

210 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Vauxhall Mokka

Erbjudanden på hyrbilar i Nordmakedonien

Hitta rätt hyrbil för dig i Nordmakedonien

Liten cars

111 kr - 460 kr

Alla biltyper

121 kr - 819 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Nordmakedonien är 265 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Nordmakedonien är februari. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 111 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Nordmakedonien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Nordmakedonien är 378 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Nordmakedonien är februari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 135 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Nordmakedonien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Nordmakedonien är 761 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Nordmakedonien är mars. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 394 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nordmakedonien är 416 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nordmakedonien är februari. Då är priset 77% lägre än under resten året och ligger på bara 99 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Nordmakedonien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Nordmakedonien är 763 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Nordmakedonien är mars. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 394 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Nordmakedonien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

128 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Skoda Fabia
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

139 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Volkswagen up!

Hyrbilsleverantörer i Nordmakedonien

Alla större biluthyrningsfirmor i Nordmakedonien

keddy by Europcar

10 platser

Sixt

9 platser

SURPRICE CAR RENTAL

8 platser

Europcar

7 platser

City Car & Truck Rentals

5 platser

Hertz

5 platser

Interways

5 platser

Sunnycars

5 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Nordmakedonien

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress15,7 km

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress107,8 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Nordmakedonien

Nedan visas de mest populära hotellen i Nordmakedonien

Biluthyrning i Nordmakedonien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Nordmakedonien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Nordmakedonien?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Nordmakedonien. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i Nordmakedonien?

Nordmakedonien har en vägkvalitet på 3,5 på en skala mellan 1 och 7, där 1 utgör det lägsta betyget. Detta gör att Nordmakedonien ligger som nummer 88 av 137 länder gällande vägförhållanden. Tänk på att vägkvaliteten kan variera beroende på vilken del av Nordmakedonien du besöker.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Nordmakedonien?

Gränsen för alkoholintag och körning i Nordmakedonien är 0,50 ‰. Regioner och städer i Nordmakedonien kan ha sina egna lokala lagar gällande alkoholintag och körning, förutom den landsomspännande lagen, så se till att dubbelkolla detta innan du bokar din hyrbil.

Hur mycket kostar bensinen i Nordmakedonien?

Det genomsnittliga priset på bensin i Nordmakedonien är 14,95 kr per liter sedan förra veckan. Om du har en liten budget och vill hyra bil kan det vara värt att överväga ett land med lägre bensinpriser som Kuwait med ett genomsnittspris på 3,56 kr per liter. Hong Kong är ett annat bra land att besöka om du oroar dig för bensinpriset då det låg på omkring 32,40 kr per liter förra veckan.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Nordmakedonien?

Priserna för bilar i Nordmakedonien uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Nordmakedonien?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Nordmakedonien är 122 från och med november. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Nordmakedonien?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Nordmakedonien. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Nordmakedonien?

För att få hyra en bil i Nordmakedonien måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Nordmakedonien?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Nordmakedonien. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Nordmakedonien?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Nordmakedonien. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Nordmakedonien med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Nordmakedonien.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Nordmakedonien på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Nordmakedonien på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Nordmakedonien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Nordmakedonien.

Kan jag söka efter hyrbilar i Nordmakedonien med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Nordmakedonien med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Nordmakedonien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.