Hyrbilar i Nordmakedonien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Nordmakedonien? Sök och jämför priser här!

Skopje, Nordmakedonien
17 aug — 24 aug
Samma avlämingsplats
Skopje, Nordmakedonien
ons 17/8
12:00
ons 24/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Nordmakedonien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Nordmakedonien
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

19 kr/dag

(1 sep - 23 sep)
Mini Hatch
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

30 kr/dag

(1 sep - 23 sep)
Toyota Auris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

32 kr/dag

(22 sep - 20 okt)
Renault Captur
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

46 kr/dag

(9 sep - 16 okt)
Ford Galaxy
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

18 kr/dag

(1 sep - 23 sep)
Renault Captur

Erbjudanden på hyrbilar i Nordmakedonien

Hitta rätt hyrbil för dig i Nordmakedonien

Bilar i Liten

117 kr - 453 kr

Alla biltyper

141 kr - 718 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Nordmakedonien är 230 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Nordmakedonien är januari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 117 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Nordmakedonien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nordmakedonien är 358 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nordmakedonien är november. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 156 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Nordmakedonien är 583 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Nordmakedonien är mars. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 344 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nordmakedonien är 315 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nordmakedonien är mars. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 334 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Nordmakedonien är 433 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Nordmakedonien är mars. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 344 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nordmakedonien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nordmakedonien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Nordmakedonien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

19 kr/dag

(1 sep - 23 sep)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

18 kr/dag

(1 sep - 23 sep)
Renault Captur

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Nordmakedonien

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress15,7 km

Sevärdheter i närheten:

Skopje Fortress107,8 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Nordmakedonien

Nedan visas de mest populära hotellen i Nordmakedonien

Biluthyrning i Nordmakedonien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Nordmakedonien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Sixt är den billigaste biluthyrningsfirman i Nordmakedonien med priser så låga som 292 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Nordmakedonien på 456 kr per dag.

Enligt våra data är Avantcar det populäraste biluthyrningsföretaget i Nordmakedonien. De senaste månaderna har 22% av våra användare valt Avantcar som hyrbilsfirma. 2 av våra användare har recenserat sin upplevelse med Avantcar under sin vistelse i Nordmakedonien och ger dem ett betyg på 8,0 av 10.

Med 10 kontor i Nordmakedonien är keddy by Europcar det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. keddy by Europcar tenderar att ha uthyrningskontor i de mest populära städerna i Nordmakedonien. Skopje har till exempel 6 keddy by Europcar från keddy by Europcar.

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Nordmakedonien. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Nordmakedonien har en vägkvalitet på 3,5 på en skala mellan 1 och 7, där 1 utgör det lägsta betyget. Detta gör att Nordmakedonien ligger som nummer 88 av 137 länder gällande vägförhållanden. Tänk på att vägkvaliteten kan variera beroende på vilken del av Nordmakedonien du besöker.

Gränsen för alkoholintag och körning i Nordmakedonien är 0,50 ‰. Regioner och städer i Nordmakedonien kan ha sina egna lokala lagar gällande alkoholintag och körning, förutom den landsomspännande lagen, så se till att dubbelkolla detta innan du bokar din hyrbil.

När det gäller att hyra bil i Nordmakedonien föredrar resenärer att hyra en Economy. Faktum är att 29 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 269 kr per dag.

Det genomsnittliga priset på bensin i Nordmakedonien är 15,94 kr per liter sedan förra veckan. Om du har en liten budget och vill hyra bil kan det vara värt att överväga ett land med lägre bensinpriser som Algeriet med ett genomsnittspris på 3,15 kr per liter. Hong Kong är ett annat bra land att besöka om du oroar dig för bensinpriset då det låg på omkring 30,26 kr per liter förra veckan.


Biluthyrning i populära städer i Nordmakedonien

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Nordmakedonien

Hyrbilar på populära flygplatser i Nordmakedonien

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Nordmakedonien

Börja planera din resa till Nordmakedonien


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Nordmakedonien. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Nordmakedonien. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Nordmakedonien.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Nordmakedonien på momondo.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Nordmakedonien.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Nordmakedonien med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.