Hyrbilar i Ukraina

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Ukraina? Sök och jämför priser här!

Kiev, Ukraina
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Kiev, Ukraina
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Ukraina

Hitta rätt hyrbil för dig i Ukraina

Bilar i Liten

282 kr - 646 kr

Alla biltyper

282 kr - 1 934 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Ukraina är 228 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Ukraina är november. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 282 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ukraina. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ukraina kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Ukraina

Nedan visas de mest populära hotellen i Ukraina

Biluthyrning i Ukraina

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Ukraina och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

United International Car Rentals tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Ukraina. Användare hittar ofta priser så låga som 332 kr/dag när de bokar via United International Car Rentals. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via United International Car Rentals som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 364 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

För närvarande är det populäraste biluthyrningsföretaget i Ukraina United International Car Rentals. 1 användare har gett United International Car Rentals ett genomsnittligt betyg på 10,0 av 10 för deras kundservice och högkvalitativa hyrbilar. Under den senaste månaden valde 35 % av våra användare United International Car Rentals då de behövde en hyrbil i Ukraina.

Den hyrbilsfirma som för närvarande har flest uthyrningskontor i Ukraina är Sixt. Då de har 28 kontor över hela landet bör det inte vara något problem att hitta ett som ligger nära din destination. Om du ännu inte valt vilken stad du vill besöka är Kiev den mest populära destinationen i nuläget. Kiev har även 8 kontor från Sixt.

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Ukraina måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Ukraina rankade 132 av 137 länder världen över gällande vägkvalitet 2019. På en skala från 1 till 7 fick Ukraina 2,4 i betyg för vägkvalitet. Tänk dock på att vägbanans kvalitet i Ukraina kan variera beroende på vilken del av landet du besöker.

Gränsen för alkoholhalt i blodet ligger på 0,20 ‰ i Ukraina, vilket gäller både besökande och lokalbefolkningen. Denna gräns är en mätning av procenten alkohol föraren har i blodet. Denna information används för att besluta hur påverkad personen i fråga är. Det är olagligt att köra ett fordon i Ukraina om du har en alkoholhalt som överstiger 0,20 ‰, och detta klassificeras som rattfylleri. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Ukraina är 18. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

40 % av momondos användare föredrog att hyra en Economy då de besökte Ukraina vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Ukraina varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 262 kr per dag för en Economy.

Förra veckan kostade bensinpriset i Ukraina 13,75 kr per liter i genomsnitt. Priserna varierar beroende på vilken stad du besöker, årstid och det ekonomiska läget i landet. Däremot har Kuwait för närvarande de lägsta genomsnittliga bensinpriserna till en kostnad av 3,54 kr per liter. Du bör också överväga att besöka Hong Kong, även om du här stöter på de dyraste genomsnittliga priserna på 30,72 kr per liter.


Biluthyrning i populära städer i Ukraina

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Ukraina

Börja planera din resa till Ukraina


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Ukraina. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ukraina tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Ukraina som erbjuder gratis avbokning.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Ukraina på momondo.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Ukraina på momondo.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Ukraina.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.