Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Rumänien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Rumänien? Sök och jämför priser här!

Bukarest, Rumänien
18 Apr — 25 Apr
Bukarest, Rumänien
Thu 18/4
12:00
Thu 25/4
12:00
Förarens ålder:
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Rumänien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Rumänien
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

56 kr/dag

(11 Jun - 27 Jun)
Vauxhall Mokka
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

57 kr/dag

(11 Jun - 27 Jun)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

57 kr/dag

(11 Jun - 27 Jun)
Skoda Fabia
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

59 kr/dag

(11 May - 13 May)
Vauxhall Mokka
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

59 kr/dag

(11 May - 13 May)
Volkswagen Golf
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

59 kr/dag

(11 May - 13 May)
Kia Cee'd SW
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

62 kr/dag

(11 May - 13 May)
Mercedes-Benz GLA
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

65 kr/dag

(11 May - 13 May)
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

69 kr/dag

(11 May - 13 May)
Toyota Corolla

Erbjudanden på hyrbilar i Rumänien

Hitta rätt hyrbil för dig i Rumänien

Liten bilar

78 kr - 271 kr

Alla biltyper

96 kr - 527 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Rumänien är 168 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Rumänien är november. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 78 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Rumänien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rumänien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rumänien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Rumänien är 303 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Rumänien är februari. Då är priset 94% lägre än under resten året och ligger på bara 20 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rumänien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rumänien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rumänien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Rumänien är 426 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Rumänien är januari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 89 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rumänien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rumänien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Rumänien är 290 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Rumänien är januari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 80 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rumänien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rumänien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rumänien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Rumänien är 322 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Rumänien är maj. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 111 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rumänien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rumänien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rumänien av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

57 kr/dag

(11 Jun - 27 Jun)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

57 kr/dag

(11 Jun - 27 Jun)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

59 kr/dag

(11 May - 13 May)
Mercedes-Benz A-Class

Trender och insikter om att hyra bil i Rumänien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Rumänien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Rumänien?

SURPRICE CAR RENTAL tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Rumänien. Användare hittar ofta priser så låga som 54 kr/dag när de bokar via SURPRICE CAR RENTAL . Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via SURPRICE CAR RENTAL som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 168 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Rumänien?

Pricecarz är för närvarande den populäraste biluthyrningsfirman i Rumänien och 32 % av våra användare har valt att hyra bil hos dem under den senaste månaden. Pricecarz är även populära tack vare deras 11 recensioner med ett genomsnittligt betyg för kundnöjdhet på 6,3 av 10. Tänk på att din destination i Rumänien kanske inte har några uthyrningskontor från Pricecarz så det är värt att ha ett andrahandsval i åtanke.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Rumänien?

Hyrbilsfirman med flest uthyrningskontor i Rumänien är Autonom. För närvarade har de 68 kontor på flygplatser och i städer runt omkring i landet. Bukarest är en av de mest populära städerna att besöka i Rumänien och det bör inte vara ett problem att hyra en bil från något av Autonoms 4 kontor runt om i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Rumänien?

Det finns en uppsjö av olika hyrbilsmodeller att välja mellan men i Rumänien är den mest populära hyrbilstypen en Kompakt. Ungefär 36 % av våra användare valde en Kompakt under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 177 kr per dag för sin hyrbil. Tänk på att du alltid kan välja en annan bilmodell beroende på din budget, inplanerade aktiviteter och vädret.

Hyrbilsleverantörer i Rumänien

Alla större biluthyrningsfirmor i Rumänien

Autonom

68 platser

Flexicar

46 platser

Autounion Car Rental

40 platser

Flex Rent a Car

39 platser

DISCOUNT.QUEBEC

35 platser

Sunnycars

25 platser

keddy by Europcar

22 platser

ADDCAR RENTAL

17 platser

Biluthyrning i Rumänien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Rumänien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Rumänien?

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Rumänien måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Hur bra är vägarna i Rumänien?

Under 2019 rankades Rumänien som nummer 121 av 137 länder gällande vägkvalitet. Rumänien fick en 2,8 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Rumänien?

0,00 ‰ är maxgränsen för alkohol du får ha i blodet för att lagligt köra bil i Rumänien. Både lokalbefolkningen och besökare i Rumänien kan vänta sig rättsliga påföljder om de överstiger denna gräns och kör bil. Kom ihåg att du måste vara minst 18 år gammal för att lagligen konsumera alkohol, och det rekommenderas inte att köra något fordon över huvud taget efter alkoholintag.

Hur mycket kostar bensinen i Rumänien?

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 16,74 kr per liter för bensin i Rumänien. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. Om du har en liten budget och vill hyra bil kan det vara värt att överväga ett land med lägre bensinpriser som Egypten med ett genomsnittspris på 3,12 kr per liter. Hong Kong är ett annat bra land att besöka om du oroar dig för bensinpriset då det låg på omkring 34,01 kr per liter förra veckan.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Rumänien?

Priserna för bilar i Rumänien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Rumänien?

Det finns 751 bolag tillgängliga för bilar i Rumänien från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Rumänien?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Rumänien. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Rumänien?

För att få hyra en bil i Rumänien måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Rumänien?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Rumänien. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Rumänien?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Rumänien då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Rumänien med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Rumänien som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Rumänien på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Rumänien.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Rumänien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Rumänien med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Rumänien med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Rumänien med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Rumänien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 18/4
12:00
Thu 25/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Rumänien