Biluthyrning i Sibiu, Rumänien

Vill du hyra en bil billigt i Sibiu, Rumänien? Sök och jämför priser här

Sibiu, Rumänien
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Sibiu, Rumänien
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Sibiu

Alla större biluthyrningsfirmor i Sibiu, Rumänien
4 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Sibiu, Rumänien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Cluj Napoca flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sibiu

197 personer har letat efter hyrbilar i Sibiu i december.

Vilka hyrbilsfirmor i Sibiu har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Klass Wagen de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 89 kr per dag för hyrbilar i Sibiu. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Sibiu är 45 kr per dag.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sibiu under januari månad?

Hyr du en stadsjeep i Sibiu under januari månad kommer du vara väl förberedd på vädret. En stadsjeep är den perfekta hyrbilstypen för Sibiu som i genomsnitt får en nederbörd på 20 mm och har en genomsnittstemperatur på −2 °C i januari. En stadsjeep är ideal för körning på snöiga och isiga vägar tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Sibiu kommer i genomsnitt kosta dig 245 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Sibiu, Rumänien?

Hastighetsgränsen i Sibiu är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Sibiu är 100 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Sibiu bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Sibiu?

Bilmodellen Ford Focus är den mest populära bilen att hyra i Sibiu enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Ford Focus för så lite som 6 kr/dag i Sibiu, men generellt kan du vänta dig priser på runt 152 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Sibiu är modellen Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 87 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 17 kr/dag.

Hur är vädret i Sibiu, Rumänien i december?

I december får Sibiu vanligtvis en nederbörd på 20 mm och har en medeltemperatur på −1 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sibiu då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

december i Sibiu är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Sibiu.

Är vädret i Sibiu representativt för resten av Sibiu?

Den som vill hyra en bil i Sibiu för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Sibiu under december månad vanligtvis ligger runt −1 °C med en nederbörd på omkring 20 mm.


Hyra bil i andra städer i Rumänien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Bukarest, Cluj och Timisoara i Rumänien

Hyrbilar på flygplatser i Sibiu

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Sibiu

Börja planera din resa till Sibiu