Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Beirut

Vill du hyra en bil billigt i Beirut? Sök och jämför priser här!

Beirut, Libanon
26 mar — 2 apr
Beirut, Libanon
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Beirut

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Beirut

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Beirut?

De billigaste hyrbilarna i Beirut hittas generellt genom City Car. När du bokar med City Car kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 126 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Beirut är 229 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Beirut?

City Car har flest uthyrningskontor i Beirut med 9 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Beirut?

Hyrbilar av modellerna Nissan Micra och Dacia Lodgy i Beirut är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Nissan Micra i Beirut kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 187 kr/dag och priser så låga som 122 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Dacia Lodgy kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 268 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 252 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Beirut

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Beirut
Ekonomi179 kr per dag
Kompakt224 kr per dag
Medelstor295 kr per dag
Standard369 kr per dag
Stor bil534 kr per dag
Stor SUV758 kr per dag
Premium1 220 kr per dag
Minibuss535 kr per dag
Cabriolet835 kr per dag
Premium-SUV803 kr per dag
Medelstor SUV308 kr per dag
Kompakt SUV388 kr per dag
Standard-SUV451 kr per dag
Lyx-SUV1 491 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Beirut

Kan jag korsa landsgränsen med en hyrbil från Beirut?

Med en hyrbil i Beirut kan du upptäcka spännande städer och många vackra kustvägar. Om du däremot skulle vara nyfiken på att utforska intilliggande länder som exempelvis Israel gäller det att du alltid dubbelkollar vad som gäller med hyrbilsfirman innan du korsar en landsgräns. De flesta hyrbilsfirmor i Beirut tillåter inte att du kör in i ett annat land med din hyrbil, eller att du för den delen kör ombord på en färja. Om du trots allt skulle göra detta kan konsekvenserna bli dyra då det oftast innebär att du bryter hyrbilskontraktet. Detta gör dessutom att du ensam står för kostnaderna om något oväntat händer då du inte längre täcks av någon försäkring. Om du hittar ett hyrbilserbjudande i Beirut rekommenderar vi att du kontrollerar exakt vad som gäller för att korsa landsgränserna, och undersöker om det finns möjlighet att betala extra avgifter eller köpa till eventuella extraförsäkringar som möjliggör utflykter till grannländerna.

Kan man hyra bil i Beirut utan kreditkort?

Om du hyr bil i Beirut kan du, till skillnad från i Sverige, oftast räkna med att biluthyraren endast accepterar ett kreditkort. Anledningen till detta krav på kreditkort är att det då är enklare för hyrbilsfirman att reservera en avgift som täcker självrisken på försäkringen du valt som en slags garanti om något oväntat skulle inträffa. För kort utan kreditmöjligheter, så som ett bankkort finns inte denna möjlighet att reservera belopp. I dessa fall måste företaget i stället debitera en deposition från ditt konto. Detta är en mindre populär process eftersom detta medför en kostnad för biluthyrningsföretaget. Även om det generellt behövs ett kreditkort för att hyra bil i Beirut kan det självklart förekomma skillnader. Om du hittat ett billigt hyrbilserbjudande i Beirut rekommenderar vi därför att du först läser vad som gäller på biluthyrningsfirmans hemsida eller att du ringer och hör dig för om det är möjligt att använda andra betalkort.

Vilka trafikregler bör jag tänka på i Beirut?

Det finns en hel del stora skillnader mellan att köra en hyrbil i Beirut och att göra det på hemmaplan. Visserligen råder det högertrafik i landet men trafiksituationen är många gånger mycket mer hektisk än i Sverige. Över lag är vägarna i och kring Beirut hårt trafikerade, och vägbanornas kvalitet kan variera avsevärt beroende på vilken stadsdel du kör i. Detsamma gäller för hastighetsbegränsningarna, men generellt gäller 50 km/h inne i staden, och 100 km/h längs med omkringliggande lands- och motorvägar. Det rekommenderas att alltid hålla gott om avstånd till andra trafikanter och hålla ögonen öppna efter både vilda och tama djur som korsar vägen. Även om detta är en ovanlig syn inne i stadskärnan är det inte ovanligt att se boskap på vägarna till och från de större städerna. Med en hyrbil i Beirut gör du dessutom bäst i att undvika rusningstrafiken då det ofta bildas långa köer.

Vilken dokumentation behöver en internationell resenär uppvisa för att hyra bil i Beirut?

När du väl hittat ett billigt hyrbilserbjudande i Beirut som passar dig är det viktigt att du har med dig rätt dokumentation så att du kan hyra din bil utan problem. Först av allt måste du ha ett giltigt körkort som du haft i minst två år, och kompletterande till detta krävs ett internationellt körkort utöver ditt nationella. Tänk på att ha med dig legitimation med foto som bevisar din ålder. För att boka hyrbilar i Beirut krävs det nämligen oftast att föraren är över 23 år, och ytterligare ålderskrav kan tillkomma för olika bilkategorier om du exempelvis vill hyra lyxbilar eller större skåpbilar. Dessa regler kan dock variera mellan olika företag beroende på var i Beirut du väljer att hyra din bil. Det är därför en god idé att ta en extra titt på hyrbilsfirmans hemsida eller att ringa företaget innan du hämtar din hyrbil för att se till att du uppfyller alla kraven för att kunna hyra bil i Beirut.


Erbjudanden på hyrbilar i Beirut

Hitta rätt hyrbil för dig i Beirut

Liten bilar

199 kr - 522 kr

Alla biltyper

266 kr - 879 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Beirut, Libanon är 293 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Beirut, Libanon är januari. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 199 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Beirut som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Beirut, Libanon är 554 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Beirut, Libanon är februari. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 400 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Beirut som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Beirut, Libanon är 1 236 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Beirut, Libanon är februari. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 310 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor bil i Beirut som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Beirut, Libanon är 833 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Beirut, Libanon är februari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 400 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Beirut som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Beirut, Libanon är 594 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Beirut, Libanon är april. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 228 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Beirut som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Beirut, Libanon är 989 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Beirut, Libanon är december. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 1 083 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Beirut, Libanon är 619 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Beirut, Libanon är juni. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 899 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Beirut. Genomsnittspriset för en hyrbil i Beirut kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

179 kr/dag

(13 maj - 22 maj)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

224 kr/dag

(13 maj - 22 maj)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Beirut

Alla större biluthyrningsfirmor i Beirut

GREEN MOTION

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

National

1 plats

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,5

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,6

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

7,5

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,0

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

7,3

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,6

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,5

City Car

9 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

8,0

Sixt

4 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,6

Bra att veta om hyrbilar i Beirut

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Beirut.

Mest populära uthyrningsföretag

Advanced Car Rental

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

159 kr

Mest populära modellen

Nissan Micra
Den mest populära biluthyrningsfirman i Beirut som hittats på momondo den här månaden är Advanced Car Rental. Andra toppval för biluthyrningsföretag är GREEN MOTION och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Beirut under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Beirut är 159 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 246 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Beirut under de senaste 7 dagarna är av modellen Nissan Micra. Våra användare föredrar också Dacia Lodgy som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Beirut

Nedan visas de mest populära hotellen i Beirut
Hotel Napoleon Beirut

Hotel Napoleon Beirut

62 N. Yafet Street., Beirut, Lebanon

2,4 km från stadskärnan

Gefinor Rotana

Gefinor Rotana

Clemenceau Street P.O. Box 113-5202, Beirut, Lebanon

1,8 km från stadskärnan

Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut

Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut

111267 Phoenicia Street, Ain El Mreysseh, Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

1,6 km från stadskärnan

Mövenpick Hotel Beirut

Mövenpick Hotel Beirut

General De Gaulle Avenue, Raouche 2038, Beirut, Lebanon

2,8 km från stadskärnan

Intercontinental Phoenicia Beirut

Intercontinental Phoenicia Beirut

Po Box 11,Minet El Hosn, Beirut, Lebanon

1,5 km från stadskärnan

Grand Hotel Beirut

Grand Hotel Beirut

Hamra Street, Beirut, Lebanon

2,8 km från stadskärnan

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut

Al Akhtal Al Saghir, PO Box 11-7791, Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

3,2 km från stadskärnan

Beverly Hotel Beirut

Beverly Hotel Beirut

Ibn Sina Street, Beirut, Lebanon

1,6 km från stadskärnan

Raouche Arjaan by Rotana

Raouche Arjaan by Rotana

Chouran P.O. Box: 13-5325, Beirut, Lebanon

3,1 km från stadskärnan

Louis V Hotel Beirut

Louis V Hotel Beirut

Beirut Bay Side, Beirut, Lebanon

8,9 km från stadskärnan

Riviera Hotel Beirut

Riviera Hotel Beirut

Avenue De Paris Corniche El Manara, Po Box 11-4021, Beirut, Lebanon

3,1 km från stadskärnan

Staybridge Suites Beirut

Staybridge Suites Beirut

Alfred Nobel Street, Verdun P.O. Box 13-5593, Beirut, Lebanon

2,0 km från stadskärnan

1866 Court & Suites

1866 Court & Suites

1, Bliss Street, Beirut, Lebanon

2,2 km från stadskärnan

Studio 44

Studio 44

Hamra Street, Beirut, Lebanon

2,2 km från stadskärnan

Hilton Beirut Habtoor Grand

Hilton Beirut Habtoor Grand

Charles De Gaulle St. Horsh Tabet, Beirut, Lebanon

3,8 km från stadskärnan

Mayflower Hotel

Mayflower Hotel

1135304 Yafet st. Hamra Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

2,4 km från stadskärnan

Hamra Urban Gardens

Hamra Urban Gardens

Abdel Baki Street, Beirut, Lebanon

1,8 km från stadskärnan

The Parisian Hotel

The Parisian Hotel

Ein El Mreissy - Rustom Basha Street, Beirut, Lebanon

1,9 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Beirut – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Beirut och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Beirut, Libanon i april?

För en weekend i april ligger de bästa erbjudandena i Beirut från 176 kr till cirka 231 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 326 kr, och genomsnittspriset är 326 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Beirut, Libanon?

Hyrbilar i Beirut från populära uthyrningsfirmor som GREEN MOTION , Europcar och Hertz kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Beirut, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Beirut under april månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Beirut under april månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Beirut har en medeltemperatur på 20 °C och en genomsnittlig nederbörd på 10 mm i april. Att hyra en Cabriolet i Beirut kommer i genomsnitt kosta dig 952 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Beirut, Libanon?

Hastighetsgränsen i Beirut är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Beirut är 100 km/t respektive 100 km/t. Om du hyr en bil i Beirut bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Beirut, Libanon i mars?

I mars får Beirut vanligtvis en nederbörd på 90 mm och har en medeltemperatur på 15 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Beirut då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Beirut representativt för resten av Beirut?

Om du letar efter en hyrbil i Beirut för en bilresa till närliggande områden under mars månad är det viktigt att veta att resten av Beirut vanligtvis har en temperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 90 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Beirut?

Priserna för bilar i Beirut uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Beirut?

Det finns 39 bolag tillgängliga för bilar i Beirut från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Beirut?

Bland olika länder, inklusive Beirut, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Beirut?

För att få hyra en bil i Beirut måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Beirut?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Beirut eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Beirut?

När du har sökt efter en hyrbil i Beirut visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Beirut med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Beirut som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Beirut på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Beirut.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Beirut som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Beirut med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Beirut med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Beirut.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Beirut

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Beirut


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners