Biluthyrning i Toruń, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Toruń, Polen? Sök och jämför priser här

Toruń, Polen
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Toruń, Polen
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Toruń

Alla större biluthyrningsfirmor i Toruń, Polen
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Toruń, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Gdańsk-Lech Wałęsa flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Toruń

I november har vi genomfört 63 sökningar efter hyrbilar i Toruń för momondo-användare.

Vad är hastighetsgränsen i Toruń, Polen?

Om du hyr ett fordon i Toruń tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Toruń ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Toruń ligger hastighetsgränsen på 140 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Toruń?

Bilmodellen Hyundai Accent är den mest populära bilen att hyra i Toruń enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai Accent för så lite som 116 kr/dag i Toruń, men generellt kan du vänta dig priser på runt 242 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Toruń är modellen Ford Focus för ett genomsnittspris på 275 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 140 kr/dag.

Hur är vädret i Toruń, Polen i november?

I november får Toruń vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 3 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Toruń då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Toruń under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Toruń. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Toruń tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Fiat 500.

Är vädret i Toruń representativt för resten av Kujawy-Pomorze?

Den som vill hyra en bil i Toruń för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kujawy-Pomorze under november månad vanligtvis ligger runt 3 °C med en nederbörd på omkring 30 mm.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Warszawa och Kraków i Polen

Börja planera din resa till Toruń