Biluthyrning i Szczecin, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Szczecin, Polen? Sök och jämför priser här

Szczecin, Polen
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Szczecin, Polen
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Szczecin

Alla större biluthyrningsfirmor i Szczecin, Polen
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Bäst

8,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

2,0

Bäst

10,0
6 platser
4 platser
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Szczecin, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Szczecin Goleniow flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Szczecin

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Szczecin för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Szczecin även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Hertz och Dollar.. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vad är hastighetsgränsen i Szczecin, Polen?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Szczecin när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Szczecin är 100 km/t respektive 140 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Szczecin du befinner dig.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Szczecin?

  För ett genomsnittspris på 255 kr/dag (och så lite som 41 kr/dag), är hyrbilar av modellen Ford Focus i Szczecin de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Hyundai Accent i Szczecin för 215 kr/dag i genomsnitt (47 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Szczecin?

  I nuläget har RENTIS bilmodellen BMW 5 Series tillgänglig för uthyrning i Szczecin för i genomsnitt 957 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen BMW 5 Series i Szczecin snabbt kan ändras.RENTIS har andra hyrbilar av modellen Lyx i Szczecin om du inte längre vill hyra en BMW 5 Series. Du kan till exempel hyra en Audi Q5 i Szczecin från RENTIS.

 • Hur är vädret i Szczecin, Polen i januari?

  I januari får Szczecin vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 0 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Szczecin då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  För månader som januari kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Szczecin. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

 • Är vädret i Szczecin representativt för resten av Pomorze Zachodnie?

  Om du letar efter en hyrbil i Szczecin för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Pomorze Zachodnie vanligtvis har en temperatur på 0 °C och en nederbörd på omkring 30 mm.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Warszawa och Kraków i Polen

Börja planera din resa till Szczecin