Hitta billig biluthyrning i Larnaca, Cypern

Vill du hyra en bil billigt i Larnaca, Cypern? Sök och jämför priser här

Larnaca, Cypern
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Larnaca, Cypern
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Larnaca

Alla större biluthyrningsfirmor i Larnaca, Cypern
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.8

Betyg baserat på 34 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.8

Betyg baserat på 3 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.2

Betyg baserat på 20 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.0

Betyg baserat på 15 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Medelmåttigt 2.0

Betyg baserat på 1 recensioner


Avstånd till populära hotell från Larnaca, Cypern

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Larnaca flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Larnaca

195 användare har letat efter hyrbilar i Larnaca med momondo i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Larnaca för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Enterprise, National och Avis är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Larnaca. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Larnaca har lägst priser för hyrbilar?

Global Rent A Car Har generellt de billigaste dagspriserna i Larnaca på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 157 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 56 kr per dag för deras hyrbilar i Larnaca.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Larnaca, Cypern?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Larnaca har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Larnaca, så som Enterprise, National och Avis erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Larnaca under maj månad?

Med genomsnittstemperaturer på 23 °C och en nederbörd på 10 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i maj månad. Att hyra en cabriolet i Larnaca är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Larnaca kommer i genomsnitt kosta dig 1 184 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Right Cars i Larnaca?

Right Cars är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Larnaca, Cypern. Med 3 uthyrningskontor i Larnaca, Cypern hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 148 kr per dag från Right Cars.

Vad är hastighetsgränsen i Larnaca, Cypern?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Larnaca när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Larnaca är 80 km/t respektive 100 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Larnaca du befinner dig.

Hur är vädret i Larnaca, Cypern i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Larnaca under april månad på 16 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Larnaca under april kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Larnaca. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Larnaca tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai i10, Ford Focus och Hyundai Accent.

Är vädret i Larnaca representativt för resten av Larnaca?

Om du letar efter en hyrbil i Larnaca för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Larnaca vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 10 mm.


Hyra bil i andra städer i Cypern

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Pafos, Ayia Napa och Nicosia i Cypern

Hyrbilar på flygplatser i Larnaca

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Larnaca

Planera din resa till Larnaca