Biluthyrning i Larnaca, Cypern

Vill du hyra en bil billigt i Larnaca, Cypern? Sök och jämför priser här

Larnaca, Cypern
2 aug — 9 aug
Samma avlämingsplats
Larnaca, Cypern
mån 2/8
12:00
mån 9/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Larnaca, Cypern

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

46 kr - 181 kr

Alla biltyper

57 kr - 516 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Larnaca, Cypern är 107 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Larnaca, Cypern är december. Då är priset 58 % lägre än andra tider på året och kostar bara 46 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 48 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Larnaca av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Larnaca, Cypern är 194 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Larnaca, Cypern är januari. Då är priset 25 % lägre än andra tider på året och kostar bara 146 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Larnaca av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Larnaca

Alla större biluthyrningsfirmor i Larnaca, Cypern
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

9,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,2
4 platser
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Larnaca, Cypern

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Larnaca flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Larnaca

195 användare har letat efter hyrbilar i Larnaca med momondo i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Larnaca för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Hertz och Europcar är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Larnaca. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Larnaca har lägst priser för hyrbilar?

Global Rent A Car Har generellt de billigaste dagspriserna i Larnaca på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 159 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 57 kr per dag för deras hyrbilar i Larnaca.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Larnaca, Cypern?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Larnaca har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Larnaca, så som Alamo, Hertz och Europcar erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Larnaca under augusti månad?

Med genomsnittstemperaturer på 25 °C och en nederbörd på 10 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i augusti månad. Att hyra en cabriolet i Larnaca är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Larnaca kommer i genomsnitt kosta dig 1 202 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Larnaca?

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Larnaca, Cypern. Med 2 uthyrningskontor i Larnaca, Cypern hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 216 kr per dag från Europcar.

Vad är hastighetsgränsen i Larnaca, Cypern?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Larnaca när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Larnaca är 80 km/t respektive 100 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Larnaca du befinner dig.

Hur är vädret i Larnaca, Cypern i juli?

Vanligtvis ligger temperaturen i Larnaca under juli månad på 26 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i Larnaca är oftast höga under juli, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Larnaca representativt för resten av Larnaca?

Om du letar efter en hyrbil i Larnaca för en bilresa till närliggande områden under juli månad är det viktigt att veta att resten av Larnaca vanligtvis har en temperatur på 26 °C och en nederbörd på omkring 10 mm.


Hyra bil i andra städer i Cypern

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Pafos, Ayia Napa och Nicosia i Cypern

Hyrbilar på flygplatser i Larnaca

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Larnaca

Börja planera din resa till Larnaca