Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Larnaca

Vill du hyra en bil billigt i Larnaca? Sök och jämför priser här!

Larnaca, Cypern
4 maj — 11 maj
Larnaca, Cypern
lör 4/5
12:00
lör 11/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Larnaca

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Larnaca
Ekonomi187 kr per dag
Kompakt198 kr per dag
Medelstor294 kr per dag
Minibuss597 kr per dag
Mini191 kr per dag
Minibuss661 kr per dag
Kompakt SUV354 kr per dag
Kompakt kombi494 kr per dag
Medelstor SUV622 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Larnaca

Hitta rätt hyrbil för dig i Larnaca

Liten bilar

185 kr - 416 kr

Alla biltyper

245 kr - 722 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Larnaca, Cypern är 281 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Larnaca, Cypern är januari. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 185 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Larnaca av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Larnaca, Cypern är 615 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Larnaca, Cypern är januari. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 183 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Larnaca av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Larnaca, Cypern är 1 544 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Larnaca, Cypern är november. Då är priset 63% lägre än under resten året och ligger på bara 572 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 70% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Larnaca, Cypern är 641 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Larnaca, Cypern är mars. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 231 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Larnaca av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Larnaca, Cypern är 797 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Larnaca, Cypern är februari. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 514 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Larnaca av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Larnaca, Cypern är 1 382 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Larnaca, Cypern är februari. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 1 293 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 67% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Larnaca, Cypern är 1 054 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Larnaca, Cypern är oktober. Då är priset 92% lägre än under resten året och ligger på bara 87 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Larnaca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Larnaca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

187 kr/dag

(4 jun - 11 jun)
Skoda Fabia
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

191 kr/dag

(4 jun - 11 jun)
Fiat Panda
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

192 kr/dag

(28 jun - 7 jul)
Fiat Panda

Trender och insikter om att hyra bil i Larnaca

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Larnaca

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Larnaca?

De billigaste hyrbilarna i Larnaca hittas generellt genom Autorent Cyprus. När du bokar med Autorent Cyprus kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 131 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Larnaca är 216 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Larnaca?

CarWiz har flest uthyrningskontor i Larnaca med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Larnaca?

För ett genomsnittspris på 200 kr/dag (och så lite som 131 kr/dag), är hyrbilar av modellen Nissan Micra i Larnaca de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Suzuki Swift i Larnaca för 229 kr/dag i genomsnitt (209 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hyrbilsleverantörer i Larnaca

Alla större biluthyrningsfirmor i Larnaca

GREEN MOTION

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

AERCAR

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,9

Bäst

8,9

Ace

1 plats
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,6

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

7,0

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,3

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

5,6

CarWiz

7 platser

7777 Rentcar

4 platser

Right Cars

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Larnaca

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Larnaca.

Mest populära uthyrningsföretag

Autorent Cyprus

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

188 kr

Mest populära modellen

Class Economy Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Larnaca som hittats på momondo den här månaden är Autorent Cyprus. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Right Cars och AERCAR
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Larnaca under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Larnaca är 188 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 278 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Larnaca under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Economy Car. Våra användare föredrar också Nissan Micra som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Larnaca – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Larnaca och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Larnaca, Cypern?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Larnaca har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Larnaca, så som Economy Rent a Car, GREEN MOTION och AERCAR erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Larnaca under maj månad?

Med genomsnittstemperaturer på 23 °C och en nederbörd på 10 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i maj månad. Att hyra en cabriolet i Larnaca är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Larnaca kommer i genomsnitt kosta dig 1 229 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Larnaca, Cypern?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Larnaca när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Larnaca är 80 km/t respektive 100 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Larnaca du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A3 Cabriolet i Larnaca?

Hur är vädret i Larnaca, Cypern i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Larnaca under april månad på 16 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Larnaca representativt för resten av Larnaca?

Om du letar efter en hyrbil i Larnaca för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Larnaca vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 10 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Larnaca?

Priserna för bilar i Larnaca uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Larnaca?

Från och med april 2024 finns det 96 bolag att välja mellan för bilar i Larnaca.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Larnaca?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Larnaca. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Larnaca?

För att få hyra en bil i Larnaca måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Larnaca?

Att boka en hyrbil i Larnaca via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Larnaca?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Larnaca genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Larnaca med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Larnaca och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Larnaca på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Larnaca.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Larnaca som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Larnaca på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Larnaca med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Larnaca.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Larnaca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
lör 4/5
12:00
lör 11/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Larnaca

Populära hyrbilstyper i Larnaca