Hyrbilar i Cypern

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Cypern? Sök och jämför priser här!

Larnaca, Cypern
7 apr — 14 apr
Samma avlämingsplats
Larnaca, Cypern
fre 7/4
12:00
fre 14/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Cypern

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Cypern
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

235 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Ford Ka
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

240 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

242 kr/dag

(29 apr - 1 maj)
Toyota Corolla
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

242 kr/dag

(29 apr - 1 maj)
Ford Ka
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

242 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Mini Hatch
Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

279 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Suzuki Vitara/Escudo
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

446 kr/dag

(5 apr - 12 apr)
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

511 kr/dag

(9 apr - 12 apr)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

528 kr/dag

(2 jul - 9 jul)
Renault Captur

Information om biluthyrning i Cypern

En av de största skillnaderna mellan Sveriges och Cyperns trafikregler är att Cypern har vänstertrafik. Att köra i vänstertrafik kan kännas mycket ovant och därför måste du alltid vara vaksam när du kör bil på ön. En annan punkt som skiljer de båda länderna åt när man hyr bil från en biluthyrning är att alla hyrbilar på Cypern har en röd registreringsskylt. Den röda färgen gör dina medtrafikanter uppmärksamma på att du är en turist och därför troligen är ovan vid att köra bil på Cypern. Därmed håller lokalbefolkningen oftast ett större avstånd till din bil. Du som vill hyra bil på Cypern bör också vara medveten om att man endast får tala i mobiltelefon om man använder headset medan man kör. Dessa trafikregler gäller i de södra och västra delarna av ön. Cyperns norra regioner styrs av den Turkiska regeringen och trafikreglerna i dessa områden kan därför skilja sig från övriga delarna av landet.

Enligt lagen måste du ha fyllt 21 år och haft ditt körkort i åtminstone ett år för att få hyra bil på Cypern. Var dock uppmärksam på att dessa krav kan variera mellan olika biluthyrningsföretag. Vissa bilfirmor kan kräva att du ska ha haft körkort i tre år. Om du är under 25 år kan du dessutom bli nekad att få hyra vissa bilmodeller. Detta är särskilt vanligt bland unga förare som vill hyra bilar med många hästkrafter. Både äldre och yngre förare kan även behöva betala en extra avgift för att få hyra bil på Cypern. Hos oss på momondo kan du alltid läsa genom alla villkor i lugn och ro innan du bokar din bil via landets biluthyrning. Om du planerar att hyra en bil på Cypern bör du också vara medveten om att hyrbilen alltid ska vara försäkrad och att alla obligatoriska försäkringar ska täckas in i din biluthyrningskostnad.

Cypern består av sex olika regioner och i majoriteten av dessa områden flyter trafiken på utan problem. Men Cypern är ett mycket populärt resmål som lockar ett stort antal besökare varje år. Turistområden som Ayia Napa och större regioner som Limassol drabbas därför emellanåt av trafikstockning och köer. I stadskärnan är det också svårt att hitta parkering. Många förare slarvar dessutom med att parkera på anvisade platser, vilket leder till att vissa vägar blockeras och orsakar en försämrad sikt för andra förare. Trots att trafiken är glesare utanför Cyperns urbana områden så ska man också tänka på att vägarna på landsbygden ofta är små och slingriga. Det är också på dessa typer av vägar som majoriteten av alla trafikolyckor i Cypern sker. Men låt inte detta avskräcka dig från att hyra en bil från landets utbud av billig biluthyrning så du kan upptäcka den vackra ön på egen hand. Hos oss på momondo hittar du ett brett sortiment av hyrbilar som är säkra att köra med på både landsväg och storstad.


Erbjudanden på hyrbilar i Cypern

Hitta rätt hyrbil för dig i Cypern

Bilar i Liten

142 kr - 332 kr

Alla biltyper

316 kr - 1 250 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Cypern är 238 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Cypern är november. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 142 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 64 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cypern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cypern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Cypern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Cypern är 478 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Cypern är januari. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 258 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cypern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cypern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Cypern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Cypern är 1 440 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Cypern är december. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 495 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Cypern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cypern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Cypern är 498 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Cypern är oktober. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 146 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cypern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cypern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Cypern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Cypern är 536 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Cypern är mars. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 402 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cypern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cypern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Cypern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Cypern är 655 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Cypern är mars. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 114 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Cypern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cypern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

235 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Ford Ka
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

240 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

279 kr/dag

(29 apr - 13 maj)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Cypern

Alla större biluthyrningsfirmor i Cypern

CarWiz

38 platser

Autounion Car Rental

17 platser

GREEN MOTION

16 platser

keddy by Europcar

14 platser

Sunnycars

14 platser

AbbyCar Car Rentals

11 platser

Europcar

11 platser

Oscar Rent a Car

11 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Cypern

Sevärdheter i närheten:

Nissi Beach33,8 km

Sevärdheter i närheten:

Nissi Beach138,5 km

Sevärdheter i närheten:

Nissi Beach46,2 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Cypern

Nedan visas de mest populära hotellen i Cypern

Biluthyrning i Cypern

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Cypern och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

SURPRICE CAR RENTAL är den billigaste biluthyrningsfirman i Cypern med priser så låga som 112 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Cypern på 278 kr per dag.

Det populäraste biluthyrningsföretaget i Cypern är KEM RENTAL CARS. Detta uthyrningsföretag har för närvarande 4 recensioner och en genomsnittlig kundnöjdhet på 6,8 av 10. 33 % av momondos användare valde nyligen KEM RENTAL CARS som sitt favoritföretag för att hyra bil i Cypern.


Biluthyrning i populära städer i Cypern

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Cypern

Hyrbilar på populära flygplatser i Cypern

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Cypern

Börja planera din resa till Cypern


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Cypern eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Cypern. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.