Hyrbilar i Albanien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Albanien? Sök och jämför priser här!

Tirana, Albanien
6 apr — 13 apr
Samma avlämingsplats
Tirana, Albanien
tors 6/4
12:00
tors 13/4
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Albanien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Albanien
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

151 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Fiat 500
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

153 kr/dag

(27 apr - 30 apr)
Opel Corsa
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

163 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Skoda Octavia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

173 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Toyota Corolla
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

199 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Citroen C3
Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

209 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Suzuki Vitara/Escudo
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

228 kr/dag

(27 apr - 30 apr)
Volkswagen up!
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

290 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

315 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Volkswagen Jetta

Information om biluthyrning i Albanien

I Albanien är det enkelt att ta sig fram med en hyrbil, men var beredd på att en del av landets vägar saknar tydliga vägskyltar. Landet har dessutom en låg alkoholgräns för bilkörning. Om du överstiger gränsvärdet medan du kör riskerar du att få böter och indraget körkort. Vi på momondo rekommenderar dig dock att aldrig köra under påverkan av alkohol. Trafikkulturen i landet skiljer sig mycket från vad vi är vana vid i Sverige och körstilen i Albanien kan uppfattas som mycket intensiv och hetsig. Det är även vanligt att trafikregler inte efterföljs. Du måste vara försiktig med trafikreglerna eftersom böter är viktiga. Om du planerar att köra i Albaniens bergsområden bör du undvika att köra när det är mörkt ute eftersom sikten kan vara mycket begränsad och risken att du stöter på traktorer eller boskap på vägarna är stor.

Du ska ha fyllt 21 år för att få hyra en bil i Albanien. Vissa hyrfirmor vill även att du ska ha haft ditt körkort i minst två år. Dessa krav kan dock skilja sig åt mellan olika biluthyrningsföretag så var alltid noga med att läsa igenom alla villkor innan du bokar din biluthyrning i Albanien. Enligt lagen får du köra i landet med ditt svenska körkort. Kom ihåg att din hyrbil ska vara försäkrad och att du bör ta med dig ett försäkringsbevis från din biluthyrning när du kör bil i landet. När du bokar din hyrbil genom momondo kan du vara säker på att alla obligatoriska försäkringar ingår i din biluthyrningskostnad. Våra leverantörer av hyrbilar erbjuder olika varianter av förmånliga tilläggsförsäkringar som gör att du slipper betala din självrisk om skador skulle uppstå på hyrbilen.

Att resa genom Albanien med en hyrbil är en fantastiskt upplevelse, och i storstäderna finns det ett stort utbud av billig biluthyrning. Men du bör vara medveten om att vägarna ofta är i dåligt skick och landet har ett högt antal trafikolyckor. Under de senaste tio åren har landet genomgått en stor utveckling och antalet fordon i Albanien har fördubblats. Det ökade antalet personbilar märks tydligt i huvudstaden Tiana som ligger i landets centrala region. Här är det vanligt att fastna i långa trafikköer och i staden förekommer ofta vägarbeten som påverkar trafiken. I Albanien kan du också ta dig runt med hjälp av landets kollektivtrafik, vilket kan vara praktiskt om du vill upptäcka storstäderna även under rusningstid. Du kan då ställa bilen i utkanten av staden och slipper köra i den hektiska trafiken.


Erbjudanden på hyrbilar i Albanien

Hitta rätt hyrbil för dig i Albanien

Bilar i Liten

153 kr - 617 kr

Alla biltyper

222 kr - 1 068 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Albanien är 310 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Albanien är februari. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 153 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Albanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Albanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Albanien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Albanien är 467 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Albanien är december. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 259 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Albanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Albanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Albanien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Albanien är 955 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Albanien är oktober. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 599 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Albanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Albanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Albanien är 663 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Albanien är december. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 274 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Albanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Albanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Albanien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Albanien är 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Albanien är februari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 503 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Albanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Albanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

151 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Fiat 500
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

153 kr/dag

(27 apr - 30 apr)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

173 kr/dag

(16 apr - 23 apr)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Albanien

Alla större biluthyrningsfirmor i Albanien

SURPRICE CAR RENTAL

27 platser

Sunnycars

16 platser

GREEN MOTION

12 platser

SICILY BY CAR

9 platser

ADDCAR RENTAL

8 platser

Enterprise

8 platser

CarWiz

7 platser

Albarent

6 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Albanien

Nedan visas de mest populära hotellen i Albanien

Biluthyrning i Albanien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Albanien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Albanien hittas ofta genom Final Rentals. När du bokar med Final Rentals kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 75 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Albanien 423 kr/dag.

SURPRICE CAR RENTAL är den hyrbilsfirma som har flest uthyrningskontor i Albanien. Med 27 kontor spridda över landet är chansen stor att du hittar ett av deras uthyrningsställen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Är du inte säker på vilken stad du vill besöka men vet att du tänker hyra från SURPRICE CAR RENTAL ? Tirana är den mest populära staden att besöka i Albanien och har 10 hyrbilskontor från SURPRICE CAR RENTAL .


Biluthyrning i populära städer i Albanien

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Albanien

Hyrbilar på populära flygplatser i Albanien

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Albanien

Börja planera din resa till Albanien


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Albanien kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Albanien. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.