Hyrbilar i Montenegro

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Montenegro? Sök och jämför priser här!

Podgorica, Montenegro
6 apr — 13 apr
Samma avlämingsplats
Podgorica, Montenegro
tors 6/4
12:00
tors 13/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Montenegro

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Montenegro
Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

189 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Suzuki Vitara/Escudo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

191 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

195 kr/dag

(3 maj - 8 maj)
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

197 kr/dag

(3 maj - 8 maj)
Opel Corsa
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

215 kr/dag

(3 maj - 8 maj)
Mercedes-Benz GLA
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

244 kr/dag

(3 maj - 8 maj)
Mercedes-Benz GLA
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

245 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Volvo V40
Smart Forfour
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

265 kr/dag

(3 maj - 8 maj)
Smart Forfour
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

266 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Citroen C4 Picasso

Information om biluthyrning i Montenegro

Montenegro följer i stort sett generella europeiska trafikregler och man kör som de flesta andra på höger sida. Det finns dock några regler som man bör vara uppmärksam på. En sådan är att det är obligatoriskt att använda säkerhetsbälten. Gör man inte det kan man få böter om man stoppas av polisen. Halvljus är ett måste både på dagen och på natten, och under hela året. Har man barn i bilen är det bra att känna till att barn under fem år måste sitta i en lämplig bilbarnstol. Barn under 12 år måste färdas i baksätet om de inte har en bilbarnstol. Naturligtvis är det absolut förbjudet att köra någon typ av fordon om man är påverkad av alkohol eller droger. Vill man få extra tips om lokala sedvänjor och kutym kan det vara en bra idé att fråga personalen på den biluthyrning i Montenegro som man väljer att anlita.

För att få köra i Montenegro måste du vara 18 år gammal och ha ett giltigt körkort. Så länge ditt körkort är utfärdat på ett språk som använder sig av latinska bokstäver så räcker det. Är det inte det behöver du även ett internationellt körkort. Tänk dessutom på att du som resenär alltid bör ha med dig ditt pass när du reser runt i landet. Man bör alltid ha med sig bilens registreringsdokument. Kom också ihåg att de flesta firmor som erbjuder biluthyrning i Montenegro kräver att man skall vara minst 21 år för att man skall få hyra bil. Reser du med en hyrbil bör du dessutom alltid ha med dig ditt hyreskontrakt ifall att något skulle hända.

Trafiktempot i Montenegro är högt och i vissa fall hänger infrastrukturen inte riktigt med den växande trafikmängden. Överlag håller dock vägarna en hyfsad standard. Tar man det bara lugnt så är det inga problem som turist att välja att ta sig fram i ett fordon från en biluthyrning i Montenegro. Mest trafik är det naturligtvis i de större städerna, där det kan vara köbildningar och trafikstockningar under normala rusningstider, när människor skall ta sig till och från sina arbeten och andra uppdrag. Vissa vägsträckor utanför städerna kan även de ha hög trafikbelastning, det rör sig främst om populära vägar som lockar många turister samtidigt som de även nyttjas av lokalbefolkningen i deras vardagliga liv. Väljer man att köra på natten bör man vara särskilt uppmärksam, speciellt på mindre vägar och på landsbygden. Många lantbruksfordon och maskiner saknar lyktor och färdas så även i mörker. Dessutom finns det ofta fotgängare på vägarna att ta hänsyn till.


Erbjudanden på hyrbilar i Montenegro

Hitta rätt hyrbil för dig i Montenegro

Bilar i Liten

45 kr - 669 kr

Alla biltyper

101 kr - 1 025 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Montenegro är 242 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Montenegro är februari. Då är priset 82% lägre än under resten året och ligger på bara 45 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Montenegro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Montenegro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Montenegro som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Montenegro är 358 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Montenegro är januari. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 142 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Montenegro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Montenegro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Montenegro som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Montenegro är 547 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Montenegro är februari. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 248 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Montenegro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Montenegro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Montenegro är 203 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Montenegro är november. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 156 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 51 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Montenegro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Montenegro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Montenegro som hittats på momondo under den senaste veckan.

Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

189 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Suzuki Vitara/Escudo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

191 kr/dag

(6 maj - 13 maj)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

195 kr/dag

(3 maj - 8 maj)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Montenegro

Alla större biluthyrningsfirmor i Montenegro

GREEN MOTION

16 platser

SURPRICE CAR RENTAL

16 platser

Stella Car

9 platser

Sixt

8 platser

Sunnycars

8 platser

Viaggiare Rent

7 platser

Avis

6 platser

Enterprise

6 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Montenegro

Nedan visas de mest populära hotellen i Montenegro

Biluthyrning i Montenegro

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Montenegro och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Rhodium är den billigaste biluthyrningsfirman i Montenegro med priser så låga som 250 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Montenegro på 358 kr per dag.

Den hyrbilsfirma som för närvarande har flest uthyrningskontor i Montenegro är GREEN MOTION . Då de har 16 kontor över hela landet bör det inte vara något problem att hitta ett som ligger nära din destination. Är du inte säker på vilken stad du vill besöka men vet att du tänker hyra från GREEN MOTION ? Podgorica är den mest populära staden att besöka i Montenegro och har 6 hyrbilskontor från GREEN MOTION .


Biluthyrning i populära städer i Montenegro

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Montenegro

Hyrbilar på populära flygplatser i Montenegro

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Montenegro

Börja planera din resa till Montenegro


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att hyra bilar i året runt

Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Montenegro eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Montenegro genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.