Sök och hitta billiga flyg till Montenegro

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Montenegro

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Montenegro

Bästa priset för enkelresa

546 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 485 kr

Snabbast flygtid

5t 20m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Montenegro från Sverige under de senaste 72 timmarna är 546 kr (Stockholm Arlanda till Podgorica Golubovci).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Montenegro från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 485 kr (Stockholm Arlanda till Podgorica Golubovci).
Det snabbaste flyget till Montenegro från Sverige tar 5t 20m (Stockholm Arlanda till Tivat).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Montenegro, inklusive Lufthansa, LOT och Austrian Airlines.

De billigaste flygen till städer i Montenegro

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Montenegro från Sverige
Podgorica
Podgorica

Användbar information om ditt flyg till Montenegro

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Montenegro

De billigaste flygen till Montenegro som nyligen hittats av momondos användare är 258 kr med Ryanair, 590 kr med Air Serbia och 723 kr med Charter-bolag.

Flyget från Sverige till Montenegro beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Podgorica Golubovci (den mest populära flygplatsen i Montenegro) ligger flygtiden på 8t 10m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Podgorica Golubovci ligger den genomsnittliga flygtiden på 6t 35m.

Kostnaden för att flyga till Montenegro varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 1 130 kr eller höga som 13 584 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Montenegro för 5 153 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 5 461 kr.De senaste flygen hittade till populära städer i Montenegro

Hitta flyg till dessa populära städer i Montenegro, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Montenegro

Dessa rutter har de billigaste flygen till Montenegro som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmPodgorica4t 30m748 kr
GöteborgPodgorica6t 35m1 900 kr
GöteborgTivat22t 10m1 981 kr
StockholmTivat3t 00m2 334 kr

De bästa sakerna att se och göra i Montenegro

Det finns inte några direktflyg från Sverige till Montenegro utan du behöver mellanlanda under vägen. Du kan jämföra olika rutter online hos momondo för att hitta ett bra resealternativ innan du bokar resan. Från Skavsta flygplats sydväst om Stockholm kan du flyga till Golubovci Airport i Podgorica med Wizz Air och Ryanair med en mellanlandning i Polen. Från Arlanda flygplats norr om Stockholm kan du flyga med Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul. Om du reser till Montenegros kust flyger du lättast till Tivat Airport varifrån du enkelt tar dig till närliggande semesterorter. Norwegian flyger bland annat från Arlanda flygplats till Tivat med en mellanlandning i Helsingfors. Billigast flyg till Montenegro får du om du gör fler än en mellanlandning under resan.

Sen vår och tidig höst är den bästa tiden under året att besöka Montenegro. Under tidig höst kan det fortfarande vara varmt nog att bada vid kustens stränder men du undviker sommarens folktäta semesterorter och höga priser. Under juli och augusti kan temperaturerna sträcka sig upp över 30 °C medan du under vår och höst kan få temperaturer på ungefär 25 °C. Vår och höst lämpar sig dessutom bättre åt att vandra i bergen eller att ägna dig åt andra friluftsaktiviteter i landet. November är den månad som har allra lägst pris men då får du även räkna med ett regnigare väder då vintern är den fuktigaste perioden i Montenegro.

Med en smidig mellanlandning kan du flyga till huvudstaden Podgorica på drygt fyra och en halv timme från Stockholm. Till kuststäderna får du räkna med en flygresa till Montenegro på drygt sju timmar i flygstolen.

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för en turistresa till Montenegro. Om du har med dig ditt pass under resan kan du stanna i landet i upp till tre månader. Om du istället enbart reser med ditt nationella ID-kort kan du stanna i landet i upp till en månad. Innan du reser ska du alltid kontrollera inresebestämmelserna då de kan ändras i sista minuten.


Internationella flygrutter till Montenegro

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Tivat
Snabbaste flygtid3t 00m
Billigaste pris2 334 kr
Flyg från Göteborg till Podgorica
Snabbaste flygtid6t 35m
Billigaste pris1 900 kr
Flyg från Stockholm till Podgorica
Snabbaste flygtid4t 30m
Billigaste pris748 kr
Flyg från Göteborg till Tivat
Snabbaste flygtid22t 10m
Billigaste pris1 981 kr

Hitta flyg till Montenegro

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Montenegro


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Montenegro.

När du söker efter flyg till Montenegro hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Montenegro. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Montenegro

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Montenegro

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.