Hitta billiga flyg till Danmark från 335 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Danmark

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Danmark

Bästa priset för enkelresa

335 kr

Bästa priset för tur- och returresa

815 kr

Snabbast flygtid

0t 55m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Danmark från Sverige under de senaste 72 timmarna är 335 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Danmark från Sverige under de senaste 72 timmarna är 815 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det snabbaste flyget till Danmark från Sverige tar 0t 55m (Göteborg Landvetter till Köpenhamn Kastrup).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Danmark, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Brussels Airlines.

Trender för flygresor till Danmark

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Danmark och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Danmark?

De billigaste flygen till Danmark som nyligen hittats av momondos användare är 90 kr med Vueling, 153 kr med Norwegian och 269 kr med Ryanair.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Danmark?

Danmark är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (97%) besöker Köpenhamn mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Danmark är Billund och Ålborg.

Hur långt är flyget från Sverige till Danmark?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Danmark beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup tar i genomsnitt 1t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Köpenhamn Kastrup i genomsnitt ligger på 45m. Köpenhamn Kastrup är den mest populära flygplatsen i Danmark.

Vilka flygbolag flyger till Danmark?

Det finns 9 flygbolag som regelbundet flyger till Danmark, och Norwegian, Scandinavian Airlines och Ryanair är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 50% av de som sökt efter flyg till Danmark velat flyga med Norwegian, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Danmark? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Danmark

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Danmark från Sverige
Köpenhamn
Köpenhamn

Användbar information om ditt flyg till Danmark

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Danmark

Vilka sevärdeheter finns det i Danmark?

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Legoland?

Den närmsta flygplatsen till Legoland är Billund flygplats som ligger i Billund. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Billund flygplats.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Danmark?

Hur mycket kostar flyg till Danmark?

Flyg till Danmark har nyligen hittats på momondo för så lite som 361 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 5 865 kr och allt under 4 774 kr kan ses som ett bra erbjudande. 31 967 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.

Vart är det billigast att flyga till för Danmark?

Om du reser till Danmark kan du överväga att flyga till Köpenhamn Kastrup flygplats i Köpenhamn för att få ett så bra erbjudande som möjligt med biljettpriser som startar på 361 kr. Alternativt är Aarhus flygplats i Århus ett annat bra alternativ för billiga flygresor till Danmark med ett genomsnittligt biljettpris på 569 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Danmark?

Priserna för flyg till Danmark uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Danmark?

Av december 2023 finns det 55 bolag att välja mellan för flyg till Danmark.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Danmark?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Danmark.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Danmark?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Danmark kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Danmark. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Danmark

Hitta flyg till dessa populära städer i Danmark, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Danmark

Dessa rutter har de billigaste flygen till Danmark som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmKöpenhamn1t 10m617 kr
GöteborgKöpenhamn0t 45m1 380 kr
StockholmÅlborg2t 45m1 547 kr
LuleåKöpenhamn11t 30m1 903 kr
StockholmBillund1t 25m1 997 kr
MalmöÅlborg8t 40m2 906 kr
StockholmÅrhus19t 45m3 335 kr
StockholmSønderborg14t 45m4 506 kr
GöteborgSønderborg12t 30m4 924 kr
JönköpingKöpenhamn23t 25m10 977 kr

De bästa sakerna att se och göra i Danmark

Vilka flygbolag flyger direkt till Danmark?

Du kan flyga direkt från Sverige till Danmark från både Stockholm och Göteborg. Flyg till Danmark går bland annat direkt med Norwegian och SAS från Arlanda flygplats i Stockholm till Kastrup flygplats i Köpenhamn. Du kan även flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till Billund Airport i Billund med SAS. Från Göteborg Landvetter flygplats flyger du direkt till Kastrup flygplats i Köpenhamn med SAS. Från Köpenhamn kan du flyga vidare till andra orter i Danmark och via momondo kan du jämföra priser på flyg även inrikes i Danmark.

Hur många timmar tar det att flyga till Danmark?

Det tar ungefär 1 timme att flyga från Stockholm till Danmark. Om du flyger från Göteborg till Danmark tar resan ungefär 45 minuter.

Vilken tid på året ska man resa till Danmark?

Danmarks högsäsong infaller under sommarmånaderna. Vädret är då som allra varmast. Det är även trevligt att resa under jultider, då det är mysig stämning som råder. Under vintern är det annars ganska kallt och regnigt i landet. Temperaturerna ligger då på ungefär 4 plusgrader medan sommarmånaderna ser dryga 20 grader i landet. Under sommaren ska du passa på att besöka Danmarks öar i Östersjön, bland annat Samso, Fano och Fur. Där kan du njuta av vacker natur och fina stränder. Under vinterhalvåret passar det bäst att besöka de större städerna där attraktioner inte stänger ner och det fortfarande finns aktiviteter att ägna sig åt. På mindre orter stänger nämligen många attraktioner ner under vintern.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Danmark

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Danmark?

    Sök flygerbjudanden till Danmark. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Danmark med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Danmark?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Danmark. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Danmark ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Danmark ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Danmark?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Danmark.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Danmark ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Danmark och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Danmark

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.