Sök och hitta billiga flyg till Danmark

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Danmark

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Danmark

Bästa priset för enkelresa

197 kr

Bästa priset för tur- och returresa

513 kr

Snabbast flygtid

1t 10m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Danmark från Sverige under de senaste 72 timmarna är 197 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Danmark från Sverige under de senaste 72 timmarna är 513 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det snabbaste flyget till Danmark från Sverige tar 1t 10m (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Danmark, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Ryanair.

Trender för flygresor till Danmark

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Danmark och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Danmark?

Flyg till Danmark har nyligen hittats på momondo för så lite som 52 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 4 330 kr och allt under 4 187 kr kan ses som ett bra erbjudande. 212 796 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Danmark?

Danmark är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (771%) besöker Köpenhamn mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Danmark är Billund och Ålborg.

Hur långt är flyget från Sverige till Danmark?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Danmark beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup tar i genomsnitt 1t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Köpenhamn Kastrup i genomsnitt ligger på 50m. Köpenhamn Kastrup är den mest populära flygplatsen i Danmark.

Vilka flygbolag flyger till Danmark?

Det finns 17 flygbolag som regelbundet flyger till Danmark, och Norwegian, Scandinavian Airlines och Norwegian Air International är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 53% av de som sökt efter flyg till Danmark velat flyga med Norwegian, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Danmark? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Danmark

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Danmark från Sverige
Köpenhamn
Köpenhamn

Användbar information om ditt flyg till Danmark

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Danmark

Den närmsta flygplatsen till Legoland är Billund flygplats som ligger i Billund. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Billund flygplats.

De billigaste flygen till Danmark som nyligen hittats av momondos användare är 48 kr med Scandinavian Airlines, 56 kr med Norwegian och 57 kr med Ryanair.De senaste flygen hittade till populära städer i Danmark

Hitta flyg till dessa populära städer i Danmark, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Danmark

Dessa rutter har de billigaste flygen till Danmark som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmKöpenhamn1t 10m590 kr
StockholmBillund19t 05m896 kr
StockholmÅlborg10t 25m1 147 kr
GöteborgKöpenhamn0t 50m1 289 kr
LuleåKöpenhamn6t 10m1 333 kr
MalmöÅlborg26t 30m1 759 kr
StockholmÅrhus8t 05m2 097 kr
GöteborgSønderborg9t 00m3 190 kr
StockholmSønderborg9t 05m5 112 kr
JönköpingKöpenhamn23t 25m11 470 kr

De bästa sakerna att se och göra i Danmark

Resor till Danmark är som mest populära att boka under mitten av sommaren då landet har sin högsäsong. Under denna period infaller många festivaler och event. Stränderna samt semesterorterna är folktäta då. Sommarmånaderna har temperaturer på dryga 20 grader. många väljer då att åka till destinationer som Bornholm, Billund och Romo. Där finns det stränder och naturnära boenden. Under sommaren är flyg till Danmark som dyrast. Även priser på resor med hotell stiger under denna period. Om du vill undvika de allra högsta priserna på flygbiljetter till Danmark, men ändå njua av behagligt väder, är det att rekommendera att du besöker landet sen vår eller tidig höst. Under dessa månader kan du med fördel utforska huvudstaden Köpenhamn. Då är temperaturerna perfekta för att strosa längs med stadens shoppinggator. Lågsäsongen under januari och februari har allra billigast priser på flygresor till Danmark. Under denna period är dock många utomhusattraktioner stängda eftersom vädret är regnigt och kallt. Jämför priser på flyg till Danmark i momondos sökmotor på nätet. I priskalendern ser du enkelt när det är som billigast att resa. Genom att söka online kan du även se vilka flygbolag som har bäst priser och vilka rutter som är snabbast eller billigast.

Vilka flygbolag flyger direkt till Danmark?

Du kan flyga direkt från Sverige till Danmark från både Stockholm och Göteborg. Flyg till Danmark går bland annat direkt med Norwegian och SAS från Arlanda flygplats i Stockholm till Kastrup flygplats i Köpenhamn. Du kan även flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till Billund Airport i Billund med SAS. Från Göteborg Landvetter flygplats flyger du direkt till Kastrup flygplats i Köpenhamn med SAS. Från Köpenhamn kan du flyga vidare till andra orter i Danmark och via momondo kan du jämföra priser på flyg även inrikes i Danmark.

Hur många timmar tar det att flyga till Danmark?

Det tar ungefär 1 timme att flyga från Stockholm till Danmark. Om du flyger från Göteborg till Danmark tar resan ungefär 45 minuter.

Vilken tid på året ska man resa till Danmark?

Danmarks högsäsong infaller under sommarmånaderna. Vädret är då som allra varmast. Det är även trevligt att resa under jultider, då det är mysig stämning som råder. Under vintern är det annars ganska kallt och regnigt i landet. Temperaturerna ligger då på ungefär 4 plusgrader medan sommarmånaderna ser dryga 20 grader i landet. Under sommaren ska du passa på att besöka Danmarks öar i Östersjön, bland annat Samso, Fano och Fur. Där kan du njuta av vacker natur och fina stränder. Under vinterhalvåret passar det bäst att besöka de större städerna där attraktioner inte stänger ner och det fortfarande finns aktiviteter att ägna sig åt. På mindre orter stänger nämligen många attraktioner ner under vintern.


Internationella flygrutter till Danmark

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Köpenhamn
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris590 kr
Flyg från Göteborg till Köpenhamn
Snabbaste flygtid0t 50m
Billigaste pris1 289 kr
Flyg från Stockholm till Ålborg
Snabbaste flygtid10t 25m
Billigaste pris1 147 kr
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbaste flygtid19t 05m
Billigaste pris896 kr
Flyg från Stockholm till Århus
Snabbaste flygtid8t 05m
Billigaste pris2 097 kr
Flyg från Luleå till Köpenhamn
Snabbaste flygtid6t 10m
Billigaste pris1 333 kr
Flyg från Trondheim till Köpenhamn
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris2 250 kr
Flyg från Miami till Köpenhamn
Snabbaste flygtid18t 15m
Billigaste pris6 718 kr
Flyg från London till Köpenhamn
Snabbaste flygtid4t 15m
Billigaste pris3 506 kr
Flyg från Stockholm till Sønderborg
Snabbaste flygtid9t 05m
Billigaste pris5 112 kr

Börja planera din resa till Danmark


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Danmark. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Danmark ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Danmark.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Danmark och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.