Flyg Europa Danmark

Flyg till Danmark

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Köpenhamn (CPH)
sön 25/7
sön 1/8
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Danmark.
Visa nuvarande reserestriktioner för Danmark

De billigaste flygen till städer i Danmark

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Danmark från Sverige
Köpenhamn
Köpenhamn

Användbar information om ditt flyg till Danmark

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Danmark

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Danmark?

Danmark har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Danmark är Köpenhamn, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 683% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Danmark är Billund och Århus.

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Legoland?

När du besöker Legoland i Billund är Billund flygplats den närmsta flygplatsen.

Vilket är det billigaste flyget till Danmark?

Om du vill flyga till Danmark så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Ryanair, Lauda och Wizz Air med priser från 117 kr, 183 kr respektive 194 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Danmark?

Inreserestriktioner

Danska medborgare och invånare kan fortfarande återvända till Danmark från var som helst i världen. Resenärer som inte är medborgare eller bosatta kan fortfarande resa in i Danmark med ett ”berättigat ändamål”. Bevis krävs för att visa att det finns ett ”berättigat ändamål” för att komma in. Exempel på ett ”berättigat ändamål” är arbete eller studier i Danmark, transport av varor och olika familjerelaterade skäl, till exempel besök hos en familjemedlem eller partner som är danskbosatt. Den fullständiga förteckningen över ”berättigade ändamål” kan ändras och finns tillgänglig här. Danmark tillåter inte resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika. Undantag gäller för primärvårdare för ett barn eller tvingande familjeförhållanden.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Barn under 12 år är undantagna från testkravet. Resenärer som flyger från Grönland och Färöarna är också undantagna dessa krav. Resenärer som tidigare har smittats med COVID-19 och därför inte kan presentera ett negativt testresultat måste presentera ett positivt COVID-19-testresultat från ett test som utförs mellan 14 dagar och åtta veckor före flygningen. Dessa passagerare anses inte längre vara smittsamma. Resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika som är undantagna från inreseförbudet måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 24 timmar före avresan.

Karantänskrav

Resenärer måste ta ett snabbtest innan de lämnar flygplatsen. Alla resenärer utsätts för en 10-dagars självisolering. De kan ta ett PCR-test på dag 4 för att förkorta karantänperioden om detta skulle vara negativt. Det finns vissa undantag inklusive tjänstemän som levererar varor och tjänster in/ut från Danmark.

Transiteringsregler

Resenärer som återvänder till sitt hemland kan resa genom Danmark. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR- eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste alltid bära mask på flygningar och inne på flygplatsen.

Om du redan planerar att resa till Danmark inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Danmark? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Köpenhamn

Tivoli Gardens
The Little Mermaid
Gefionfontänen
The Deer Park
Nationalmuseum i Köpenhamn
Billund

Legoland
Lalandia Water Park
Århus

ARoS Aarhus Kunstmuseum
Tivoli Friheden
Aarhus Town Museum
NRGi Park
Women's Museum in Denmark
Ålborg

Djurpark
Nöjesfält Tivoli
Ålborg Slott
Kunsten - Museum of modern Art Aalborg
Karolinelund
Sønderborg

Sonderborg Slot
Dybbol Banke Battlefield
Rønne

Erichsens Gard
Defence Museum
Store Torv
Bornholms Museum
Ceramic Museum
Esbjerg

Esbjerg Performing Arts Center
Esbjerg Vandtårn
Esbjerg Musikhus
Esbjerg Art Museum
Men by the Sea

Billiga flyg till Danmark

Dessa rutter har de billigaste flygen till Danmark som hittats av momondos användare i Sverige
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Billund 599 kr
Luleå Köpenhamn 3 985 kr
Jönköping Köpenhamn 9 115 kr
Malmö Ålborg 12 918 kr

Flygresor till Danmark

Resor till Danmark är som mest populära att boka under mitten av sommaren då landet har sin högsäsong. Under denna period infaller många festivaler och event. Stränderna samt semesterorterna är folktäta då. Sommarmånaderna har temperaturer på dryga 20 grader. många väljer då att åka till destinationer som Bornholm, Billund och Romo. Där finns det stränder och naturnära boenden. Under sommaren är flyg till Danmark som dyrast. Även priser på resor med hotell stiger under denna period. Om du vill undvika de allra högsta priserna på flygbiljetter till Danmark, men ändå njua av behagligt väder, är det att rekommendera att du besöker landet sen vår eller tidig höst. Under dessa månader kan du med fördel utforska huvudstaden Köpenhamn. Då är temperaturerna perfekta för att strosa längs med stadens shoppinggator. Lågsäsongen under januari och februari har allra billigast priser på flygresor till Danmark. Under denna period är dock många utomhusattraktioner stängda eftersom vädret är regnigt och kallt. Jämför priser på flyg till Danmark i momondos sökmotor på nätet. I priskalendern ser du enkelt när det är som billigast att resa. Genom att söka online kan du även se vilka flygbolag som har bäst priser och vilka rutter som är snabbast eller billigast.

Vilka flygbolag flyger direkt till Danmark?

Du kan flyga direkt från Sverige till Danmark från både Stockholm och Göteborg. Flyg till Danmark går bland annat direkt med Norwegian och SAS från Arlanda flygplats i Stockholm till Kastrup flygplats i Köpenhamn. Du kan även flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till Billund Airport i Billund med SAS. Från Göteborg Landvetter flygplats flyger du direkt till Kastrup flygplats i Köpenhamn med SAS. Från Köpenhamn kan du flyga vidare till andra orter i Danmark och via momondo kan du jämföra priser på flyg även inrikes i Danmark.

Hur många timmar tar det att flyga till Danmark?

Det tar ungefär 1 timme att flyga från Stockholm till Danmark. Om du flyger från Göteborg till Danmark tar resan ungefär 45 minuter.

Vilken tid på året ska man resa till Danmark?

Danmarks högsäsong infaller under sommarmånaderna. Vädret är då som allra varmast. Det är även trevligt att resa under jultider, då det är mysig stämning som råder. Under vintern är det annars ganska kallt och regnigt i landet. Temperaturerna ligger då på ungefär 4 plusgrader medan sommarmånaderna ser dryga 20 grader i landet. Under sommaren ska du passa på att besöka Danmarks öar i Östersjön, bland annat Samso, Fano och Fur. Där kan du njuta av vacker natur och fina stränder. Under vinterhalvåret passar det bäst att besöka de större städerna där attraktioner inte stänger ner och det fortfarande finns aktiviteter att ägna sig åt. På mindre orter stänger nämligen många attraktioner ner under vintern.


Internationella flygrutter till Danmark

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbaste flygtid
5t 10m
Billigast pris
600 kr
Flyg från Trondheim till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
1 398 kr
Flyg från London till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
4t 15m
Billigast pris
2 787 kr
Flyg från Luleå till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
8t 45m
Billigast pris
3 985 kr
Flyg från Miami till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
11t 45m
Billigast pris
5 782 kr
Flyg från Jönköping till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
23t 25m
Billigast pris
9 116 kr
Flyg från Malmö till Ålborg
Snabbaste flygtid
6t 20m
Billigast pris
12 918 kr
Visa mer

Hitta flyg till Danmark

Välj en flygdestination nedan

Flyg Europa Danmark
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass