Hitta billiga flyg till Banja Luka

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Banja Luka

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Banja Luka och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Banja Luka?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Banja Luka. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 390 kr. maj är en annan bra månad för att besöka Banja Luka med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 432 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Banja Luka?

Det bästa priset som hittats på momondo till Banja Luka var 144 kr/per person från Bryssel, vilket är 92 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Banja Luka. För att hitta det billigaste priset till Banja Luka från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Banja Luka?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Banja Luka är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Banja Luka på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 207 kr. Flyg från Sverige till Banja Luka en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 744 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Banja Luka?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Banja Luka oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Banja Luka med avgång mitt på dagen för så lite som 331 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 860 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Banja Luka?

I genomsnitt tar det 2t 40m att flyga från Sverige till Banja Luka om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Sarajevo Butmir (den mest populära flygplatsen i Banja Luka). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Sarajevo Butmir ligger flygtiden på omkring 7t 05m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Banja Luka?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Banja Luka är att boka 14 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 063 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Banja Luka

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Banja Luka från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Banja Luka

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Banja Luka

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Banja Luka (BNX)

Vanligtvis är flyg till Banja Luka från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Banja Luka, vilket i genomsnitt kostar 921 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BANJA LUKA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember63% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Banja Luka kostar i genomsnitt bara 337 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANJA LUKA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli231% dyrareDet kostar omkring 3 054 kr för flyg till Banja Luka från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANJA LUKA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember398% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Banja Luka från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Banja Luka

Du hittar billiga flyg till Banja Luka under hösten då staden har sin lågsäsong. Även under vintern kan du hitta billiga flygbiljetter till Banja Luka då det är som kallast i staden med gradtal på cirka 0-3 °C. Dyrast är det att resa under vårens högsäsong samt under sommaren då flygbiljetter till Banja Luka stiger i pris. Boka ditt flyg till Banja Luka ungefär en och en halv månad i förväg för att få så bra pris som möjligt.

De som flyger till Banja Luka kan potentiellt hitta bättre priser för Tuzla Intl flygplats(126 km från stadskärnan i Banja Luka) eller Sarajevo Butmir flygplats(139 km från stadskärnan i Banja Luka) beroende på månad och avgångsflygplats.

Tuzla Intl flygplats har ett genomsnittspris på 1 838 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Banja Luka. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Andra kabinklasser för flyg till Banja Luka

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Banja Luka

Vilka bolag flyger till Banja Luka?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Banja Luka

Vilka bolag flyger till Banja Luka?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Banja Luka från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Wizz Air, Ryanair, Austrian Airlines och Norwegian. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Banja Luka på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Wizz Air till Banja Luka

I genomsnitt avgår 2 flyg med Wizz Air till Banja Luka varje vecka.De flesta av dem flyger från Dortmund till Banja Luka vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Wizz Air till Banja Luka. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Wizz Air till Banja Luka som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 230 kr, med avgång från Malmö Sturup. Wizz Air är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,1/10 i betyg av 220 av våra användare.

Flyg med Ryanair till Banja Luka

Flygerbjudanden med Ryanair till Banja Luka startar från 79 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Ryanair vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Stockholm Arlanda är den populäraste avgångspunkten för Ryanair till Banja Luka och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Ryanair får 7,0/10 i betyg av 1 077 omdömen.


Flygplatser nära Banja Luka

Nedan hittar du alla flygplatser i Banja Luka tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Banja Luka landar på Banja Luka International Airport. Flygplatsen ligger ungefär 24 km norr om stadens centrum. För att resa till Banja Luka billigt från flygplatsen kan du ta minibuss, detta kostar 10 BAM (54 SEK). Tänk på att det inte finns någon bankomat på flygplatsen så ha med dig kontanter som du växlat till innan avresa. Med minibuss tar resan in till centrum ungefär 20 min. Om du reser med Ryanair finns en särskild buss som anordnas av flygbolaget som tar sina gäster in till centrum för ungefär samma pris som minibussen. Denna buss är dock anpassad specifikt efter Ryanairs flygningar. Om du tar taxi in till centrum kostar detta 40-50 BAM (217-271 SEK).


Så tar du dig runt i Banja Luka

För att ta dig runt i Banja Luka med kollektivtrafiken är det bussar som gäller. Busslinjerna täcker stadens olika områden och dess utkanter. En bussbiljett kostar 1,6 BAM (9 SEK) för kortare resor inom centrum och 2,2 BAM (12 SEK) om du ska resa utanför stadens centrala delar. Du betalar detta direkt till busschauffören. Ett populärt färdmedel för att ta sig omkring i staden är med cykel. Stadens turistinformation har en cykeluthyrning och det kostar ungefär 15 BAM (82 SEK) per dag. Att ta taxi för att resa runt inom Banja Lukas centrum är också populärt och relativt billigt i jämförelse med andra europeiska städer.


Visumkrav för att besöka Banja Luka

Utan visum kan du stanna i landet i upp till 90 dagar. För att tillåtas inresa måste du ha ett nationellt id-kort som visar att du är svensk medborgare, alternativt ditt pass. Innan avresa ska du alltid kolla upp om reglerna gällande inresa i landet har förändrats för att vara säker på att du har med dig rätt dokument.


Börja planera din resa till Banja Luka


De bästa sakerna att se och göra i Banja Luka

En av Banja Lukas största sevärdheter är stadens ortodoxa katedral från 20-talet.

EU-kortet gäller inte i Bosnien så det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker kostnader för eventuell sjukvård.

Nej, drick istället vatten på flaska.

Det förväntas oftast att turister ska dricksa runt 10 %.

Banja Lukas största shoppingstråk hittar du längs med gatan Kralja Petra som ligger inne i centrum.


Hitta billiga flyg till andra städer i Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovina har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Banja Luka.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Banja Luka ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Banja Luka.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Banja Luka och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.