Flyg till Kanarieöarna

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 27/7
tis 3/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Kanarieöarna. Nuvarande restriktioner för Kanarieöarna baseras på reserestriktioner för Spanien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

De billigaste flygen till städer i Kanarieöarna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kanarieöarna från Sverige
Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria

Användbar information om ditt flyg till Kanarieöarna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kanarieöarna
  • Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Kanarieöarna?

    Du kan hitta flyg till Kanarieöarna för så lite som 167 kr per person beroende på vart du flyger från. Generellt kostar flyg till Kanarieöarna 2 406 kr per person.

  • Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Las Palmas de Gran Canaria?

    Las Palmas de Gran Canaria är omkring 444 % mer populär än någon annan stad i Kanarieöarna enligt momondos användare. När man besöker Las Palmas de Gran Canaria rekommenderas det att flyga till Las Palmas de Gran Canaria flygplats där man generellt kan hitta de billigaste priserna och de smidigaste transportalternativen för att ta sig in till staden.

  • Hur är vädret i Kanarieöarna?

    Kanarieöarna har ofta temperaturer från 18 °C(januari) till 24 °C(juli). De som vill undvika regn och/eller snö under sitt besök i Kanarieöarna gör bäst i att resa under juni, juni eller juni eftersom dessa månader generellt har minst nederbörd.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Kanarieöarna?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Kanarieöarna. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till Kanarieöarna inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kanarieöarna? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Kanarieöarna.

De senaste flygen hittade till populära städer i Kanarieöarna

Hitta flyg till dessa populära städer i Kanarieöarna, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kanarieöarna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kanarieöarna som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBästa pris
GöteborgGranadilla931 kr
GöteborgPuerto del Rosario957 kr
GöteborgLas Palmas de Gran Canaria1 392 kr
StockholmArrecife1 496 kr
StockholmLas Palmas de Gran Canaria1 557 kr
GöteborgSanta Cruz de Teneriffa1 731 kr
StockholmGranadilla1 827 kr
StockholmSanta Cruz de Teneriffa1 940 kr
StockholmPuerto del Rosario2 009 kr
SundsvallLas Palmas de Gran Canaria3 740 kr

Populära flygresor till Kanarieöarna

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kanarieöarna som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Granadilla
Snabbast flygtid14t 00m
Billigaste pris931 kr
Flyg från Göteborg till Puerto del Rosario
Snabbast flygtid15t 20m
Billigaste pris957 kr
Flyg från Göteborg till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbast flygtid6t 00m
Billigaste pris1 392 kr
Flyg från Stockholm till Arrecife
Snabbast flygtid15t 35m
Billigaste pris1 496 kr
Flyg från Stockholm till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbast flygtid14t 20m
Billigaste pris1 557 kr
Flyg från Göteborg till Santa Cruz de Teneriffa
Snabbast flygtid11t 55m
Billigaste pris1 731 kr
Flyg från Stockholm till Granadilla
Snabbast flygtid6t 10m
Billigaste pris1 827 kr
Flyg från Stockholm till Santa Cruz de Teneriffa
Snabbast flygtid11t 25m
Billigaste pris1 940 kr
Flyg från Stockholm till Puerto del Rosario
Snabbast flygtid8t 20m
Billigaste pris2 009 kr
Flyg från Sundsvall till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbast flygtid24t 25m
Billigaste pris3 740 kr
Flyg från Stockholm till San Sebastián de La Gomera
Snabbast flygtid43t 15m
Billigaste pris3 784 kr
Flyg från Stockholm till Santa Cruz de la Palma
Snabbast flygtid18t 55m
Billigaste pris4 166 kr
Flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbast flygtid26t 15m
Billigaste pris4 766 kr
Flyg från Luleå till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbast flygtid42t 30m
Billigaste pris6 236 kr
Flyg från Linköping till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbast flygtid11t 55m
Billigaste pris6 245 kr

Börja planera din resa till Kanarieöarna