Flyg till Kantabrien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kantabrien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kantabrien

Bästa priset för enkelresa

606 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 964 kr

Snabbast flygtid

6t 55m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kantabrien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 606 kr (Stockholm Arlanda till Santander).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kantabrien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 964 kr (Stockholm Arlanda till Santander).
Det snabbaste flyget till Kantabrien från Sverige tar 6t 55m (Stockholm Arlanda till Santander).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Kantabrien, inklusive Iberia, Vueling och Ryanair.

De billigaste flygen till städer i Kantabrien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kantabrien från Sverige
Santander
Santander

Användbar information om ditt flyg till Kantabrien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kantabrien

Genomsnittspriset för ett flyg till Kantabrien är 1 559 kr per person och det billigaste flyget till Kantabrien är 101 kr per person. Priset varierar beroende på en rad faktorer, så som avgångsflygplats, flygbolag, när du bokade och vilken tid du planerar att resa.

Temperaturerna i Kantabrien kan variera mellan 10 °C och 20 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Kantabrien januari, och den varmaste månaden är augusti. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Kantabrien i juli, juni och maj då dessa månader generellt har minst nederbörd.

Flyget från Sverige till Kantabrien beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Santander (den mest populära flygplatsen i Kantabrien) ligger flygtiden på 6t 15m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Santander ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Flyg till Kantabrien har nyligen hittats på momondo för så lite som 992 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Kantabrien för omkring 2 796 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Kantabrien bör du överväga att boka om du hittar något för 2 675 kr eller mindre.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kantabrien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Kantabrien.

De senaste flygen hittade till populära städer i Kantabrien

Hitta flyg till dessa populära städer i Kantabrien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kantabrien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kantabrien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmSantander6t 15m1 964 kr
MalmöSantander22t 55m4 355 kr

Populära flygresor till Kantabrien

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kantabrien som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Santander
Snabbast flygtid6t 15m
Billigaste pris1 964 kr

Börja planera din resa till Kantabrien


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan hitta flyg till Kantabrien ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Kantabrien hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kantabrien. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.