Flyg Europa Spanien Andalusien

Flyg till Andalusien

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Málaga (AGP)
ons 19/5
ons 26/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Andalusien. Nuvarande restriktioner för Andalusien baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

De billigaste flygen till städer i Andalusien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Andalusien från Sverige
Málaga
Málaga

Användbar information om ditt flyg till Andalusien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Andalusien

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Andalusien?

Flyg till Andalusien varierar bland annat beroende på månad, flygbolag, när du bokar och vart du flyger från, men momondos användare kan generellt förvänta sig att få betala omkring 2 177 kr per person. Det absolut billigaste flyget till Andalusien är 41 kr per person.

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Málaga?

Majoriteten av momondos användare som flyger till Andalusien tenderar att spendera tid i Málaga, som besöks 576 % oftare än andra städer. Den mest populära flygplatsen att flyga till i Málaga är Málaga flygplats.

Jag planerar att besöka Museo De Huelva. Från vilken flygplats går det snabbast att köra dit?

Museo De Huelva ligger närmst Sevilla flygplats. De som letar efter en alternativ flygplats nära Museo De Huelva kan prova flyga till Jerez de la Frontera flygplats.

Hur är vädret i Andalusien?

Temperaturerna i Andalusien varierar från 12 °C till 25 °C beroende på årstid. Den varmaste månaden i Andalusien är juli, och den kallaste månaden i Andalusien är januari. För de som vill ha så lite nederbörd som möjligt är juli, augusti eller juni bra alternativ då det under dessa månader oftast regnar mindre än under resten av året.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Andalusien?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Andalusien. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till Andalusien inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Andalusien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Andalusien.
Málaga
Andalusien

Palacio de Deportes José María Martín Carpena
Picasso birthplace
Castillo de Gibralfaro
La Rosaleda Stadion
Estadio Ciudad de Málaga
Sevilla
Andalusien

Alcázar
Estadio Manuel Ruiz de Lopera
Palacio Municipal de Deportes San Pablo
Hospital de los Venerables
Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
Almería
Andalusien

Almeria Beach
Mediterraneo Stadium
Alcazaba fästning
Puerta de Purchena Square
Catedral de Almería
Jerez de la Frontera
Andalusien

Circuito de Jerez
Zoobotánico Jerez
Iglesia de San Miguel
Archaeological Museum of Jerez
Estadio Municipal de Chapín
Granada
Andalusien

Alhambra
Plaza Bib-Rambla
Federico Garcia Lorca Museum
Fuentes de las Batallas
Capilla Real
Cádiz
Andalusien

Cádiz katedral
Santa Cruz Kyrka
Plaza Candelaria
Playa de la Victoria
Castillo de San Sebastián

Flygplatser i Andalusien

Det finns många alternativ när du flyger till Andalusien. Här kan du se priser och destinationerna på en karta

Billiga flyg till Andalusien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Andalusien som hittats av momondos användare i Sverige
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Málaga 499 kr
Göteborg Málaga 719 kr
Stockholm Sevilla 1 303 kr
Malmö Málaga 1 607 kr
Stockholm Granada 2 275 kr
Stockholm Almería 2 842 kr
Karlstad Málaga 3 612 kr
Göteborg Granada 4 331 kr
Göteborg Sevilla 4 390 kr
Halmstad Málaga 5 269 kr

Populära flygresor till Andalusien

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Andalusien som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Málaga
Snabbaste flygtid
4t 25m
Billigast pris
500 kr
Flyg från Köpenhamn till Málaga
Snabbaste flygtid
3t 50m
Billigast pris
652 kr
Flyg från Stockholm till Sevilla
Snabbaste flygtid
13t 10m
Billigast pris
1 354 kr
Flyg från Malmö till Málaga
Snabbaste flygtid
18t 00m
Billigast pris
1 608 kr
Flyg från Stockholm till Granada
Snabbaste flygtid
16t 40m
Billigast pris
2 276 kr
Flyg från Köpenhamn till Granada
Snabbaste flygtid
6t 15m
Billigast pris
2 360 kr
Flyg från Stockholm till Almería
Snabbaste flygtid
6t 20m
Billigast pris
2 842 kr
Flyg från Karlstad till Málaga
Snabbaste flygtid
23t 55m
Billigast pris
3 612 kr
Flyg från Halmstad till Málaga
Snabbaste flygtid
21t 55m
Billigast pris
5 270 kr
Flyg från Jönköping till Málaga
Snabbaste flygtid
17t 55m
Billigast pris
8 086 kr
Visa mer

Hitta flyg till Andalusien

Välj en flygdestination nedan

Flyg Europa Spanien Andalusien
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass