Hitta billiga flyg till Ibiza

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Ibiza

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Ibiza

Bästa priset för enkelresa

656 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 832 kr

Snabbast flygtid

14t 00m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Ibiza från Sverige under de senaste 72 timmarna är 656 kr (Stockholm Arlanda till Ibiza).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Ibiza från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 832 kr (Stockholm Arlanda till Ibiza).
Det snabbaste flyget till Ibiza från Sverige tar 14t 00m (Stockholm Skavsta till Ibiza).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Ibiza, inklusive SWISS och Ryanair.

Trender för flygresor till Ibiza

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ibiza och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ibiza?

Den billigaste månaden att flyga till Ibiza från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 050 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Ibiza i februari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Ibiza under mars ligger i genomsnitt på 2 217 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ibiza?

Den billigaste veckodagen att flyga till Ibiza är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 3 074 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 891 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Ibiza.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ibiza?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Ibiza är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 212 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 708 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Ibiza?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Ibiza (Ibiza), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 11t 35m respektive 25t 35m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ibiza?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Ibiza från Sverige är större om du bokar 53 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Ibiza för ungefär 3 106 kr om du gör din sökning 53 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Ibiza

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ibiza från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ibiza

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ibiza

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Palma de Mallorca (PMI)

Vanligtvis är flyg till Ibiza från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca, vilket i genomsnitt kostar 2 312 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN IBIZA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari45% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ibiza kostar i genomsnitt bara 1 592 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL IBIZA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli48% dyrareDet kostar omkring 4 288 kr för flyg till Ibiza från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL IBIZA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli506% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ibiza från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Hitta billiga flygbiljetter till Ibiza

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ibiza

Andra kabinklasser för flyg till Ibiza

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ibiza

Vilka bolag flyger till Ibiza?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ibiza

Vilka bolag flyger till Ibiza?

För flygresor till Ibiza från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Lufthansa, KLM, Ryanair eller Vueling. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Vueling till Ibiza

Det avgår 38 flyg med Vueling till Ibiza under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Barcelona-El Prat och det bästa biljettpriset med Vueling som hittats på momondo är 1 656 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Ibiza). Vueling har ett betyg på 7,6 från 159 användaromdömen på momondo.

Flyg med Air France till Ibiza

Air France (7,6/10, 277 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Ibiza med erbjudanden så låga som 2 924 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Air France i genomsnitt har 7 flyg som avgår till Ibiza varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Populära flygresor till Ibiza

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ibiza som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ibiza
Snabbaste flygtid11t 35m
Billigaste pris1 977 kr
Flyg från Göteborg till Ibiza
Snabbaste flygtid25t 35m
Billigaste pris2 904 kr

Börja planera din resa till Ibiza


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Ibiza. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Ibiza ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Ibiza. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Ibiza på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.