Flyg Europa Spanien Balearerna

Flyg till Balearerna

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Palma de Mallorca (PMI)
tis 4/5
tis 11/5
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Balearerna. Nuvarande restriktioner för Balearerna baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

De billigaste flygen till städer i Balearerna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Balearerna från Sverige
Palma de Mallorca
Palma de Mallorca

Användbar information om ditt flyg till Balearerna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Balearerna

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Balearerna?

Genomsnittspriset för ett flyg till Balearerna är 2 050 kr per person och det billigaste flyget till Balearerna är 79 kr per person. Priset varierar beroende på en rad faktorer, så som avgångsflygplats, flygbolag, när du bokade och vilken tid du planerar att resa.

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Palma de Mallorca?

Majoriteten av momondos användare som flyger till Balearerna tenderar att spendera tid i Palma de Mallorca, som besöks 170 % oftare än andra städer. Den mest populära flygplatsen att flyga till i Palma de Mallorca är Palma de Mallorca flygplats.

Hur är vädret i Balearerna?

Temperaturerna i Balearerna kan variera mellan 12 °C och 26 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Balearerna januari, och den varmaste månaden är augusti. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Balearerna i juli, augusti och juni då dessa månader generellt har minst nederbörd.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Balearerna?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Balearerna. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till Balearerna inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Balearerna? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Balearerna.
Palma de Mallorca
Balearerna

Palma Arena
Castell de Bellver
Parc de la Mar
Palma Cathedral
Llotja de Palma
Ibiza
Balearerna

Figueretes Beach
Ibiza Castle
Museu Monogràfic Puig des Molins
Museo arqueológico de Ibiza y Formentera
Museu d'Art Contemporani
Maó
Balearerna

Museo de Menorca

Flygplatser i Balearerna

Det finns många alternativ när du flyger till Balearerna. Här kan du se priser och destinationerna på en karta

Billiga flyg till Balearerna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Balearerna som hittats av momondos användare i Sverige
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Palma de Mallorca 757 kr
Göteborg Palma de Mallorca 791 kr
Göteborg Ibiza 1 069 kr
Jönköping Palma de Mallorca 1 313 kr
Stockholm Ibiza 1 346 kr
Stockholm Maó 1 633 kr
Umeå Palma de Mallorca 2 247 kr
Malmö Palma de Mallorca 4 006 kr
Luleå Palma de Mallorca 4 123 kr
Kalmar Palma de Mallorca 4 300 kr

Populära flygresor till Balearerna

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Balearerna som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 40m
Billigast pris
758 kr
Flyg från Köpenhamn till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 05m
Billigast pris
1 069 kr
Flyg från Jönköping till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 10m
Billigast pris
1 313 kr
Flyg från Stockholm till Ibiza
Snabbaste flygtid
7t 35m
Billigast pris
1 465 kr
Flyg från Stockholm till Maó
Snabbaste flygtid
15t 10m
Billigast pris
1 717 kr
Flyg från Umeå till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
16t 20m
Billigast pris
2 247 kr
Flyg från Malmö till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
24t 40m
Billigast pris
4 006 kr
Flyg från Luleå till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
9t 05m
Billigast pris
4 124 kr
Flyg från Kalmar till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
7t 20m
Billigast pris
4 301 kr
Flyg från Norrköping till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 30m
Billigast pris
4 477 kr
Flyg från Växjö till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
18t 25m
Billigast pris
6 404 kr
Visa mer

Flyg Europa Spanien Balearerna
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass