Hitta billiga flyg till Bilbao

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bilbao

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bilbao

Bästa priset för enkelresa

475 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 293 kr

Snabbast flygtid

4t 40m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bilbao från Sverige under de senaste 72 timmarna är 475 kr (Göteborg Landvetter till Bilbao).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bilbao från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 293 kr (Stockholm Arlanda till Bilbao).
Det snabbaste flyget till Bilbao från Sverige tar 4t 40m (Göteborg Landvetter till Bilbao).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Bilbao, inklusive Lufthansa, KLM och Vueling.

Billigaste flygen till flygplatser i Bilbao

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bilbao från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bilbao

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bilbao

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bilbao (BIO)

Vanligtvis är flyg till Bilbao från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bilbao, vilket i genomsnitt kostar 2 610 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BILBAO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari44% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bilbao kostar i genomsnitt bara 1 465 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILBAO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember94% dyrareDet kostar omkring 5 073 kr för flyg till Bilbao från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILBAO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli393% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bilbao från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bilbao?

Bilbaos högsäsong äger rum under vår och sommarmånaderna, då temperaturerna är som varmast och vädret är soligt. Under sommaren är det även flera festivaler och event som äger rum i staden och dess omgivning, framförallt många kulturevent och konserter. Detta gör sommarmånaderna till en aktiv tid att besöka Bilbao. Under sommaren är det även möjligt att ta sig till närliggande stränder för sol och bad samt ett utmärkt tillfälle att vandra och cykla i den vackra naturen kring staden. Högsäsongen för med sig högre priser på både flyg till Bilbao och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Bilbao?

Billiga priser på flygstolar hittar du framförallt under november och augusti vilka är mindre besökstäta månader. Under augusti töms staden då många invånare själva åker på semester. Hitta resealternativ på nätet via momondos priskalender för att planera din resa till den baskiska staden.

98 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Bilbao på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Paris och är 97 % billigare än de flesta andra flyg till Bilbao. För att hitta det billigaste priset till Bilbao från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Bilbao från Sverige med priser runt 1 687 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Bilbao i januari är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Bilbao under februari ligger i genomsnitt på 1 930 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Bilbao 51 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Bilbao för i genomsnitt 2 633 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 293 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Bilbao från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 515 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 399 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Bilbao.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Bilbao är på kvällen. Flyg från Sverige till Bilbao kan då kosta så lite som 2 202 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Bilbao på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 3 002 kr.

Vitoria flygplats, Santander flygplats, San Sebastián flygplats, Logroño Agoncillo flygplats eller Burgos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bilbao.

Santander flygplats har ett genomsnittspris på 2 567 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Bilbao. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Bilbao

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bilbao
Flera flygbolag
12 sep.
ARN11:40Stockholm Arlanda
29t 55m
1 stopp
BIO17:35Bilbao
23 sep.
BIO07:00Bilbao
12t 45m
1 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
1 293 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 sep.
ARN12:30Stockholm Arlanda
30t 10m
2 stopp
BIO18:40Bilbao
23 sep.
BIO07:00Bilbao
12t 45m
1 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
1 354 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 sep.
ARN06:45Stockholm Arlanda
21t 25m
3 stopp
BIO04:10Bilbao
23 sep.
BIO07:00Bilbao
12t 45m
1 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
1 445 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 nov.
ARN11:20Stockholm Arlanda
6t 45m
1 stopp
BIO18:05Bilbao
20 nov.
BIO01:50Bilbao
8t 40m
1 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
1 496 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 sep.
GOT04:10Göteborg Landvetter
23t 30m
2 stopp
BIO03:40Bilbao
22 sep.
BIO03:35Bilbao
13t 20m
1 stopp
GOT16:55Göteborg Landvetter
1 526 kr
Hitta liknande
Vueling
13 okt.
ARN15:50Stockholm Arlanda
14t 20m
1 stopp
BIO06:10Bilbao
16 okt.
BIO11:40Bilbao
19t 35m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda
1 607 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bilbao

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bilbao, visa några av våra erbjudanden nedan av easyJet
Flera flygbolag
13 sep.
GOT05:45Göteborg Landvetter
22t 40m
2 stopp
BIO04:25Bilbao
Flera flygbolag
14 sep.
GOT09:20Göteborg Landvetter
19t 05m
2 stopp
BIO04:25Bilbao
Flera flygbolag
12 sep.
ARN06:45Stockholm Arlanda
34t 50m
2 stopp
BIO17:35Bilbao

Vilka bolag flyger till Bilbao?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bilbao

Vilka bolag flyger till Bilbao?

När det gäller flyg från Sverige till Bilbao bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Lufthansa, Norwegian, KLM och Brussels Airlines. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Air France till Bilbao

I genomsnitt avgår 7 flyg med Air France till Bilbao varje vecka.De flesta av dem flyger från Paris Charles de Gaulle till Bilbao vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Air France till Bilbao. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Air France till Bilbao som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 737 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Air France är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,6/10 i betyg av 204 av våra användare.

Flyg med KLM till Bilbao

KLM (7,5/10, 153 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Bilbao med erbjudanden så låga som 1 585 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då KLM i genomsnitt har 15 flyg som avgår till Bilbao varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Bilbao

Nedan hittar du alla flygplatser i Bilbao tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bilbao landar på Bilbao Airport som ligger 9 kilometer norr om den spanska staden. Flygplatsen är känd för sin moderna terminal som är designad av arkitekten Santiago Calatrava. Det har gjorts utbyggnader av flygplatsen under senare år för att få plats med fler restauranger och affärer, vilket gör att det idag finns ett gott serviceutbud på flygplatsen. För att ta dig från flygplatsen in till centrala Bilbao behöver du ta buss då det inte finns något tåg från flygplatsen. Bussarna stannar på tre olika stationer på flygplatsen: vid informationsdisken, utanför ankomstterminalen och vid avgångsterminalen. Flygbussen, Bizkaia, gör bara ett par stopp på vägen in till centrum där den tillslut stannar vid Bilbaos centrala bussterminal. Därifrån kan du byta till lokalbuss eller tunnelbana för att ta dig vidare till ditt boende. Det finns också flera långdistansbussar som avgår vid flygplatsen och tar dig till orter och städer längre bort, bland annat semesterorten San Sebastian.


Populära flygresor till Bilbao

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bilbao som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bilbao
Snabbaste flygtid7t 35m
Billigaste pris1 314 kr
Flyg från Malmö till Bilbao
Snabbaste flygtid24t 55m
Billigaste pris10 145 kr
Flyg från Göteborg till Bilbao
Snabbaste flygtid6t 20m
Billigaste pris1 738 kr

Så tar du dig runt i Bilbao

Inne i Bilbaos centrum är det trevligt att promenera så mycket som möjligt för att kunna uppleva stadens arkitektur. Inne i centrum ligger många sevärdheter på gångavstånd från varandra vilket gör att du inte behöver kollektivtrafiken för sightseeing. Om du behöver ta dig utanför centrum kan du däremot med fördel använda dig av stadens kollektivtrafik. Denna består av tunnelbana, spårvagn och buss. Tunnelbanan är det mest lättnavigerade transportsättet och linjerna täcker större delen av staden. Med tunnelbanan kan du bland annat ta dig ut till stadens stränder. Tågen går från tidig morgon fram till ungefär 11 på kvällen.

Bilbaos bussnätverk täcker hela staden och kompletterar tunnelbanan. Även bussarna slutar gå under nattetid men det sätts in flera nattbussar som täcker de mest trafikerade delarna av staden. Om du är ute sent kan det däremot vara en god idé att ta en taxi. Du hittar taxistationer i de mest folktäta områdena av staden men det går annars bra att vinka in bilar direkt från gatan eller att ringa och boka en bil.


Visumkrav för att besöka Bilbao

När du flyger till Bilbao behöver du inte ansöka om någon visering som svensk medborgare. Du behöver kunna legitimera dig under resan men du kan lämna ditt pass hemma om du har ett nationellt id-kort från den svenska polisen. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap till skillnad från körkort och andra leg som inte gäller under resan. Hos den spanska ambassaden kan du få reda på vad de aktuella inresereglerna är eftersom dessa kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Bilbao


De bästa sakerna att se och göra i Bilbao

Gör en sökning online hos momondo för flyg och hotell i Bilbao och jämför priser för att hitta billiga resor.

Missa inte Guggenheim, den historiska stadskärnan Casco Viejo och museet Euskal Museoa.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Spanien.

Dricksa ett par euro för en större restaurangmåltid, men annars behöver du inte lämna någon serviceavgift.

Ta dig till centrala Plaza Moyua där du hittar stadens tätaste shoppingområde.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Bilbao ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Bilbao ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Bilbao så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Bilbao genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Bilbao. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Bilbao

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bilbao

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.