Hitta billiga flyg till Daytona Beach

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 12/12
tis 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Daytona Beach

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Daytona Beach och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Daytona Beach?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Daytona Beach är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Daytona Beach kan då kosta så lite som 6 382 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Daytona Beach, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 6 671 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Daytona Beach?

Flyget från Sverige till Daytona Beach beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Orlando Intl (den mest populära flygplatsen i Daytona Beach) ligger flygtiden på 19t 06m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Orlando Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 17t 34m.

Billigaste flygen till flygplatser i Daytona Beach

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Daytona Beach från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Orlando Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Daytona Beach

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Jacksonville (JAX)

Vanligtvis är flyg till Daytona Beach från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Jacksonville Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 341 kr


Vanliga frågor om att flyga till Daytona Beach

Hur lång tid tar det att flyga till Daytona Beach?

Det tar ungefär 17 timmar att flyga till Daytona Beach, USA från Stockholm. Att flyga från Köpenhamn Kastrup tar ungefär lika lång tid och är den bästa flygplatsen att resa från om du bor i Skåne. Från Göteborg tar det cirka 19 timmar. Reslängden kan variera beroende på hur många mellanlandningar du behöver göra och hur länge du väntar mellan dina flygningar.

Varifrån kan du flyga direkt till Daytona Beach?

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Daytona Beach International Airport. För dig som flyger från Stockholm eller Köpenhamn är ett alternativ att resa hela vägen med Air France, och du mellanlandar då i Paris och Atlanta. Flyger du i stället från Göteborg så finns det flygerbjudanden från Landvetter med American Airlines. Du flyger då först till Tel Aviv i Israel och mellanlandar även i London och Charlotte.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Daytona Beach?

Den billigaste veckodagen att flyga till Daytona Beach är en fredag då du kan hitta priser så låga som 6 338 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Daytona Beach en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 705 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Daytona Beach?

Orlando Sanford Intl flygplats, St. Augustine Northeast Florida Regional flygplats, Orlando Intl flygplats eller Melbourne flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Daytona Beach.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Daytona Beach flygplats?

Priserna för flyg till Daytona Beach flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Daytona Beach flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Daytona Beach flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Daytona Beach flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Daytona Beach flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Daytona Beach flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Daytona Beach

Behöver man pass och visum när man åker till Daytona Beach?

Det är i regel enkelt för svenska medborgare att resa till USA. Du behöver inget visum om du inte ska vistas i landet i mer än 90 dagar. I stället ansöker du om ESTA, som är en elektronisk resehandling som du ansöker om på nätet. Tänk på att viseringsregler kan ändras, så det är alltid bäst att kontrollera vad som gäller just nu med den amerikanska ambassaden i Stockholm. När du reser behöver du ha ett pass som är giltigt för hela din vistelse. Det räcker inte med körkort eller ID-kort. För att undvika dyra kostnader för eventuell sjukvård som kan behövas under resan är det bra att ha en reseförsäkring, och i de flesta hemförsäkringar ingår det reseförsäkring i upp till 45 dagar. Det är bäst att kolla upp i god tid vad din försäkring täcker och om du behöver teckna någon extra försäkring innan du reser till Daytona Beach.


De bästa sakerna att se och göra i Daytona Beach

Vad kan man se och göra i Daytona Beach?

Om du gillar motorsport så är Daytona Beach rätt ställe att resa till. Där finns stadion Daytona International Speedway som håller många olika tävlingar under året. Sedan 1959 har Daytona 500 hållits på arenan, vilket är den största tävlingen i NASCAR. Staden heter Daytona Beach av en anledning – stadens strand är välkänd för sin vita sand och sitt klara vatten. Där kan du testa på de flesta vattensporter och det finns massor av aktiviteter vid stranden för hela familjen. Dessutom finns det restauranger och kiosker. En sak är lite annorlunda på den här stranden jämfört med svenska stränder – du kan parkera bilen direkt på stranden. Det är perfekt när man vill gå och bada och inte vill behöva hålla koll på sina värdesaker hela tiden. En annan sak du kan göra på stranden är att rida. Det finns turer till häst för dig som vill upptäcka området från hästryggen. Om du gillar marknader bör du besöka Daytona Flea and Farmer’s Market. Det är en stor marknad där du kan köpa allt möjligt och det finns runt 1000 olika stånd att handla från. Perfekt om du vill köpa souvenirer som minnen från din resa.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Daytona Beach?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Daytona Beach. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Daytona Beach ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Daytona Beach ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Daytona Beach?

När du söker efter flyg till Daytona Beach hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Daytona Beach ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Daytona Beach. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Daytona Beach

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.