Hitta billiga flyg till Konya

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Konya

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Konya och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Konya?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Konya. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 187 kr. Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Konya från Sverige för maj. Flyg till Konya i maj är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 275 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Konya?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Konya från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 4 779 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Konya för flygningar en lördag på 5 469 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Konya?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Konya är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 4 456 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Konya på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 5 478 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Konya?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Konya 13 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Konya för i genomsnitt 3 931 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Konya

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Konya från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Konya

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Konya

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Konya (KYA)

Vanligtvis är flyg till Konya från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Konya, vilket i genomsnitt kostar 3 843 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KONYA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Konya kostar i genomsnitt bara 2 889 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KONYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli54% dyrareDet kostar omkring 5 933 kr för flyg till Konya från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KONYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni815% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Konya från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Konya

Flyg till Konya rekommenderas att boka under månaderna mellan april och oktober då vädret i den turkiska universitetsstaden är som varmast. Mellan april och juni samt mellan september och oktober ligger temperaturerna på mellan 20-25 °C vilket gör det behagligt att ge sig ut på sightseeingturer till de historiska sevärdheterna. Augusti är som allra varmast och då kan temperaturerna sträcka sig över 30 °C vilket gör just denna månad något mindre populär. Sommaren är den allra torraste perioden i staden medan vinterhalvåret för med sig snö.

När är det billigast att boka flyg till Konya?

Priserna på flyg till Konya varierar stort under året. Hos momondo kan du jämföra priser på flygstolar för att hitta billiga flyg till Konya. Lägst pris på flygresor hittar du i september, vilket är en utmärkt månad att resa på rent vädermässigt. Dyrast är att resa i juli då många väljer att åka till Konya under sommarledigheterna. Boka flyg cirka två månader innan din resa då priserna på flygbiljetter till Konya är som lägst.Andra kabinklasser för flyg till Konya

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Konya

Vilka bolag flyger till Konya?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Konya

Vilka bolag flyger till Konya?

Turkish Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Konya. SunExpress och Pegasus Airlines är också populära val för att flyga till Konya från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Konya med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Turkish Airlines till Konya

Det mest populära flygbolaget för flyg till Konya på momondo är Turkish Airlines som flyger 19 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Istanbul, och det bästa erbjudandet för flyg med Turkish Airlines till Konya ligger på 3 548 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Konya enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 150 omdömen har Turkish Airlines ett betyg på 8,0 bland momondos användare.

Flyg med SunExpress till Konya

Ett annat populärt val för flyg till Konya är SunExpress (7,4/10, 24 omdömen). De flesta flyg med SunExpress som landar i Konya anländer från Stockholm Arlanda, men det finns 1 flyg med SunExpress till Konya från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med SunExpress på momondo den här veckan låg på 2 205 kr (Stockholm Arlanda till Konya, tur och retur).


Flygplatser nära Konya

Nedan hittar du alla flygplatser i Konya tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Konya landar på Konya Airport som ligger 16 km norr om stadens centrala delar. Om du vill resa till Konya billigt tar du helst flygbussen som går från flygplatsen ungefär varannan timme. Resan in till centrum tar cirka en halvtimme med bussen. Oftast är bussarnas avgångar rätt bra anpassade efter när flyg ankommer till Konya Airport, men det kan hända att du får vänta då avgångarna inte är täta. Ett snabbare sätt att resa in till Konyas centrum är med taxi eller bil. Taxibilar finns utanför ankomsthallen och med taxi reser du in till Konya på bara en kvart. Du kan även själv hyra bil och följer då vägen Ankara Cd. in till centrum.


Så tar du dig runt i Konya

För att ta dig runt i Konya kan du med fördel använda kollektivtrafiken. Denna består av bussar, minibussar och spårvagn. Alla färdmedel i kollektivtrafiken använder sig av samma biljettsystem så du bör köpa ett Konya ElKart som är ett åkkort du fyller på med pengar. Spårvagnarna i Konya är i gång dygnet runt och går längs med två linjer mellan universitetet och centrum samt mellan Zafer och Adlie. Inne i centrum är det framförallt dolmus, minibussar, som är mest användbara. Den centrala busstationen ligger i korsningen av Mevlana Caddesi och Adliye Bulvari och därifrån hittar du linjer till stadens alla olika delar.


Visumkrav för att besöka Konya

Så länge du reser till Konya som turist på en resa som är kortare än 90 dagar behöver du inget inresetillstånd till Turkiet som svensk medborgare. För någon annan typ av resa eller en längre vistelse får du ansöka om visum via Turkiets ambassad i Stockholm och detta kan för det mesta göras via nätet. Ditt pass ska vara giltigt i fem månader från och med det datum du reser in i Turkiet.


Börja planera din resa till Konya


De bästa sakerna att se och göra i Konya

Vad ska man se i Konya?

En av stadens största sevärdheter är Mevlana Museum som är en stor pilgrimsplats då den innehåller graven av poeten och mystikern Celaleddin Rumi.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta gärna med barnen till Konya Arkeologiska Museum.

Ska man köpa reseförsäkring?

Då ditt europeiska sjukförsäkringskort inte gäller i Turkiet kan du behöva köpa till en reseförsäkring för att ha tillräckligt skydd. Kolla först med din hemförsäkring för att se vad som gäller för resor till olika länder.

Kan man dricka kranvattnet?

Köp hellre vatten på flaska än att dricka från kranen.

Ska man lämna dricks?

Om du äter på en finare restaurang kan du lägga till 10 % i dricks. För det mesta räcker det annars med att du avrundar uppåt.

Var ska man shoppa?

Inne i centrum hittar du shoppingcentret Novaland där du kan fynda designermärken samt gallerian Konya Kentplaza.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Konya. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan hitta flyg till Konya ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Konya.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Konya. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.