Hitta billiga flyg till Konya

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Konya

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Konya och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Konya?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Konya. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 443 kr. Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Konya från Sverige för oktober. Flyg till Konya i oktober är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 694 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Konya?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Konya?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Konya från Sverige en söndag. momondo-användare har hittat biljetter för söndagsavgångar för så lite som 4 311 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Konya för flygningar en lördag på 6 181 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Konya?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Konya är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 4 585 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Konya mitt på dagen då priserna ligger på omkring 6 300 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Konya?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Konya 48 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Konya för i genomsnitt 3 820 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Konya

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Konya från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Konya

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Konya

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Konya (KYA)

Vanligtvis är flyg till Konya från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Konya, vilket i genomsnitt kostar 3 682 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KONYA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Konya kostar i genomsnitt bara 2 454 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KONYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli68% dyrareDet kostar omkring 6 223 kr för flyg till Konya från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KONYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli488% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Konya från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Konya

När är det billigast att boka flyg till Konya?

Priserna på flyg till Konya varierar stort under året. Hos momondo kan du jämföra priser på flygstolar för att hitta billiga flyg till Konya. Lägst pris på flygresor hittar du i september, vilket är en utmärkt månad att resa på rent vädermässigt. Dyrast är att resa i juli då många väljer att åka till Konya under sommarledigheterna. Boka flyg cirka två månader innan din resa då priserna på flygbiljetter till Konya är som lägst.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Konya flygplats?

Priserna för flyg till Konya flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Konya flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Konya flygplats är 4 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Konya flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Konya flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Konya flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Konya flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Konya flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Så tar du dig runt i Konya

För att ta dig runt i Konya kan du med fördel använda kollektivtrafiken. Denna består av bussar, minibussar och spårvagn. Alla färdmedel i kollektivtrafiken använder sig av samma biljettsystem så du bör köpa ett Konya ElKart som är ett åkkort du fyller på med pengar. Spårvagnarna i Konya är i gång dygnet runt och går längs med två linjer mellan universitetet och centrum samt mellan Zafer och Adlie. Inne i centrum är det framförallt dolmus, minibussar, som är mest användbara. Den centrala busstationen ligger i korsningen av Mevlana Caddesi och Adliye Bulvari och därifrån hittar du linjer till stadens alla olika delar.


Visumkrav för att besöka Konya

Så länge du reser till Konya som turist på en resa som är kortare än 90 dagar behöver du inget inresetillstånd till Turkiet som svensk medborgare. För någon annan typ av resa eller en längre vistelse får du ansöka om visum via Turkiets ambassad i Stockholm och detta kan för det mesta göras via nätet. Ditt pass ska vara giltigt i fem månader från och med det datum du reser in i Turkiet.


De bästa sakerna att se och göra i Konya

Vad ska man se i Konya?

En av stadens största sevärdheter är Mevlana Museum som är en stor pilgrimsplats då den innehåller graven av poeten och mystikern Celaleddin Rumi.

Ska man köpa reseförsäkring?

Då ditt europeiska sjukförsäkringskort inte gäller i Turkiet kan du behöva köpa till en reseförsäkring för att ha tillräckligt skydd. Kolla först med din hemförsäkring för att se vad som gäller för resor till olika länder.

Kan man dricka kranvattnet?

Köp hellre vatten på flaska än att dricka från kranen.

Ska man lämna dricks?

Om du äter på en finare restaurang kan du lägga till 10 % i dricks. För det mesta räcker det annars med att du avrundar uppåt.

Var ska man shoppa?

Inne i centrum hittar du shoppingcentret Novaland där du kan fynda designermärken samt gallerian Konya Kentplaza.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Konya?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Konya. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Konya ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Konya ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Konya?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Konya.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Konya ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Konya. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Konya

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.