Hitta billiga flyg till Diyarbakır

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Diyarbakır

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Diyarbakır från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Diyarbakır

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Diyarbakır

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Diyarbakır (DIY)

Vanligtvis är flyg till Diyarbakır från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Diyarbakir, vilket i genomsnitt kostar 4 144 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DIYARBAKIR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Diyarbakır kostar i genomsnitt bara 3 235 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DIYARBAKIR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli59% dyrareDet kostar omkring 6 591 kr för flyg till Diyarbakır från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DIYARBAKIR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni487% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Diyarbakır från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Diyarbakır?

De bästa månaderna att hitta billiga flygbiljetter till Diyarbakir är på våren mellan april-maj samt på hösten i oktober-november. Flyg till Diyarbakir kostar cirka 4500-6000 SEK per person tur och retur under högsäsongen med en flygtid på ungefär 7 t från Stockholm Arlanda, och ungefär 9-10 t från Göteborg. Du kan hitta billiga flyg till Diyarbakir i bland annat oktober som kostar cirka 2500-3500 SEK per person.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Diyarbakır från Istanbul för 467 kr. Detta är 87 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Diyarbakır. För att hitta de billigaste priserna till Diyarbakır från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

september är generellt den billigaste månaden att flyga till Diyarbakır från Sverige med priser runt 3 406 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Diyarbakır i september är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Diyarbakır under januari ligger i genomsnitt på 3 627 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Diyarbakır är 18 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 405 kr.

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Diyarbakır från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 4 013 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en tisdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 788 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Diyarbakır.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Diyarbakır är på kvällen. Flyg från Sverige till Diyarbakır kan då kosta så lite som 4 095 kr. Flyg till Diyarbakır är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 977 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

De som flyger till Diyarbakır kan potentiellt hitta bättre priser för Batman flygplats(79 km från stadskärnan i Diyarbakır), Mardin flygplats(85 km från stadskärnan i Diyarbakır), Bingöl flygplats(110 km från stadskärnan i Diyarbakır), Elâzığ Elazig flygplats(111 km från stadskärnan i Diyarbakır) eller Edessa Sanliurfa GAP flygplats(127 km från stadskärnan i Diyarbakır) beroende på månad och avgångsflygplats.

Edessa Sanliurfa GAP flygplats har ett genomsnittspris på 2 472 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Diyarbakır. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Vilka bolag flyger till Diyarbakır?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Diyarbakır

Vilka bolag flyger till Diyarbakır?

När det gäller flyg från Sverige till Diyarbakır bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Turkish Airlines, Pegasus Airlines och SunExpress. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Turkish Airlines till Diyarbakır

Turkish Airlines är ett populärt val för användare som reser till Diyarbakır. De flyger 26 flyg i veckan till Diyarbakır, oftast från Istanbul. Biljettpriserna för Turkish Airlines beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 2 972 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 135 omdömen har momondos användare betygsatt Turkish Airlines med ett genomsnittligt betyg på 8,1/10.

Flyg med SunExpress till Diyarbakır

2 666 kr är det bästa erbjudandet för SunExpress tur och retur till Diyarbakır som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. SunExpress har 13 avgående flyg till Diyarbakır under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 23 momondoanvändare har recenserat SunExpress och ger flygbolaget 7,3/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Diyarbakır

Nedan hittar du alla flygplatser i Diyarbakır tillsammans med avståndet från stadens centrum

Diyarbakir Airport (DIY) ligger ungefär 7 km från stadens centrum. Du tar dig enklast in med buss eller taxi som tar ungefär lika lång tid även om taxi ibland kan vara ett snabbare alternativ. Bussen tar ungefär 20-30 min in till stan. Med taxi är du inne i centrum på ungefär 20 min och en taxiresa kostar cirka 20 TRY (cirka 30 SEK). Det finns även möjlighet att hyra bil på flygplatsen via bland annat Hertz och Avis. Du kan dessutom boka en privat transfer innan din avresa som väntar på dig vid ankomst. Detta kan du göra samtidigt som du bokar ditt flyg eller hotell. Transfer in till stan tar ungefär 20 min.


Så tar du dig runt i Diyarbakır

Du tar dig bäst runt i Diyarbakir med buss. Du kan även ta tåget, promenera eller ta taxi. Det bästa sättet att ta dig runt i centrum är till fots. I Diyarbakir finns så kallade dolmuses, som är minibussar och kan ta dig runt i stan samt till platser utanför. Det går också tåg i staden även om det inte är det snabbaste alternativet, men fungerar om du ska åka en längre sträcka. Taxi är bra om du ska åka sent på kvällen eller om du vill ta dig till ställen som ligger längre bort och vill resa bekvämt utan att bli störd av andra passagerare. Det vanligaste sättet är dock att ta en minibuss.


Visumkrav för att besöka Diyarbakır

Du behöver ett giltigt pass när du reser till Diyarbakir men du behöver inget visum. Ditt pass måste vara giltigt i minst 150 dagar efter inresa till landet. Du kan även resa med ett provisoriskt pass som utfärdats av polismyndigheten. Tänk på att om du har dubbla medborgarskap, turkiskt samt svenskt, kan du få problem att lämna landet.


Börja planera din resa till Diyarbakır


De bästa sakerna att se och göra i Diyarbakır

Om du inte redan har en reseförsäkring bör du köpa till detta innan avresa.

Nej. Du bör alltid köpa vatten på flaska i Diyarbakir.

Det är vanligt att ge dricks på restauranger, hotell samt när du åker taxi. På restauranger kan du ge cirka 10 % i dricks och om du åker taxi är det vanligt att endast avrunda. På hotell är det vanligt att ge cirka 2-5 TRY (cirka 3-8 SEK) per väska som du får hjälp med.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Diyarbakır. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Diyarbakır.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Diyarbakır.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Diyarbakır på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Diyarbakır

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Diyarbakır

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.