Hitta billiga flyg till Diyarbakır

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Diyarbakır

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Diyarbakır och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Diyarbakır?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Diyarbakır från Sverige med priser runt 3 616 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Diyarbakır i mars är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Diyarbakır under maj ligger i genomsnitt på 4 289 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Diyarbakır?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Diyarbakır från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 4 842 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 5 123 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Diyarbakır.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Diyarbakır?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Diyarbakır är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Diyarbakır kan då kosta så lite som 4 928 kr. Flyg till Diyarbakır är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 6 570 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Diyarbakır?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Diyarbakır är 24 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 933 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Diyarbakır

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Diyarbakır från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Diyarbakır

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Diyarbakır

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Diyarbakır (DIY)

Vanligtvis är flyg till Diyarbakır från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Diyarbakir, vilket i genomsnitt kostar 4 792 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DIYARBAKIR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Diyarbakır kostar i genomsnitt bara 3 550 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DIYARBAKIR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli51% dyrareDet kostar omkring 7 287 kr för flyg till Diyarbakır från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DIYARBAKIR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni438% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Diyarbakır från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Diyarbakır

När är det billigast att boka flyg till Diyarbakir?

De bästa månaderna att hitta billiga flygbiljetter till Diyarbakir är på våren mellan april-maj samt på hösten i oktober-november. Flyg till Diyarbakir kostar cirka 4500-6000 SEK per person tur och retur under högsäsongen med en flygtid på ungefär 7 t från Stockholm Arlanda, och ungefär 9-10 t från Göteborg. Du kan hitta billiga flyg till Diyarbakir i bland annat oktober som kostar cirka 2500-3500 SEK per person.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Diyarbakır?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Diyarbakır från Istanbul för 461 kr. Detta är 45 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Diyarbakır. För att hitta de billigaste priserna till Diyarbakır från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Diyarbakır?

De som flyger till Diyarbakır kan potentiellt hitta bättre priser för Batman flygplats(79 km från stadskärnan i Diyarbakır), Mardin flygplats(85 km från stadskärnan i Diyarbakır), Bingöl flygplats(110 km från stadskärnan i Diyarbakır), Elâzığ Elazig flygplats(111 km från stadskärnan i Diyarbakır) eller Edessa Sanliurfa GAP flygplats(127 km från stadskärnan i Diyarbakır) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Diyarbakır?

Elâzığ Elazig flygplats har ett genomsnittspris på 512 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Diyarbakır. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Diyarbakir flygplats?

Priserna för flyg till Diyarbakir flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Diyarbakir flygplats?

Av september 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Diyarbakir flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Diyarbakir flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Diyarbakir flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Diyarbakir flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Diyarbakir flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Diyarbakir flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Vilka bolag flyger till Diyarbakır?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Diyarbakır

Vilka bolag flyger till Diyarbakır?

Flyg med Turkish Airlines till Diyarbakır

Turkish Airlines är ett populärt val för användare som reser till Diyarbakır. De flyger 21 flyg i veckan till Diyarbakır, oftast från Ankara Esenboga. Biljettpriserna för Turkish Airlines beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 4 568 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 290 omdömen har momondos användare betygsatt Turkish Airlines med ett genomsnittligt betyg på 7,6/10.

Flyg med Pegasus Airlines till Diyarbakır

2 484 kr är det bästa erbjudandet för Pegasus Airlines tur och retur till Diyarbakır som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Pegasus Airlines har 9 avgående flyg till Diyarbakır under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 152 momondoanvändare har recenserat Pegasus Airlines och ger flygbolaget 7,0/10 i genomsnittsbetyg.


Så tar du dig runt i Diyarbakır

Du tar dig bäst runt i Diyarbakir med buss. Du kan även ta tåget, promenera eller ta taxi. Det bästa sättet att ta dig runt i centrum är till fots. I Diyarbakir finns så kallade dolmuses, som är minibussar och kan ta dig runt i stan samt till platser utanför. Det går också tåg i staden även om det inte är det snabbaste alternativet, men fungerar om du ska åka en längre sträcka. Taxi är bra om du ska åka sent på kvällen eller om du vill ta dig till ställen som ligger längre bort och vill resa bekvämt utan att bli störd av andra passagerare. Det vanligaste sättet är dock att ta en minibuss.


Visumkrav för att besöka Diyarbakır

Du behöver ett giltigt pass när du reser till Diyarbakir men du behöver inget visum. Ditt pass måste vara giltigt i minst 150 dagar efter inresa till landet. Du kan även resa med ett provisoriskt pass som utfärdats av polismyndigheten. Tänk på att om du har dubbla medborgarskap, turkiskt samt svenskt, kan du få problem att lämna landet.


Börja planera din resa till Diyarbakır


De bästa sakerna att se och göra i Diyarbakır

Bör du köpa reseförsäkring?

Om du inte redan har en reseförsäkring bör du köpa till detta innan avresa.

Kan du dricka kranvattnet?

Nej. Du bör alltid köpa vatten på flaska i Diyarbakir.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge dricks på restauranger, hotell samt när du åker taxi. På restauranger kan du ge cirka 10 % i dricks och om du åker taxi är det vanligt att endast avrunda. På hotell är det vanligt att ge cirka 2-5 TRY (cirka 3-8 SEK) per väska som du får hjälp med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Diyarbakır?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Diyarbakır. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Diyarbakır ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Diyarbakır.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Diyarbakır?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Diyarbakır.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Diyarbakır ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Diyarbakır på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Diyarbakır

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.