Flyg till Antiochia vid Orontes

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 21/9
tis 28/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Antiochia vid Orontes.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Antiochia vid Orontes

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Antiochia vid Orontes från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Antiochia vid Orontes

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Antiochia vid Orontes

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Adana (ADA)

Vanligtvis är flyg till Antiochia vid Orontes från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Adana, vilket i genomsnitt kostar 2 897 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ANTIOCHIA VID ORONTES TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Antiochia vid Orontes kostar i genomsnitt bara 2 482 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANTIOCHIA VID ORONTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli36% dyrareDet kostar omkring 4 337 kr för flyg till Antiochia vid Orontes från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANTIOCHIA VID ORONTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli825% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Antiochia vid Orontes från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Antiochia vid Orontes?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Antiochia vid Orontes?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Antiochia vid Orontes från Antalya för 244 kr. Detta är 88 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Antiochia vid Orontes. För att hitta de billigaste priserna till Antiochia vid Orontes från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Antiochia vid Orontes?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Antiochia vid Orontes från Sverige med priser runt 2 516 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Antiochia vid Orontes i maj är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 585 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Antiochia vid Orontes?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Antiochia vid Orontes 57 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Antiochia vid Orontes för i genomsnitt 3 497 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Antiochia vid Orontes?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Antiochia vid Orontes är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 2 861 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Antiochia vid Orontes för flygningar en fredag på 4 046 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Antiochia vid Orontes?

  Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Antiochia vid Orontes då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 264 kr. Att flyga till Antiochia vid Orontes mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Antiochia vid Orontes är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 185 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Antiochia vid Orontes?

  De som flyger till Antiochia vid Orontes kan potentiellt hitta bättre priser för Adana flygplats(116 km från stadskärnan i Antiochia vid Orontes) eller Gaziantep flygplats(144 km från stadskärnan i Antiochia vid Orontes) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Antiochia vid Orontes?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Antiochia vid Orontes är generellt Gaziantep flygplats med ett genomsnittspris på 1 809 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Antiochia vid Orontes Hatay från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Antiochia vid Orontes Hatay

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Antiochia vid Orontes Hatay.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Antiochia vid Orontes Hatay.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Antiochia vid Orontes Hatay.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Antiochia vid Orontes Hatay?

Returresa till Sverige från Antiochia vid Orontes Hatay

Testkrav för COVID-19
Besökare från Antiochia vid Orontes Hatay måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Antiochia vid Orontes Hatay behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Antiochia vid Orontes inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Antiochia vid Orontes