Flyg till Gaziantep

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Gaziantep.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Gaziantep

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gaziantep från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Gaziantep

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Gaziantep

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Gaziantep (GZT)

Vanligtvis är flyg till Gaziantep från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Gaziantep, vilket i genomsnitt kostar 3 055 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GAZIANTEP TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Gaziantep kostar i genomsnitt bara 2 020 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIANTEP FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni37% dyrareDet kostar omkring 4 188 kr för flyg till Gaziantep från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIANTEP FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli367% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Gaziantep från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Gaziantep?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Gaziantep?

  297 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Gaziantep på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Istanbul och är 87 % billigare än de flesta andra flyg till Gaziantep. För att hitta det billigaste priset till Gaziantep från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Gaziantep?

  Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Gaziantep. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 211 kr. Om du inte vill besöka Gaziantep i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 436 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Gaziantep?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Gaziantep från Sverige är 54 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 385 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Gaziantep?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Gaziantep är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 3 230 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 837 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Gaziantep?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Gaziantep från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 707 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Gaziantep, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 384 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Gaziantep?

  Kahramanmaraş flygplats, Adıyaman flygplats, Antiochia vid Orontes Hatay flygplats eller Edessa Sanliurfa GAP flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Gaziantep.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Gaziantep?

  Edessa Sanliurfa GAP flygplats har ett genomsnittspris på 1 904 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Gaziantep. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Gaziantep från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Gaziantep

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Gaziantep.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Gaziantep.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Gaziantep.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Gaziantep?

Returresa till Sverige från Gaziantep

Testkrav för COVID-19
Besökare från Gaziantep måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Gaziantep behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Gaziantep inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Gaziantep