Hitta billiga flyg till Gaziantep

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Gaziantep

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gaziantep från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Gaziantep

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Gaziantep

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Gaziantep (GZT)

Vanligtvis är flyg till Gaziantep från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Gaziantep, vilket i genomsnitt kostar 3 901 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GAZIANTEP TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Gaziantep kostar i genomsnitt bara 2 873 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIANTEP FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli53% dyrareDet kostar omkring 5 978 kr för flyg till Gaziantep från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIANTEP FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli414% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Gaziantep från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Gaziantep?

Från Sverige hittar du flyg till Gaziantep, Turkiet som tar ungefär 15 timmar. Flygtiden beror på varifrån i Sverige din flygning avgår och hur många stopp du behöver göra under resan till Turkiet. Flest flygerbjudanden hittar du från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Då detta är Sveriges största flygplats har du flest rutter att välja mellan när du reser från Arlanda till Gaziantep. Från Stockholm kan du resa med bland annat Pegasus Airlines, Wizz Air och Turkish Airlines. Snabbast tur får du dock om du flyger från Göteborg varifrån du kan resa till Gaziantep på drygt sju timmar med Turkish Airlines. Från Malmö kan du resa till Gaziantep på ungefär 14 timmar med SAS och Xfly.

Du hittar inte några direktflyg till Gaziantep från Sverige utan behöver mellanlanda under resan till Turkiet. Flest flygrutter hittar du från Stockholms Arlanda flygplats och du flyger då till Gaziantep Airport. Du kan bland annat flyga med Pegasus Airlines till Gaziantep med en mellanlandning i Istanbul. Även Turkish Airlines har smidiga flygningar från Arlanda till Gazantep med ett stopp i Istanbul. Också från Göteborgs Landvetter flygplats hittar du flygningar till Gaziantep med Turkish Airlines med ett stopp i Istanbul. Från Malmö kan du flyga med SAS till Arlanda där du byter till Xfly som tar dig till Gaziantep med en mellanlandning i Izmir.

56 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Gaziantep på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 98 % billigare än de flesta andra flyg till Gaziantep. För att hitta det billigaste priset till Gaziantep från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Gaziantep. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 074 kr. Om du inte vill besöka Gaziantep i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 426 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Gaziantep från Sverige är 13 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 4 047 kr.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Gaziantep är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 3 677 kr. Och andra sidan är onsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 453 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Gaziantep från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 871 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Gaziantep, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 666 kr per biljett.

Kahramanmaras flygplats, Adiyaman flygplats, Antiochia vid Orontes Hatay flygplats eller Edessa Sanliurfa GAP flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Gaziantep.

Edessa Sanliurfa GAP flygplats har ett genomsnittspris på 2 472 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Gaziantep. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Vilka bolag flyger till Gaziantep?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Gaziantep

Vilka bolag flyger till Gaziantep?

Turkish Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Gaziantep. Pegasus Airlines, SunExpress och Lufthansa är också populära val för att flyga till Gaziantep från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Gaziantep med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Turkish Airlines till Gaziantep

Turkish Airlines flyger omkring 48 flyg till Gaziantep under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Istanbul, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Turkish Airlines var 3 225 kr (Stockholm Arlanda till Gaziantep). Användare har betygsatt Turkish Airlines med 8,0/10 med över 137 omdömen på momondo.

Flyg med SunExpress till Gaziantep

Priser för flyg med SunExpress till Gaziantep kan börja på så lite som 2 674 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 12 flyg som SunExpress trafikerar till Gaziantep under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med SunExpress till Gaziantep kostar från Izmir Adnan Menderes. SunExpress har fått betyget 7,3/10 av användare på momondo med 23 omdömen.


Flygplatser nära Gaziantep

Nedan hittar du alla flygplatser i Gaziantep tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Gaziantep centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige till Gaziantep landar du på Gaziantep Airport, Gaziantep, som ligger ungefär  söder om centrala Gaziantep. För att ta dig in till centrala Gaziantep från flygplatsen hittar du direktbussar som tar en kort stund. En biljett med dessa bussar kostar några tior. Du hittar även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen som kan ta dig direkt till din slutdestination. Med taxi går det lite snabbare att åka in till centrum och priset är billigare än taxi i Sverige brukar kosta. Om du hellre kör själv kan du även hyra bil på flygplatsen och kör då norrut längs med motorväg D850 mot Gazianteps centrum.


Visumkrav för att besöka Gaziantep

Om du har ett svenskt pass, det vill säga om du är en svensk medborgare, behöver du inte ansöka om något inresetillstånd om din resa är under 90 dagar lång. För längre vistelser behöver du ansöka om ett visum via den turkiska ambassaden i Stockholm. Du behöver oavsett ha ett pass för att legitimera dig när du reser in i landet och detta måste vara giltigt i 60 dagar efter det att du planerar att lämna Turkiet. Håll koll på nya regler och bestämmelser under din resa för att vara beredd på bestämmelser som snabbt kan förändras.


Börja planera din resa till Gaziantep


De bästa sakerna att se och göra i Gaziantep

Gaziantep lockar besökare från hela världen då staden är en av de äldsta i världen. Här kan du besöka en mängd historiska sevärdheter och platser. En av de mest populära sevärdheterna inne i centrum är Gaziantep Zeugma mosaikmuseum där du ser en av de mest enastående samlingarna av mosaiker i världen. Inne i centrala Gaziantep hittar du även stadens Bazaar, eller marknad, där du hittar mängder av små butiker och affärer med allt från handgjorda skor till souvenirer och delikatesser. Marknaden ligger mellan Hamdi Kutler Caddesi och Kundaracilar Carsisi Sokak. Stadens arkeologiska museum visar upp allt från fossiler till reliker från den byzantinska eran och är en perfekt utgångspunkt för att lära känna stadens antika historia bättre. Missa inte heller ett besök till Gazianteps fort som konstruerades under 600-talet. Härifrån får du vackra vyer över staden.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Gaziantep så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Gaziantep genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Gaziantep på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Gaziantep

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Gaziantep

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.