Hitta billiga flyg till Gazipaşa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Gazipaşa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Gazipaşa

Bästa priset för enkelresa

1 453 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 447 kr

Snabbast flygtid

12t 00m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Gazipaşa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 453 kr (Stockholm Arlanda till Gazipasa).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Gazipaşa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 447 kr (Stockholm Arlanda till Gazipasa).
Det snabbaste flyget till Gazipaşa från Sverige tar 12t 00m (Stockholm-Bromma till Gazipasa).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Gazipaşa, inklusive Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Gazipaşa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Gazipaşa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Gazipaşa?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Gazipaşa. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 277 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Gazipaşa i mars är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 419 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Gazipaşa?

Det bästa priset som hittats på momondo till Gazipaşa var 351 kr/per person från Nicosia, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Gazipaşa. För att hitta det billigaste priset till Gazipaşa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Gazipaşa?

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Gazipaşa. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 3 867 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 584 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Gazipaşa.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Gazipaşa?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Gazipaşa oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Gazipaşa med avgång på kvällen för så lite som 3 751 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 4 892 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Gazipaşa?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Gazipaşa beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya tar i genomsnitt 3t 45m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Antalya i genomsnitt ligger på 3t 45m. Antalya är den mest populära flygplatsen i Gazipaşa.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Gazipaşa?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Gazipaşa från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Gazipaşa för ungefär 4 063 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Gazipaşa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gazipaşa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Gazipaşa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Gazipaşa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Antalya (AYT)

Vanligtvis är flyg till Gazipaşa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya, vilket i genomsnitt kostar 3 137 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GAZIPAŞA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Gazipaşa kostar i genomsnitt bara 3 135 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIPAŞA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember35% dyrareDet kostar omkring 5 211 kr för flyg till Gazipaşa från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIPAŞA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli532% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Gazipaşa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Gazipaşa

Gazipasa är inkörsporten till hela den turkiska Medelhavskusten och härifrån har du nära till kuststäder som Alanya och Antalya. Flyg till Gazipasa tar dig till ett lantligt område där du både kan uppleva den turkiska landsbygden och de lyxiga semesterorterna vid kusten. Den bästa tiden att resa på för att få ett så härligt väder som möjligt är mellan mars och juni samt mellan oktober och december. Under våren och hösten ligger temperaturerna på mellan 20-25 °C. Detta gör att du både kan besöka ruiner och historiska platser för sightseeing samt bada och sola vid de vackra Medelhavsstränderna. Under sommaren är det otroligt varmt i området med temperaturer upp över 30 °C.

När är det billigast att boka flyg till Gazipasa?

Billiga flyg till Gazipasa hittar du framförallt under mars och november. Då är det färre besökare i området vilket gör att priserna på flygbiljetter till Gazipasa och även priser på boenden är lägre. Allra dyrast är det att resa under mitten av sommaren då många är lediga och väljer att resa på semester till Turkiets kust. Hos momondo kan du jämföra priser under olika datum på året för att hitta billiga flygbiljetter till Gazipasa.

De som flyger till Gazipaşa kan potentiellt hitta bättre priser för Antalya flygplats(152 km från stadskärnan i Gazipaşa) beroende på månad och avgångsflygplats.

Gazipasa flygplats har ett genomsnittspris på 5 404 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Gazipaşa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Gazipaşa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Gazipaşa

Vilka bolag flyger till Gazipaşa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Gazipaşa

Vilka bolag flyger till Gazipaşa?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Gazipaşa från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Pegasus Airlines, Turkish Airlines, SunExpress och Scandinavian Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Gazipaşa på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Turkish Airlines till Gazipaşa

I genomsnitt avgår 21 flyg med Turkish Airlines till Gazipaşa varje vecka.De flesta av dem flyger från Istanbul till Gazipaşa vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Turkish Airlines till Gazipaşa. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Turkish Airlines till Gazipaşa som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 3 123 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Turkish Airlines är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,0/10 i betyg av 150 av våra användare.

Flyg med Finnair till Gazipaşa

Ett annat populärt val för flyg till Gazipaşa är Finnair (7,8/10, 248 omdömen). De flesta flyg med Finnair som landar i Gazipaşa anländer från Istanbul, men det finns 14 flyg med Finnair till Gazipaşa från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Finnair på momondo den här veckan låg på 2 740 kr (Stockholm Arlanda till Gazipaşa, tur och retur).


Flygplatser nära Gazipaşa

Nedan hittar du alla flygplatser i Gazipaşa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Gazipasa landar på Antalya Gazipasa Airport som ligger ungefär 7 km norr om stadens centrum. Här tar du dig enkelt in till Gazipasa med direktbussar som du hittar utanför ankomstterminalen. Många flyger till Gazipasa för att ta sig vidare till populära semesterorter vid kusten som Alanya och Antalya. Till Alanya är det ungefär 40 km och till Antalya 180 km. Flera av de större hotellen i semesterorterna har egna bussar som tar dig direkt från flygplatsen till ditt hotell. Utanför terminalen hittar du även taxistationer där du kan ta bil in till centrum. Det finns även biluthyrning vilket kan vara ett bra alternativ om du ska ta dig runt i området och inte stanna vid en och samma destination. Det snabbaste sättet att ta sig från flygplatsen är med bil medan det är billigast att ta buss vilket kostar 15 TRY (30 SEK).


Populära flygresor till Gazipaşa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Gazipaşa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Gazipaşa
Snabbaste flygtid4t 10m
Billigaste pris2 873 kr
Flyg från Göteborg till Gazipaşa
Snabbaste flygtid25t 30m
Billigaste pris4 730 kr
Flyg från Malmö till Gazipaşa
Snabbaste flygtid32t 45m
Billigaste pris5 134 kr

Så tar du dig runt i Gazipaşa

När du väl är på plats i centrum är det enkelt att ta sig fram till fots då avstånden inte är särskilt stora. För längre sträckor finns dock så kallade dolmus. Dessa är en slags minibussar som du vinkar in från gatan och som kan plocka upp och lämna av resenärer var som helst under sin rutt. Detta är ett bra och billigt sätt att ta sig fram på i området. Priset beror på avståndet men kostar från 15 TRY (30 SEK). Taxi är också mycket billigt i Turkiet och ett bra färdmedel. För att ta taxi ska du se till att göra upp om priset med chauffören innan resan påbörjas för att undvika missförstånd.


Visumkrav för att besöka Gazipaşa

Du behöver ditt pass för att gå ombord på Gazipasa-flyg och detta ska vara giltigt i åtminstone 150 dagar vid inresan i landet. Viktigt är att passet är intakt och inte har några skador. Svenska medborgare behöver inte något visum för resor till Gazipasa som är under tre månader långa. För att resa till Turkiet för en längre period behöver du ett visum. Du ansöker om detta på nätet och ska ha erhållit ett e-visa innan resan.


Börja planera din resa till Gazipaşa


De bästa sakerna att se och göra i Gazipaşa

Vad ska man se i Gazipasa?

Gazipasa ger dig möjlighet att se flera kända sevärdheter vid den turkiska Medelhavskusten. Besök bland annat fortet i Alanya, kanjonen Sapadere med sina vattenfall och den romerska hamnen i Antalya. Om du reser under sommarhalvåret ska du heller inte missa de vackra sandstränderna i området.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Om du reser med barn finns många all inclusive-hotell i området som erbjuder roliga aktiviteter för barn. Annars hittar du fina barnvänliga stränder med långgrunt vatten nere vid kusten.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det kan vara en god idé att köpa till en reseförsäkring då försäkringskassans EU-kort inte gäller i Turkiet. Kolla även med din hemförsäkring vad som gäller för utlandsresor så att du inte betalar i onödan för något som din försäkring redan täcker.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är säkrast att köpa vatten på flaska än att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Det räcker att avrunda uppåt men för finare måltider kan du lämna ungefär 10 %.

Var ska man shoppa?

Du hittar trevliga butiker i de närliggande orterna Antalya och Analya. Inne i Gazipasas centrum finns dock större köpcentrum där du kan hitta det mesta.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Gazipaşa. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Gazipaşa ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Gazipaşa. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Gazipaşa. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.