Flyg Europa Turkiet Gazipaşa

Flyg till Gazipaşa

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Gazipaşa (GZP)
fre 22/1
fre 29/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Gazipaşa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gazipaşa från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Gazipasa?

Gazipasa är inkörsporten till hela den turkiska Medelhavskusten och härifrån har du nära till kuststäder som Alanya och Antalya. Flyg till Gazipasa tar dig till ett lantligt område där du både kan uppleva den turkiska landsbygden och de lyxiga semesterorterna vid kusten. Den bästa tiden att resa på för att få ett så härligt väder som möjligt är mellan mars och juni samt mellan oktober och december. Under våren och hösten ligger temperaturerna på mellan 20-25 °C. Detta gör att du både kan besöka ruiner och historiska platser för sightseeing samt bada och sola vid de vackra Medelhavsstränderna. Under sommaren är det otroligt varmt i området med temperaturer upp över 30 °C.

När är det billigast att boka flyg till Gazipasa?

Billiga flyg till Gazipasa hittar du framförallt under mars och november. Då är det färre besökare i området vilket gör att priserna på flygbiljetter till Gazipasa och även priser på boenden är lägre. Allra dyrast är det att resa under mitten av sommaren då många är lediga och väljer att resa på semester till Turkiets kust. Hos momondo kan du jämföra priser under olika datum på året för att hitta billiga flygbiljetter till Gazipasa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Gazipaşa?

Det bästa priset som hittats på momondo till Gazipaşa var 135 kr/per person från Izmir, vilket är 95 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Gazipaşa. För att hitta det billigaste priset till Gazipaşa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Gazipaşa?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Gazipaşa från Sverige med priser runt 2 103 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Gazipaşa i februari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Gazipaşa under mars ligger i genomsnitt på 2 254 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Gazipaşa?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Gazipaşa från Sverige är större om du bokar 41 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Gazipaşa för ungefär 2 635 kr om du gör din sökning 41 dagar innan. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Gazipaşa även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Gazipaşa för 1 928 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Gazipaşa?

Den billigaste veckodagen att flyga till Gazipaşa är en fredag då du kan hitta priser så låga som 2 675 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Gazipaşa är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 885 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Gazipaşa?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Gazipaşa från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 533 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Flyg till Gazipaşa är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 983 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Gazipaşa?

De som flyger till Gazipaşa kan potentiellt hitta bättre priser för Antalya flygplats(152 km från stadskärnan i Gazipaşa) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Gazipaşa?

Gazipaşa flygplats har ett genomsnittspris på 2 660 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Gazipaşa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

Hitta billiga flygbiljetter till Gazipaşa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Gazipaşa
Pegasus Airlines
5 feb.
6t 55m
Stockholm Arlanda
6t 55m
1 stopp
15:00
Gazipaşa
14 feb.
02:30
Gazipaşa
6t 40m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 229 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
11 mars
6t 55m
Stockholm Arlanda
6t 55m
1 stopp
15:00
Gazipaşa
21 mars
03:30
Gazipaşa
6t 40m
1 stopp
10:10
Stockholm Arlanda
2 337 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 apr.
7t 35m
Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
14:55
Gazipaşa
13 maj
23:05
Gazipaşa
12t 55m
2 stopp
12:00
Stockholm Arlanda
3 022 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
27 apr.
7t 35m
Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
21:15
Gazipaşa
13 maj
23:05
Gazipaşa
14t 40m
1 stopp
13:45
Stockholm Arlanda
2 821 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
27 apr.
7t 35m
Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
14:55
Gazipaşa
14 maj
16:40
Gazipaşa
15t 00m
1 stopp
07:40
Stockholm Arlanda
1 928 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 apr.
14t 55m
Stockholm Arlanda
14t 55m
1 stopp
03:10
Gazipaşa
12 maj
23:05
Gazipaşa
12t 55m
2 stopp
12:00
Stockholm Arlanda
2 896 kr
Hitta liknande


Vilka flygbolag flyger till Gazipasa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Gazipaşa

Du kan inte flyga med direktflyg till Gazipasa utan behöver mellanlanda under vägen. Flyg till Gazipasa hittar du bland annat med SAS och Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul innan flygen landar på Antalya Gazipasa Airport. Om du vill resa till Gazipasa billigt ska du boka flyg med Finnair eller Pegasus Airlines som har lägst pris på flygstolar. Då du behöver mellanlanda varierar flygtiden mellan olika flygbolag. Räkna med sex och en halv timmes flygtid som allra snabbast och upp emot tio och en halv timmes restid för flygresor med lågt pris.


Hur tar man sig från flygplatsen i Gazipasa till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Gazipaşa plus avståndet till centrum

Flyg till Gazipasa landar på Antalya Gazipasa Airport som ligger ungefär 7 km norr om stadens centrum. Här tar du dig enkelt in till Gazipasa med direktbussar som du hittar utanför ankomstterminalen. Många flyger till Gazipasa för att ta sig vidare till populära semesterorter vid kusten som Alanya och Antalya. Till Alanya är det ungefär 40 km och till Antalya 180 km. Flera av de större hotellen i semesterorterna har egna bussar som tar dig direkt från flygplatsen till ditt hotell. Utanför terminalen hittar du även taxistationer där du kan ta bil in till centrum. Det finns även biluthyrning vilket kan vara ett bra alternativ om du ska ta dig runt i området och inte stanna vid en och samma destination. Det snabbaste sättet att ta sig från flygplatsen är med bil medan det är billigast att ta buss vilket kostar 15 TRY (30 SEK).


Populära flygresor till Gazipaşa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Gazipaşa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Gazipaşa
Snabbaste flygtid
6t 55m
Billigast pris
2 087 kr
Flyg från Malmö till Gazipaşa
Snabbaste flygtid
11t 50m
Billigast pris
3 323 kr

Hur tar man sig runt i Gazipasa?

När du väl är på plats i centrum är det enkelt att ta sig fram till fots då avstånden inte är särskilt stora. För längre sträckor finns dock så kallade dolmus. Dessa är en slags minibussar som du vinkar in från gatan och som kan plocka upp och lämna av resenärer var som helst under sin rutt. Detta är ett bra och billigt sätt att ta sig fram på i området. Priset beror på avståndet men kostar från 15 TRY (30 SEK). Taxi är också mycket billigt i Turkiet och ett bra färdmedel. För att ta taxi ska du se till att göra upp om priset med chauffören innan resan påbörjas för att undvika missförstånd.


Kan man resa till Gazipasa utan pass eller visum?

Du behöver ditt pass för att gå ombord på Gazipasa-flyg och detta ska vara giltigt i åtminstone 150 dagar vid inresan i landet. Viktigt är att passet är intakt och inte har några skador. Svenska medborgare behöver inte något visum för resor till Gazipasa som är under tre månader långa. För att resa till Turkiet för en längre period behöver du ett visum. Du ansöker om detta på nätet och ska ha erhållit ett e-visa innan resan.


Tips och råd om Gazipasa

Vad ska man se i Gazipasa?

Gazipasa ger dig möjlighet att se flera kända sevärdheter vid den turkiska Medelhavskusten. Besök bland annat fortet i Alanya, kanjonen Sapadere med sina vattenfall och den romerska hamnen i Antalya. Om du reser under sommarhalvåret ska du heller inte missa de vackra sandstränderna i området.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Om du reser med barn finns många all inclusive-hotell i området som erbjuder roliga aktiviteter för barn. Annars hittar du fina barnvänliga stränder med långgrunt vatten nere vid kusten.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det kan vara en god idé att köpa till en reseförsäkring då försäkringskassans EU-kort inte gäller i Turkiet. Kolla även med din hemförsäkring vad som gäller för utlandsresor så att du inte betalar i onödan för något som din försäkring redan täcker.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är säkrast att köpa vatten på flaska än att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Det räcker att avrunda uppåt men för finare måltider kan du lämna ungefär 10 %.

Var ska man shoppa?

Du hittar trevliga butiker i de närliggande orterna Antalya och Analya. Inne i Gazipasas centrum finns dock större köpcentrum där du kan hitta det mesta. (Priser kontrollerade 07/05/2019).

Flyg Europa Turkiet Gazipaşa
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass