Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Gazipaşa

Hitta billiga flyg till Gazipaşa från 1 241 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 5/3
Tue 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Gazipaşa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Gazipaşa

Bästa priset för enkelresa

1 241 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 431 kr

Snabbast flygtid

7t 40m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Gazipaşa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 241 kr (Stockholm Arlanda till Gazipasa).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Gazipaşa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 431 kr (Stockholm Arlanda till Gazipasa).
Det snabbaste flyget till Gazipaşa från Sverige tar 7t 40m (Göteborg Landvetter till Gazipasa).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Gazipaşa, inklusive Scandinavian Airlines, Turkish Airlines och Finnair.

Trender för flygresor till Gazipaşa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Gazipaşa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Gazipaşa?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Gazipaşa. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 411 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Gazipaşa i januari är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 217 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Gazipaşa?

Det bästa priset som hittats på momondo till Gazipaşa var 295 kr/per person från Izmir, vilket är 83 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Gazipaşa. För att hitta det billigaste priset till Gazipaşa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Gazipaşa?

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Gazipaşa. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 3 563 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 330 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Gazipaşa.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Gazipaşa?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Gazipaşa oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Gazipaşa med avgång på kvällen för så lite som 2 682 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 3 955 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Gazipaşa?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Gazipaşa beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya tar i genomsnitt 3t 50m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Antalya i genomsnitt ligger på 3t 45m. Antalya är den mest populära flygplatsen i Gazipaşa.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Gazipaşa?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Gazipaşa från Sverige är större om du bokar 43 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Gazipaşa för ungefär 3 676 kr om du gör din sökning 43 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Gazipaşa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gazipaşa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Gazipaşa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Gazipaşa

Stockholm (STO) till Antalya (AYT)

Vanligtvis är flyg till Gazipaşa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Antalya, vilket i genomsnitt kostar 2 476 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GAZIPAŞA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Gazipaşa kostar i genomsnitt bara 2 959 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIPAŞA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli21% dyrareDet kostar omkring 4 480 kr för flyg till Gazipaşa från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIPAŞA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli438% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Gazipaşa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Gazipaşa

När är det billigast att boka flyg till Gazipasa?

Billiga flyg till Gazipasa hittar du framförallt under mars och november. Då är det färre besökare i området vilket gör att priserna på flygbiljetter till Gazipasa och även priser på boenden är lägre. Allra dyrast är det att resa under mitten av sommaren då många är lediga och väljer att resa på semester till Turkiets kust. Hos momondo kan du jämföra priser under olika datum på året för att hitta billiga flygbiljetter till Gazipasa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Gazipaşa?

De som flyger till Gazipaşa kan potentiellt hitta bättre priser för Antalya flygplats(152 km från stadskärnan i Gazipaşa) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Gazipaşa?

Gazipasa flygplats har ett genomsnittspris på 1 704 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Gazipaşa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Gazipasa flygplats?

Priserna för flyg till Gazipasa flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Gazipasa flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Gazipasa flygplats är 7 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Gazipasa flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Gazipasa flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Gazipasa flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Gazipasa flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Gazipasa flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Gazipaşa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Gazipaşa
Norwegian
13 apr.
ARN09:10Stockholm Arlanda
11t 10m
1 stopp
GZP21:20Gazipasa
27 apr.
GZP22:05Gazipasa
17t 55m
1 stopp
ARN15:00Stockholm Arlanda
2 431 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 maj
ARN09:15Stockholm Arlanda
10t 35m
1 stopp
GZP20:50Gazipasa
11 maj
GZP22:05Gazipasa
20t 55m
1 stopp
ARN18:00Stockholm Arlanda
2 855 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 maj
ARN09:15Stockholm Arlanda
10t 35m
1 stopp
GZP20:50Gazipasa
10 maj
GZP21:35Gazipasa
14t 30m
1 stopp
ARN11:05Stockholm Arlanda
3 000 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 juni
ARN19:30Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
GZP11:10Gazipasa
7 juli
GZP13:00Gazipasa
25t 45m
1 stopp
ARN13:45Stockholm Arlanda
3 073 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 apr.
ARN19:30Stockholm Arlanda
24t 50m
1 stopp
GZP21:20Gazipasa
26 apr.
GZP21:35Gazipasa
14t 30m
1 stopp
ARN11:05Stockholm Arlanda
3 114 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 apr.
ARN18:55Stockholm Arlanda
24t 50m
2 stopp
GZP20:45Gazipasa
27 apr.
GZP22:05Gazipasa
13t 25m
1 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
3 145 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Gazipaşa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Gazipaşa, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair, Norwegian och Pegasus Airlines
Norwegian
1 apr.
ARN19:30Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
GZP11:10Gazipasa
1 241 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
9 mars
ARN15:05Stockholm Arlanda
19t 05m
1 stopp
GZP12:10Gazipasa
1 635 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 apr.
NYO08:35Stockholm Skavsta
15t 25m
3 stopp
GZP01:00Gazipasa
1 810 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Gazipaşa

När du väl är på plats i centrum är det enkelt att ta sig fram till fots då avstånden inte är särskilt stora. För längre sträckor finns dock så kallade dolmus. Dessa är en slags minibussar som du vinkar in från gatan och som kan plocka upp och lämna av resenärer var som helst under sin rutt. Detta är ett bra och billigt sätt att ta sig fram på i området. Priset beror på avståndet men kostar från 15 TRY (30 SEK). Taxi är också mycket billigt i Turkiet och ett bra färdmedel. För att ta taxi ska du se till att göra upp om priset med chauffören innan resan påbörjas för att undvika missförstånd.


Visumkrav för att besöka Gazipaşa

Du behöver ditt pass för att gå ombord på Gazipasa-flyg och detta ska vara giltigt i åtminstone 150 dagar vid inresan i landet. Viktigt är att passet är intakt och inte har några skador. Svenska medborgare behöver inte något visum för resor till Gazipasa som är under tre månader långa. För att resa till Turkiet för en längre period behöver du ett visum. Du ansöker om detta på nätet och ska ha erhållit ett e-visa innan resan.


De bästa sakerna att se och göra i Gazipaşa

Vad ska man se i Gazipasa?

Gazipasa ger dig möjlighet att se flera kända sevärdheter vid den turkiska Medelhavskusten. Besök bland annat fortet i Alanya, kanjonen Sapadere med sina vattenfall och den romerska hamnen i Antalya. Om du reser under sommarhalvåret ska du heller inte missa de vackra sandstränderna i området.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det kan vara en god idé att köpa till en reseförsäkring då försäkringskassans EU-kort inte gäller i Turkiet. Kolla även med din hemförsäkring vad som gäller för utlandsresor så att du inte betalar i onödan för något som din försäkring redan täcker.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är säkrast att köpa vatten på flaska än att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Det räcker att avrunda uppåt men för finare måltider kan du lämna ungefär 10 %.

Var ska man shoppa?

Du hittar trevliga butiker i de närliggande orterna Antalya och Analya. Inne i Gazipasas centrum finns dock större köpcentrum där du kan hitta det mesta.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Gazipaşa?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Gazipaşa. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Gazipaşa ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Gazipaşa ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Gazipaşa?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Gazipaşa. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Gazipaşa ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Gazipaşa. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Gazipaşa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Gazipaşa

Populära flyg till Gazipaşa
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Gazipaşa
1 vuxen
Tue 5/3
Tue 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners