Flyg till Gazipaşa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Gazipaşa.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Gazipaşa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gazipaşa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Gazipaşa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Gazipaşa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Antalya (AYT)

Vanligtvis är flyg till Gazipaşa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya, vilket i genomsnitt kostar 2 418 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GAZIPAŞA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Gazipaşa kostar i genomsnitt bara 2 254 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIPAŞA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember40% dyrareDet kostar omkring 3 815 kr för flyg till Gazipaşa från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GAZIPAŞA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli417% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Gazipaşa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Gazipaşa?

Gazipasa är inkörsporten till hela den turkiska Medelhavskusten och härifrån har du nära till kuststäder som Alanya och Antalya. Flyg till Gazipasa tar dig till ett lantligt område där du både kan uppleva den turkiska landsbygden och de lyxiga semesterorterna vid kusten. Den bästa tiden att resa på för att få ett så härligt väder som möjligt är mellan mars och juni samt mellan oktober och december. Under våren och hösten ligger temperaturerna på mellan 20-25 °C. Detta gör att du både kan besöka ruiner och historiska platser för sightseeing samt bada och sola vid de vackra Medelhavsstränderna. Under sommaren är det otroligt varmt i området med temperaturer upp över 30 °C.

När är det billigast att boka flyg till Gazipasa?

Billiga flyg till Gazipasa hittar du framförallt under mars och november. Då är det färre besökare i området vilket gör att priserna på flygbiljetter till Gazipasa och även priser på boenden är lägre. Allra dyrast är det att resa under mitten av sommaren då många är lediga och väljer att resa på semester till Turkiets kust. Hos momondo kan du jämföra priser under olika datum på året för att hitta billiga flygbiljetter till Gazipasa.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Gazipaşa?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Gazipaşa var 149 kr/per person från Izmir, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Gazipaşa. För att hitta det billigaste priset till Gazipaşa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Gazipaşa?

  Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Gazipaşa. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 185 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Gazipaşa i februari är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 341 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Gazipaşa?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Gazipaşa från Sverige är större om du bokar 41 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Gazipaşa för ungefär 2 737 kr om du gör din sökning 41 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Gazipaşa?

  Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Gazipaşa. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 781 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 002 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Gazipaşa.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Gazipaşa?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Gazipaşa oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Gazipaşa med avgång på eftermiddagen för så lite som 2 752 kr. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 3 181 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Gazipaşa?

  De som flyger till Gazipaşa kan potentiellt hitta bättre priser för Antalya flygplats(152 km från stadskärnan i Gazipaşa) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Gazipaşa?

  Gazipaşa flygplats har ett genomsnittspris på 2 646 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Gazipaşa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Gazipaşa från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Gazipaşa

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Gazipaşa.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Gazipaşa.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Gazipaşa.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Gazipaşa?

Returresa till Sverige från Gazipaşa

Testkrav för COVID-19
Besökare från Gazipaşa måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Gazipaşa behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Gazipaşa inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Gazipaşa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Gazipaşa
Finnair
ARNStockholm Arlanda
3t 55m
GZPGazipaşa
Finnair
GOTGöteborg Landvetter
6t 45m
GZPGazipaşa
Finnair
BMAStockholm-Bromma
32t 45m
GZPGazipaşa
SAS
MMXMalmö
16t 40m
GZPGazipaşa

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Gazipaşa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Gazipaşa, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair
Finnair
ARNStockholm Arlanda
3t 55m
GZPGazipaşa
Finnair
GOTGöteborg Landvetter
6t 45m
GZPGazipaşa
Finnair
BMAStockholm-Bromma
32t 45m
GZPGazipaşa

Vilka bolag flyger till Gazipaşa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Gazipaşa

Du kan inte flyga med direktflyg till Gazipasa utan behöver mellanlanda under vägen. Flyg till Gazipasa hittar du bland annat med SAS och Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul innan flygen landar på Antalya Gazipasa Airport. Om du vill resa till Gazipasa billigt ska du boka flyg med Finnair eller Pegasus Airlines som har lägst pris på flygstolar. Då du behöver mellanlanda varierar flygtiden mellan olika flygbolag. Räkna med sex och en halv timmes flygtid som allra snabbast och upp emot tio och en halv timmes restid för flygresor med lågt pris.


Flygplatser nära Gazipaşa

Nedan hittar du alla flygplatser i Gazipaşa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Gazipasa landar på Antalya Gazipasa Airport som ligger ungefär 7 km norr om stadens centrum. Här tar du dig enkelt in till Gazipasa med direktbussar som du hittar utanför ankomstterminalen. Många flyger till Gazipasa för att ta sig vidare till populära semesterorter vid kusten som Alanya och Antalya. Till Alanya är det ungefär 40 km och till Antalya 180 km. Flera av de större hotellen i semesterorterna har egna bussar som tar dig direkt från flygplatsen till ditt hotell. Utanför terminalen hittar du även taxistationer där du kan ta bil in till centrum. Det finns även biluthyrning vilket kan vara ett bra alternativ om du ska ta dig runt i området och inte stanna vid en och samma destination. Det snabbaste sättet att ta sig från flygplatsen är med bil medan det är billigast att ta buss vilket kostar 15 TRY (30 SEK).


Populära flygresor till Gazipaşa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Gazipaşa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Gazipaşa
Snabbast flygtid10t 05m
Billigaste pris1 760 kr
Flyg från Göteborg till Gazipaşa
Snabbast flygtid6t 45m
Billigaste pris2 124 kr
Flyg från Malmö till Gazipaşa
Snabbast flygtid16t 40m
Billigaste pris3 659 kr

När du väl är på plats i centrum är det enkelt att ta sig fram till fots då avstånden inte är särskilt stora. För längre sträckor finns dock så kallade dolmus. Dessa är en slags minibussar som du vinkar in från gatan och som kan plocka upp och lämna av resenärer var som helst under sin rutt. Detta är ett bra och billigt sätt att ta sig fram på i området. Priset beror på avståndet men kostar från 15 TRY (30 SEK). Taxi är också mycket billigt i Turkiet och ett bra färdmedel. För att ta taxi ska du se till att göra upp om priset med chauffören innan resan påbörjas för att undvika missförstånd.


Du behöver ditt pass för att gå ombord på Gazipasa-flyg och detta ska vara giltigt i åtminstone 150 dagar vid inresan i landet. Viktigt är att passet är intakt och inte har några skador. Svenska medborgare behöver inte något visum för resor till Gazipasa som är under tre månader långa. För att resa till Turkiet för en längre period behöver du ett visum. Du ansöker om detta på nätet och ska ha erhållit ett e-visa innan resan.


Vad ska man se i Gazipasa?

Gazipasa ger dig möjlighet att se flera kända sevärdheter vid den turkiska Medelhavskusten. Besök bland annat fortet i Alanya, kanjonen Sapadere med sina vattenfall och den romerska hamnen i Antalya. Om du reser under sommarhalvåret ska du heller inte missa de vackra sandstränderna i området.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Om du reser med barn finns många all inclusive-hotell i området som erbjuder roliga aktiviteter för barn. Annars hittar du fina barnvänliga stränder med långgrunt vatten nere vid kusten.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det kan vara en god idé att köpa till en reseförsäkring då försäkringskassans EU-kort inte gäller i Turkiet. Kolla även med din hemförsäkring vad som gäller för utlandsresor så att du inte betalar i onödan för något som din försäkring redan täcker.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är säkrast att köpa vatten på flaska än att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Det räcker att avrunda uppåt men för finare måltider kan du lämna ungefär 10 %.

Var ska man shoppa?

Du hittar trevliga butiker i de närliggande orterna Antalya och Analya. Inne i Gazipasas centrum finns dock större köpcentrum där du kan hitta det mesta. (Priser kontrollerade 07/05/2019).