Hitta billiga flyg till Mardin

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Mardin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Mardin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Mardin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Mardin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Diyarbakır (DIY)

Vanligtvis är flyg till Mardin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Diyarbakir, vilket i genomsnitt kostar 4 144 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MARDIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Mardin kostar i genomsnitt bara 3 707 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARDIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli41% dyrareDet kostar omkring 6 500 kr för flyg till Mardin från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARDIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni525% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Mardin från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Mardin?

Du hittar billiga flyg till Mardin under slutet av sommaren, särskilt i juli och augusti, då det är mycket varmt i staden. Även vintern har billiga flygbiljetter till Mardin och lägre priser på boenden. Under vår och höst stiger priserna på flygstolar och det är svårare att hitta bra priser på flygbiljetter till Mardin. Jämför priser mellan olika datum hos momondo för att se när under året det passar bäst att resa.

Det bästa priset som hittats på momondo till Mardin var 467 kr/per person från Istanbul, vilket är 88 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Mardin. För att hitta det billigaste priset till Mardin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Den billigaste månaden att flyga till Mardin från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 717 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. oktober är en annan bra månad för att besöka Mardin med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 959 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Mardin 13 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Mardin för i genomsnitt 4 755 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Mardin från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 4 450 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Mardin en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 821 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Mardin då du kan hitta flygpriser för så lite som 4 258 kr. Att flyga till Mardin på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Mardin mitt på dagen då priserna ligger på omkring 4 792 kr.

Batman flygplats, Diyarbakir flygplats eller Sirnak Serafettin Elci flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Mardin.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Mardin Mardin flygplats med ett genomsnittspris på 2 978 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Vilka bolag flyger till Mardin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mardin

Vilka bolag flyger till Mardin?

Turkish Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Mardin. Pegasus Airlines och SunExpress är också populära val för att flyga till Mardin från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Mardin med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Turkish Airlines till Mardin

I genomsnitt avgår 12 flyg med Turkish Airlines till Mardin varje vecka.De flesta av dem flyger från Istanbul till Mardin vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Turkish Airlines till Mardin. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Turkish Airlines till Mardin som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 3 533 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Turkish Airlines är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,0/10 i betyg av 137 av våra användare.

Flyg med Pegasus Airlines till Mardin

Priser för flyg med Pegasus Airlines till Mardin kan börja på så lite som 2 381 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 4 flyg som Pegasus Airlines trafikerar till Mardin under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Pegasus Airlines till Mardin kostar från Istanbul Sabiha Gokcen. Pegasus Airlines har fått betyget 7,0/10 av användare på momondo med 96 omdömen.


Flygplatser nära Mardin

Nedan hittar du alla flygplatser i Mardin tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Mardin landar på Mardin Airport som ligger 17 km sydväst om Mardins centrala delar. Det finns inte någon flygbuss från flygplatsen med du kan välja att resa med minibuss eller med taxi. För att resa till Mardin billigt från flygplatsen är det minibuss som är det bästa alternativet. Dessa hittar du enkelt utanför ankomsthallen och är ett populärt alternativ för budgetresenärer. Du kan hoppa av var som helst under vägen in till staden och minibussen kostar 2,5 TRY (4 SEK) som du betalar direkt till chauffören. Det smidigaste sättet att ta dig in till centrum är med taxi. En taxiresa från flygplatsen in till Mardins stadskärna bör kosta ungefär 30 TRY (49 SEK). Med taxi tar det cirka 22 min in till centrum medan en resa med minibuss tar något längre tid.


Så tar du dig runt i Mardin

Mardins historiska stadskärna är inte stor och här tar du dig helst fram till fots för att uppleva arkitekturen och atmosfären. Det är dessutom svårt att ta sig fram på något annat sätt då gatorna är branta och smala och fulla av trappor. En promenad genom den gamla stadskärnan tar ungefär en halvtimme. Mardin har även en ny stadskärnan och en promenad mellan den nya och gamla staden tar ungefär 40 min till fots. Ett snabbare alternativ är att ta en dolmus. Dolmus är minibussar och du känner igen dem på sin blå färg. Dessa kostar ungefär 1,5 TRY (2,5 SEK) per person. Om du tar taxi i Mardin är det bra att förhandla om priset med chauffören. Du kan då få ett lägre pris och dessutom är det viktigt att bestämma priset innan resan påbörjas.


Visumkrav för att besöka Mardin

Du behöver inte något visum för flyg till Mardin om du har ett svenskt pass. Utan visum kan du stanna i landet i upp till 90 dagar. Se dock till att passet är intakt och inte har några skador. Kontrollera alltid om regler kring inresa har förändrats i god tid innan din avresa.


Börja planera din resa till Mardin


De bästa sakerna att se och göra i Mardin

Sevärdheter i Mardin är bland annat moskén Sehidiye Camii från 1300-talet och klostret Deyrul Zafaran som är vackert beläget på en höjd över Mardin.

När du reser till Turkiet är det bra att ha en reseförsäkring för att vara säker på att sjukvårdskostnader är täckta. Det kan annars bli mycket dyrt om du behöver uppsöka läkare.

Drick hellre vatten på flaska.

Du bör lämna ungefär 10 % i dricks.

Shoppa lokala souvenirer som silverdekorationer och vaser på marknaderna inne i den gamla stadskärnan.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Mardin. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Mardin så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Mardin låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Mardin på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Mardin

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Mardin

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.