Biluthyrning i Mardin, Turkiet

Vill du hyra en bil billigt i Mardin, Turkiet? Sök och jämför priser här

Mardin, Turkiet
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Mardin, Turkiet
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Erbjudanden på hyrbilar i Mardin, Turkiet

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

225 kr - 457 kr

Alla biltyper

225 kr - 554 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Mardin, Turkiet är 223 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Mardin, Turkiet är december. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 225 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Mardin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Mardin kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Mardin av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Mardin

Alla större biluthyrningsfirmor i Mardin, Turkiet
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

9,0
2 platser

Avstånd till populära hotell från Mardin, Turkiet

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Diyarbakır flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Mardin

I november, fram till dagens datum, har 68 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Mardin.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Mardin för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Avis är ett av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Mardin. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Mardin har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Mardin är Budget med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 436 kr från dess uthyrningskontor i Mardin. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Budget i Mardin för 291 kr.

Hur många uthyrningskontor har Avis i Mardin?

Det finns 1 uthyrningskontor i Mardin, Turkiet. På Aviss uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 683 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Mardin, Turkiet?

Hastighetsgränsen i Mardin är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Mardin är 90 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Mardin bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Mardin?

De flesta av momondos användare hyr modellen Ford Focus i Mardin, även om typen Nissan Qashqai är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Ford Focus ligger priserna generellt på 488 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Ford Focus i Mardin för så lite som 281 kr per dag. Hyrbilar av modellen Nissan Qashqai i Mardin kostar i genomsnitt 684 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 648 kr per dag.

Hur är vädret i Mardin, Turkiet i november?

Vanligtvis ligger temperaturen i Mardin under november månad på 10 °C och den förväntade nederbörden är 76 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Mardin under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Mardin. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Mardin tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Ford Focus.

Är vädret i Mardin representativt för resten av Mardin provins?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Mardin omkring i Mardin provins eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 10 °C och en eventuell nederbörd på 76 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Mardin

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Mardin

Börja planera din resa till Mardin