Hyrbilar i Mardin, Mardin provins

Vill du hyra en bil billigt i Mardin, Mardin provins? Sök och jämför priser här!

Mardin, Turkiet
16 jun — 23 jun
Samma avlämingsplats
Mardin, Turkiet
fre 16/6
12:00
fre 23/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Mardin

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Mardin

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Mardin?

De billigaste hyrbilarna i Mardin hittas generellt genom Garenta. När du bokar med Garenta kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 42 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Mardin är 387 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Mardin?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Mardin är Hyundai i20, följt av modellen Fiat Tipo. Våra användare har hittat erbjudanden för Hyundai i20 i Mardin för i genomsnitt 331 kr per dag, och så billigt som 326 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 335 kr per dag att hyra modellen Fiat Tipo i Mardin, även om du kan hitta priser för så lite som 299 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Mardin, Mardin provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Mardin

Biltyp: Liten

244 kr - 469 kr

Alla biltyper

247 kr - 524 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Mardin, Turkiet är 370 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Mardin, Turkiet är juni. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 244 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Mardin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Mardin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Mardin som hittats på momondo under den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

744 kr/dag

(16 aug - 28 aug)
Renault Captur
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

851 kr/dag

(23 jun - 23 jul)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Mardin

Alla större biluthyrningsfirmor i Mardin, Mardin provins

Avis

2 platser

Budget

1 plats

Alamo

1 plats

Europcar

2 platser

Garenta

1 plats

CIRCULAR

2 platser

Enterprise Rent-A-Car

1 plats

Carfleet Rent A Car

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Mardin

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Mardin.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

438 kr

Mest populära modellen

Hyundai i20
Den mest populära biluthyrningsfirman i Mardin som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Budget och Central
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Mardin under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Mardin är 438 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 673 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Mardin under de senaste 7 dagarna är av modellen Hyundai i20. Våra användare föredrar också Class Compact SUV som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Mardin

Nedan visas de mest populära hotellen i Mardin

Att köra med hyrbil i Mardin – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Mardin och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hastighetsgränsen i Mardin är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Mardin är 90 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Mardin bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vanligtvis ligger temperaturen i Mardin under juni månad på 24 °C och den förväntade nederbörden är 5 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.


Börja planera din resa till Mardin


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Mardin via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Mardin genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.