Biluthyrning i Jaén, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Jaén, Spanien? Sök och jämför priser här

Jaén, AN, Spanien
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Jaén, AN, Spanien
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Jaén

Alla större biluthyrningsfirmor i Jaén, Spanien
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

9,1

Övergripande

9,4

Upphämtning/avlämning

9,4

Valuta för pengarna

9,1
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Jaén, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Málaga flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Jaén

I november har vi genomfört 89 sökningar efter hyrbilar i Jaén för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Jaén för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Jaén. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Jaén som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Jaén, Spanien?

Resenärer som hyr bil i Jaén bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Jaén ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Jaén?

När du hyr en bil i Jaén väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 296 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Focus för ett genomsnittspris på 319 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Jaén för så lite som 83 kr/dag och modellen Ford Focus för så lite som 100 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Opel Vivaro i Jaén?

I nuläget har Alamo bilmodellen Opel Vivaro tillgänglig för uthyrning i Jaén för i genomsnitt 969 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Opel Vivaro i Jaén snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Jaén, Spanien i november?

Under november är medeltemperaturen i Jaén 13 °C och den förväntade nederbörden är 65 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Jaén.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Jaén under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Jaén. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Jaén tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Ford Ka.

Är vädret i Jaén representativt för resten av Andalusien?

Den som vill hyra en bil i Jaén för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Andalusien under november månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 87,3 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Jaén

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Jaén

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Andalusien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Andalusien

Börja planera din resa till Jaén