Hyrbilar på Málaga flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Málaga flygplats? Sök här!

Málaga, Spanien - Málaga (AGP)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Málaga, Spanien - Málaga (AGP)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Málaga flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Málaga flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Málaga flygplats?

De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat Panda på Málaga flygplats, även om typen Volkswagen Polo är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat Panda ligger priserna generellt på 293 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat Panda på Málaga flygplats för så lite som 51 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Polo på Málaga flygplats kostar i genomsnitt 558 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 10 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Malaga flygplats?

De mest populära biltyperna att hyra på Malaga flygplats är de inom klassen Ekonomi. 28 % av våra användare sökte efter hyrbilar i klassen Ekonomi på Malaga flygplats under det senaste året. Fiat Panda och Volkswagen Polo är de två mest populära bilmodellerna inom klassen Ekonomi för uthyrning. Delpaso är det mest populära hyrbilsföretaget som erbjuder fordon inom klassen Ekonomi på Malaga flygplats. Det billigaste priset ligger på 164 kr per dag för att hyra bilar inom klassen Ekonomi från Delpaso.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Malaga flygplats?

De bästa biluthyrningserbjudandena på Malaga flygplats hittar du när du bokar samma dag som din ankomst, när priserna i genomsnitt ligger på 87 kr/dag. Baserat på förra årets data kan du förvänta dig att betala i genomsnitt 333 kr/dag om du hyr en bil på helgen. Priserna per dag under vardagar är i genomsnitt 204 kr/dag. Det går att hitta bra biluthyrningserbjudande på Malaga flygplats under hela året, men januari är vanligtvis den bästa månaden att hyra, när priserna i genomsnitt ligger på 152 kr/dag.

Vilken är den bästa hyrbilsfirman på Malaga flygplats?

Det bästa hyrbilsföretaget på Malaga flygplats är Sixt, med 9 omdömen och ett genomsnittlig kundbetyg på 8,4. 4 % av momondo-användare valde en hyrbil från Sixt under det senaste året. Alamo och Hertz finns också på Malaga flygplats och har höga kundbetyg. Alamo har ett betyg på 7,4 från 7 omdömen. Hertz har ett betyg på 6,5 från 10 omdömen.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Málaga flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Málaga flygplats
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

54 kr/dag

(15 jun - 7 jul)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

55 kr/dag

(25 jun - 9 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

85 kr/dag

(15 jun - 26 jun)
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

57 kr/dag

(15 jun - 26 jun)
Nissan Qashqai
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

68 kr/dag

(14 jun - 21 jun)
Volkswagen Jetta
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

55 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Smart Fortwo
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

88 kr/dag

(15 jun - 22 jun)
Kia Cee'd SW
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

54 kr/dag

(15 jun - 7 jul)
Mercedes-Benz GLA
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

61 kr/dag

(15 jun - 26 jun)
Vauxhall Mokka

Information om biluthyrning i Málaga flygplats

För att kunna använda dig av hyrbilar i Spanien behöver du vara minst 21 år gammal, ha ett giltigt körkort, ett pass och ett kreditkort. Personer med körkort utfärdade från länder utanför EU behöver ha ett internationellt körkort för att kunna hyra en hyrbil hos en biluthyrning i Spanien. Svenska körkort går alltså alldeles utmärkt att använda i Spanien så länge de är giltiga och du är 21 år eller äldre. Med en hyrbil kan du snabbt och smidigt ta dig från flygplatsen in till Málagas centrum eller vart på den spanska solkusten du än tänkt åka.

Vissa av företagen som hyr ut bilar på eller i närheten av flygplatsen i Málaga har som tidigare nämnt öppet dygnet runt. De som inte har det kan du i de flesta fall ändå lämna tillbaka din bil till vilken tid som helst på dygnet eftersom de tillåter kontaktlösa inlämningar. På flygplatsen finns det tillgång till gratis Wi-Fi. För dig som sitter i rullstol eller har svårt att röra dig på annat sätt finns det hjälp att få på flygplatsen så du kan ta dig till den biluthyrning du tänkt hyra av. Du rekommenderas dock att skicka en förfrågan om assistans minst 48 tim innan du anländer till flygplatsen.


Erbjudanden på hyrbilar i Málaga flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Málaga flygplats

Biltyp: Liten

170 kr - 533 kr

Alla biltyper

266 kr - 701 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Málaga flygplats är 296 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Málaga flygplats är november. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 170 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Málaga flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Málaga flygplats är 519 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Málaga flygplats är januari. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 276 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Málaga flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Málaga flygplats är 729 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Málaga flygplats är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 393 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Málaga flygplats är 431 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Málaga flygplats är november. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 317 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Málaga flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Málaga flygplats är 689 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Málaga flygplats är november. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 405 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Málaga flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Málaga flygplats är 959 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Málaga flygplats är februari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 414 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 55% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Málaga flygplats är 574 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Málaga flygplats är november. Då är priset 85% lägre än under resten året och ligger på bara 89 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

54 kr/dag

(15 jun - 7 jul)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

55 kr/dag

(25 jun - 9 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

68 kr/dag

(29 jun - 16 jul)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i Málaga flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Málaga flygplats

Ok Mobility

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,4
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

5,5
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

6,5

Övergripande

5,7

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

5,1
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

5,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

4,0
Översikt

Renlighet

5,6

Comfort

4,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

3,6

Bäst

2,8

Economy Rent a Car

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Málaga

Nedan visas de mest populära hotellen i Málaga

Börja planera din resa till Málaga flygplats


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Málaga flygplats via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Málaga flygplats tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.