Biluthyrning i Victoria, Seychellerna

Vill du hyra en bil billigt i Victoria, Seychellerna? Sök och jämför priser här

Victoria, Seychellerna
31 jan — 7 feb
Samma avlämingsplats
Victoria, Seychellerna
mån 31/1
12:00
mån 7/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Victoria

Alla större biluthyrningsfirmor i Victoria, Seychellerna
5 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

5,0

Övergripande

7,0

Bäst

6,0
12 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

4,0

Bäst

2,0
12 platser
4 platser
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Victoria, Seychellerna

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Victoria Seychelles Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Victoria

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Victoria för att motverka spridningen av COVID-19?

  Många biluthyrningsföretag i Victoria har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Hertz. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Victoria. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Victoria har lägst priser för hyrbilar?

  Det är billigast att hyra bil i Victoria med Hertz på ett av deras 12 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 474 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 598 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Hertz i Victoria?

  Hertz har 12 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 598 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Victoria?

  Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Victoria är Hyundai i10, följt av modellen Hyundai Accent. Våra användare har hittat erbjudanden för Hyundai i10 i Victoria för i genomsnitt 499 kr per dag, och så billigt som 401 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 575 kr per dag att hyra modellen Hyundai Accent i Victoria, även om du kan hitta priser för så lite som 343 kr per dag.

 • Hur är vädret i Victoria, English River, Seychellerna i januari?

  I januari får Victoria vanligtvis en nederbörd på 380 mm och har en medeltemperatur på 27 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Victoria då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Temperaturerna i Victoria under januari är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

 • Är vädret i Victoria representativt för resten av English River?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Victoria omkring i English River eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 27 °C och en eventuell nederbörd på 380 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Victoria

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Victoria

Börja planera din resa till Victoria