Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Lissabon

Vill du hyra en bil billigt i Lissabon? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Lissabon

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Lissabon
Ekonomi54 kr per dag
Kompakt54 kr per dag
Medelstor94 kr per dag
Mini55 kr per dag
Kompakt SUV55 kr per dag
Medelstor SUV61 kr per dag
Kompakt kombi101 kr per dag
Leverantörens val218 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Lissabon

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Lissabon

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Lissabon?

De billigaste hyrbilarna i Lissabon hittas generellt genom Klass Wagen. När du bokar med Klass Wagen kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 53 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Lissabon är 117 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Lissabon?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i Lissabon med 17 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Lissabon?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Lissabon är Fiat 500, följt av modellen Nissan Qashqai. Våra användare har hittat erbjudanden för Fiat 500 i Lissabon för i genomsnitt 191 kr per dag, och så billigt som 39 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 341 kr per dag att hyra modellen Nissan Qashqai i Lissabon, även om du kan hitta priser för så lite som 107 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Lissabon

Hitta rätt hyrbil för dig i Lissabon

Liten bilar

70 kr - 830 kr

Alla biltyper

170 kr - 653 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Lissabon, Portugal är 263 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Lissabon, Portugal är februari. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 70 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lissabon av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Lissabon, Portugal är 521 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Lissabon, Portugal är oktober. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 251 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lissabon av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Lissabon, Portugal är 983 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Lissabon, Portugal är februari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 204 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 61% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Lissabon, Portugal är 328 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Lissabon, Portugal är januari. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 136 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lissabon av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Lissabon, Portugal är 1 062 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Lissabon, Portugal är december. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 438 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 64% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Lissabon, Portugal är 1 023 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Lissabon, Portugal är mars. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 258 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Lissabon, Portugal är 306 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Lissabon, Portugal är april. Då är priset 60% lägre än under resten året och ligger på bara 125 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Lissabon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lissabon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

54 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

54 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

69 kr/dag

(23 jun - 30 jun)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Lissabon

Alla större biluthyrningsfirmor i Lissabon

Enterprise Rent-A-Car

3 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

8,2

Bäst

8,7

Sixt

4 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

7,8

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,1

DRIVEONHOLIDAYS

4 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,4

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,4

Avis

5 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,1

Budget

6,4
Okej
1 omdöme3 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,5

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,2

Europcar

10 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,6

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

4 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,4

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

4,8

Bäst

5,7

keddy by Europcar

17 platser

Bra att veta om hyrbilar i Lissabon

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Lissabon.

Mest populära uthyrningsföretag

DRIVEONHOLIDAYS

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

181 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Lissabon som hittats på momondo den här månaden är DRIVEONHOLIDAYS . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Klass Wagen och Opcao Rent A Car
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Lissabon under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Lissabon är 181 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 318 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Lissabon under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Class Convertible som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Lissabon – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Lissabon och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Lissabon, Portugal i juli?

För att hyra en bil en weekend i Lissabon i juli, var genomsnittspriset 413 kr, med billigare erbjudanden från 240 kr. För en veckas biluthyrning, Lissabon priser i juli är i genomsnitt 332 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 55 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Lissabon, Portugal?

När du hyr en bil i Lissabon kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Lissabon. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Lissabon under juli månad?

Under juli i Lissabon håller sig temperaturerna runt 23 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 7 mm under juli i Lissabon kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Lissabon kommer i genomsnitt kosta dig 383 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Lissabon, Portugal?

Hastighetsgränsen i Lissabon är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Lissabon är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Fiat 500C i Lissabon?

Hur är vädret i Lissabon, Portugal i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Lissabon under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 20 °C och en nederbörd på cirka 17 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Lissabon representativt för resten av Lissabon?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Lissabon omkring i Lissabon eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 20 °C och en eventuell nederbörd på 17 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Lissabon?

Priserna för bilar i Lissabon uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Lissabon?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Lissabon är 204 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Lissabon?

Bland olika länder, inklusive Lissabon, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Lissabon?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Lissabon. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Lissabon?

Att boka en hyrbil i Lissabon via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Lissabon?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Lissabon genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Lissabon med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Lissabon och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Lissabon på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Lissabon.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Lissabon som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Lissabon.

Kan jag söka efter hyrbilar i Lissabon med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Lissabon med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Lissabon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Lissabon

Populära hyrbilstyper i Lissabon