Hitta billiga flyg till Lissabon från 389 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Lissabon

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Lissabon

Bästa priset för enkelresa

389 kr

Bästa priset för tur- och returresa

845 kr

Snabbast flygtid

7t 30m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Lissabon från Sverige under de senaste 72 timmarna är 389 kr (Stockholm Arlanda till Lissabon-Portela).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Lissabon från Sverige under de senaste 72 timmarna är 845 kr (Stockholm Arlanda till Lissabon-Portela).
Det snabbaste flyget till Lissabon från Sverige tar 7t 30m (Stockholm Arlanda till Lissabon-Portela).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Lissabon, inklusive Vueling och Ryanair.

Trender för flygresor till Lissabon

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lissabon och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lissabon?

Den billigaste månaden att flyga till Lissabon från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 190 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Lissabon i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 435 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Lissabon?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lissabon?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Lissabon från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 2 800 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 796 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Lissabon.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lissabon?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Lissabon då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 870 kr. Att flyga till Lissabon på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 592 kr. Flyg till Lissabon från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Lissabon?

Flyget från Sverige till Lissabon beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Lissabon-Portela (den mest populära flygplatsen i Lissabon) ligger flygtiden på 4t 25m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Lissabon-Portela ligger den genomsnittliga flygtiden på 11t 45m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lissabon?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Lissabon är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 229 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Lissabon

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lissabon från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lissabon

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lissabon

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lissabon (LIS)

Vanligtvis är flyg till Lissabon från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lissabon-Portela, vilket i genomsnitt kostar 3 214 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LISSABON TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lissabon kostar i genomsnitt bara 2 201 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LISSABON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli43% dyrareDet kostar omkring 4 624 kr för flyg till Lissabon från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LISSABON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli319% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lissabon från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Lissabon

I mer än hundra år har de gula spårvagnarna klättrat uppför Lissabons sju kullar. Utsikten över Atlanten och de sicksackande tegeltaken är svindlande. Ta spårvagnen till det gamla fiskeläget Alfama, njut av att se hur de skrangliga balkongerna bågnar under bougainvillea och lyssna till kvinnorna som sitter och småskvallrar utanför de vackert kaklade husväggarna. Det portugisiska azulejo-kaklet har en mycket lång historia. Lite längre upp ligger det mooriska sagoslottet Castello de Jorge. Missa inte heller området Baixa i Lissabons innerstad. Gör sedan en avstickare från det schackrutiga Rossio-torget och våga villa bort dig lite bland fado-musik och den smöriga doften från pasteis de nata – Portugals traditionella sötsaker. Leta upp ett café som erbjuder både musik och bakelser – och Lissabon har dig fast för livet.

Resor till Lissabon är särskilt populära under sommarmånaderna; juni, juli och augusti utgör stadens högsäsong. Då är vädret varmt och staden fylls av besökare från hela världen. Även under december månad säljs många flygbiljetter till Lissabon med hotell då det är många som reser under julledigheterna. Våren, då de milda temperaturerna bjuder in till promenader i de charmiga stadsdelarna, är också en härlig tid att besöka staden.

När är det billigast att boka flyg till Lissabon? Billiga flyg till Lissabon hittar du framför allt under månaderna maj och november. Boka helst ungefär två månader i förväg för att slippa höga sista minuten priser. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra olika resor och på så vis hitta en flygstol till billigt pris.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Lissabon?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Lissabon. Om du planerar att flyga till Lissabon, överväg då även att boka flyg till Cascais flygplats(19 km från stadskärnan i Lissabon).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Lissabon-Portela flygplats?

Priserna för flyg till Lissabon-Portela flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Lissabon-Portela flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Lissabon-Portela flygplats är 17 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Lissabon-Portela flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Lissabon-Portela flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Lissabon-Portela flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Lissabon-Portela flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Lissabon

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Lissabon
Ryanair
7 nov.
ARN10:25Stockholm Arlanda
8t 50m
1 stopp
LIS00:15Lissabon-Portela
14 nov.
LIS12:15Lissabon-Portela
15t 40m
1 stopp
ARN03:55Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
7 nov.
ARN10:25Stockholm Arlanda
8t 50m
1 stopp
LIS00:15Lissabon-Portela
14 nov.
LIS01:10Lissabon-Portela
13t 35m
2 stopp
ARN14:45Stockholm Arlanda
1 056 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 nov.
ARN01:00Stockholm Arlanda
18t 45m
1 stopp
LIS00:45Lissabon-Portela
20 nov.
LIS15:30Lissabon-Portela
12t 25m
1 stopp
ARN03:55Stockholm Arlanda
1 067 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 dec.
ARN17:20Stockholm Arlanda
14t 30m
1 stopp
LIS12:50Lissabon-Portela
12 dec.
LIS15:00Lissabon-Portela
12t 55m
1 stopp
ARN03:55Stockholm Arlanda
1 078 kr
Hitta liknande
Ryanair
2 nov.
ARN03:10Stockholm Arlanda
10t 45m
1 stopp
LIS17:55Lissabon-Portela
16 nov.
LIS05:30Lissabon-Portela
9t 20m
1 stopp
ARN14:50Stockholm Arlanda
1 123 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 nov.
ARN16:15Stockholm Arlanda
12t 50m
1 stopp
LIS10:05Lissabon-Portela
19 nov.
LIS17:05Lissabon-Portela
14t 05m
1 stopp
ARN07:10Stockholm Arlanda
1 223 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Lissabon

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Lissabon, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
19 nov.
ARN01:05Stockholm Arlanda
9t 00m
1 stopp
LIS15:05Lissabon-Portela
Ryanair
24 okt.
ARN19:05Stockholm Arlanda
21t 55m
1 stopp
LIS22:00Lissabon-Portela
Ryanair
7 nov.
ARN12:30Stockholm Arlanda
28t 50m
1 stopp
LIS22:20Lissabon-Portela

Andra kabinklasser för flyg till Lissabon

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Lissabon

Vilka bolag flyger till Lissabon?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lissabon

Vilka bolag flyger till Lissabon?

Flyg med SWISS till Lissabon

SWISS flyger omkring 19 flyg till Lissabon under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Zürichs internationella, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med SWISS var 1 321 kr (Stockholm Arlanda till Lissabon). Användare har betygsatt SWISS med 8,0/10 med över 261 omdömen på momondo.

Flyg med Finnair till Lissabon

Priser för flyg med Finnair till Lissabon kan börja på så lite som 2 044 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 5 flyg som Finnair trafikerar till Lissabon under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Finnair till Lissabon kostar från Bryssel. Finnair har fått betyget 7,7/10 av användare på momondo med 369 omdömen.


Populära flygresor till Lissabon

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Lissabon som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Lissabon
Snabbaste flygtid4t 25m
Billigaste pris1 067 kr
Flyg från Göteborg till Lissabon
Snabbaste flygtid11t 45m
Billigaste pris1 134 kr
Flyg från Malmö till Lissabon
Snabbaste flygtid21t 25m
Billigaste pris2 279 kr
Flyg från Linköping till Lissabon
Snabbaste flygtid7t 20m
Billigaste pris4 680 kr
Flyg från Umeå till Lissabon
Snabbaste flygtid12t 00m
Billigaste pris5 380 kr

Så tar du dig runt i Lissabon

Lissabons kollektivtrafik består av bussar, spårvagnar och metro. Bussar och spårvagnar går från ungefär fem på morgonen till tio eller elva på kvällen. Du ska inte missa att ta spårvagn 28 under din vistelse då detta är en populär aktivitet bland besökare. Spårvagnslinjen tar dig från Largo Martim Moniz. Även spårvagnslinje 12 som tar dig genom de trånga gatorna i det charmiga området Alfama är ett måste. Stadens tunnelbana rullar till klockan ett på natten och har flera linjer med vilka du smidigt tar dig mellan Lissabons olika stadsdelar.

Att promenera är annars ett av de bästa sätten att ta sig och på så sätt uppleva de gamla kvarteren och ta sig upp till stadens många utsiktsplatserna med vackra panoramavyer.


Visumkrav för att besöka Lissabon

Inom EU behöver du inte ansöka om något visum förutsatt att du är medborgare i något av medlemsländerna. Eftersom både Sverige och Portugal är medlemmar i unionen behöver du alltså inte något visum för att flyga till Lissabon. När du reser behöver du ha med dig giltig legitimation i form av ett pass eller ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av en svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Du räcker alltså inte ha medtaga enbart ditt körkort eller ett vanligt id-kort. Innan du reser ska du dock kolla upp visum- och passregler hos de portugisiska myndigheterna eller den portugisiska ambassaden i Stockholm eftersom att dessa alltid kan komma att förändras. När du reser ska du också vara försiktig så att du inte blir av med din legitimation och du gör oftast bäst i att lämna ditt pass eller nationella id-kort på ditt boende och endast ta med dig ditt vanliga id-kort ut på stan.


Börja planera din resa till Lissabon


De bästa sakerna att se och göra i Lissabon

Intresserad av sevärdheter i Lissabon?

När du är i den portugisiska staden ska du inte missa en promenad eller spårvagnstur genom Alfamakvarteren, ett besök till Hieronymusklostret och att beundra utsikten från fortet Sao Jorge. Passa även på att besöka det nationella konstmuseet och det orientaliska museet.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för att kunna promenera i den kulliga staden.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Undvik höga kostnader för surf och sms med ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går bra.

Ska jag dricksa i Lissabon?

Du bör lämna mellan fem och tio procent i dricks.


Hitta billiga flyg till andra städer i Portugal

Portugal har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Lissabon?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Lissabon. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Lissabon ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Lissabon ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Lissabon?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Lissabon. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Lissabon ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Lissabon och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Lissabon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.