Hitta billiga flyg till Faro från 403 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/12
tis 12/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Faro

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Faro

Bästa priset för enkelresa

403 kr

Bästa priset för tur- och returresa

848 kr

Snabbast flygtid

4t 30m

Flygs av

8 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Faro från Sverige under de senaste 72 timmarna är 403 kr (Stockholm Arlanda till Faro).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Faro från Sverige under de senaste 72 timmarna är 848 kr (Göteborg Landvetter till Faro).
Det snabbaste flyget till Faro från Sverige tar 4t 30m (Stockholm Arlanda till Faro).
Det finns 8 flygbolag som flyger till och från Faro, inklusive Lufthansa, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Faro

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Faro och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Faro?

Den billigaste månaden att flyga till Faro från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 478 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Faro från Sverige för augusti. Flyg till Faro i augusti är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 985 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Faro?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Faro?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Faro är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 2 773 kr. Flyg från Sverige till Faro en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 759 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Faro?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Faro är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 566 kr. Flyg till Faro är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 189 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Faro?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Faro (Faro), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 4t 30m respektive 4t.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Faro?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Faro 36 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Faro för i genomsnitt 2 572 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Faro

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Faro från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Faro

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Faro

Stockholm (STO) till Faro (FAO)

Vanligtvis är flyg till Faro från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Faro, vilket i genomsnitt kostar 2 572 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FARO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Faro kostar i genomsnitt bara 1 716 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FARO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli33% dyrareDet kostar omkring 3 587 kr för flyg till Faro från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FARO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli353% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Faro från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Faro

Resor till Faro är populära under sommaren då temperaturerna ligger på mellan 20 och 30 grader och stadens omkringliggande stränder fylls av besökare från hela världen. Under denna högsäsong är också priserna på både resor med hotell och priset på flygstolar högre än under resten av året. Även under julledigheterna är det många som bokar flygresor till Faro. Vintern för med sig milda temperaturer på cirka 15 grader och för dig som vill utforska stadens historiska sevärdheter är detta en utmärkt tidpunkt att besöka Faro.

När är det billigast att boka flyg till Faro? Billiga flyg till Faro hittar du under lågsäsongen, framför allt under januari och november. För att undvika dyrare sista minuten biljetter och fynda din resa till ett billigt pris rekommenderas du boka ungefär 23 dagar innan avresa.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Faro flygplats?

Priserna för flyg till Faro flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Faro flygplats?

Det finns 11 bolag tillgängliga för flyg till Faro flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Faro flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Faro flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Faro flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Faro flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Faro flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Faro

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Faro
Ryanair
14 jan.
GOT21:55Göteborg Landvetter
13t 40m
1 stopp
FAO10:35Faro
20 jan.
FAO06:50Faro
14t 00m
1 stopp
GOT21:50Göteborg Landvetter
Ryanair
4 feb.
GOT16:40Göteborg Landvetter
18t 55m
1 stopp
FAO10:35Faro
10 feb.
FAO20:45Faro
23t 45m
1 stopp
GOT21:30Göteborg Landvetter
Ryanair
14 jan.
GOT22:50Göteborg Landvetter
24t 35m
2 stopp
FAO22:25Faro
20 jan.
FAO13:20Faro
7t 30m
1 stopp
GOT21:50Göteborg Landvetter
1 013 kr
Hitta liknande
Ryanair
3 feb.
ARN21:35Stockholm Arlanda
12t 55m
1 stopp
FAO09:30Faro
10 feb.
FAO06:50Faro
13t 20m
1 stopp
ARN21:10Stockholm Arlanda
1 179 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 feb.
ARN21:35Stockholm Arlanda
12t 55m
1 stopp
FAO09:30Faro
10 feb.
FAO12:10Faro
4t 25m
ARN17:35Stockholm Arlanda
1 292 kr
Hitta liknande
Ryanair
4 feb.
GOT09:45Göteborg Landvetter
11t 15m
2 stopp
FAO20:00Faro
10 feb.
FAO06:50Faro
14t 00m
1 stopp
GOT21:50Göteborg Landvetter
1 334 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Faro

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Faro, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
9 jan.
ARN10:20Stockholm Arlanda
9t 35m
1 stopp
FAO18:55Faro
Ryanair
12 jan.
ARN22:20Stockholm Arlanda
22t 25m
1 stopp
FAO19:45Faro
Ryanair
11 jan.
ARN21:15Stockholm Arlanda
16t 25m
1 stopp
FAO12:40Faro

Så tar du dig runt i Faro

Faro är inte en särskilt stor stad och du tar dig för det mesta enkelt fram till fots. Merparten av stadskärnans sevärdheter ligger på gångavstånd från varandra. Det kan också vara en god idé att hyra en cykel, på så vis förflyttar du dig lite snabbare men upptäcker samtidigt stadens charm på nära håll. Med cykel tar du dig dessutom smidigt till stadens stränder.

Faros kollektivtrafik består i övrigt av bussar. Med buss tar du dig smidigt till stränder belägna längre från stadskärnan. Om du planerar utforska andra orter omkring Algarve kan du även passa på att hyra en bil. Tåg är ett annat transportmedel för dig som är nyfiken på att besöka omkringliggande områden. Tågen avgår från Faros centralstation.


Visumkrav för att besöka Faro

Inom EU behöver du inte något visum för att besöka de olika länderna. Som svensk medborgare behöver du därför inte ansöka om något visum för att åka till Faro. När du flyger behöver du däremot kunna legitimera dig, oftast både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimation kan naturligtvis bestå av ditt pass, men när du reser inom EU räcker det med att ha ett nationellt id-kort. Observera att det nationella id-kortet inte ska förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, utan utfärdas av den svenska polisen och visar ditt svenska medborgarskap. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser med de portugisiska myndigheterna eller hos den portugisiska ambassaden i Stockholm. Detta är viktigt då regler gällande pass och visum alltid kan förändras.


De bästa sakerna att se och göra i Faro

Intresserad av sevärdheter i Faro?

Att promenera omkring på Faros gamla kullerstensbelagda gator, kantade av charmiga uteserveringar, är en pittoresk upplevelse. Missa inte katedralen Sé från 1200-talet, Capela os Ossos, byggt av skelettbitar från munkar, liksom ett besök till Faro strand.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med dig badkläder under sommarmånaderna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska jag dricksa i Faro?

Ja, avrunda uppåt eller ge ungefär tio procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Faro?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Faro ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Faro ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Faro?

När du söker efter flyg till Faro hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Faro ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Faro erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Faro och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Faro

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.