Hitta billiga flyg till Zanzibar

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 3/4
mån 10/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Zanzibar

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Zanzibar

Bästa priset för tur- och returresa

6 854 kr

Snabbast flygtid

13t 15m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Zanzibar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 854 kr (Stockholm Arlanda till Zanzibar Kisauni).
Det snabbaste flyget till Zanzibar från Sverige tar 13t 15m (Stockholm Arlanda till Zanzibar Kisauni).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Zanzibar, inklusive Turkish Airlines, Ethiopian Air och Kenya Airways.

Trender för flygresor till Zanzibar

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Zanzibar och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Zanzibar?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Zanzibar från Sverige med priser runt 7 216 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Zanzibar i maj är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Zanzibar under oktober ligger i genomsnitt på 7 630 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Zanzibar?

Användare som bokade resor till Zanzibar från Zanzibar hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Zanzibar. För att hitta det billigaste priset till Zanzibar från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Zanzibar?

Den billigaste veckodagen att flyga till Zanzibar är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 8 239 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Zanzibar en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 9 234 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Zanzibar?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Zanzibar från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 7 739 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg till Zanzibar är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 9 697 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Zanzibar?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Zanzibar beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Zanzibar Kisauni tar i genomsnitt 29t 05m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Zanzibar Kisauni i genomsnitt ligger på . Zanzibar Kisauni är den mest populära flygplatsen i Zanzibar.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Zanzibar?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Zanzibar från Sverige är större om du bokar 52 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Zanzibar för ungefär 8 692 kr om du gör din sökning 52 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Zanzibar

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Zanzibar från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Zanzibar

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Zanzibar

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dar es-Salaam (DAR)

Vanligtvis är flyg till Zanzibar från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl, vilket i genomsnitt kostar 7 284 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ZANZIBAR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Zanzibar kostar i genomsnitt bara 6 854 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ZANZIBAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember35% dyrareDet kostar omkring 11 161 kr för flyg till Zanzibar från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ZANZIBAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Zanzibar från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Zanzibar

Ska du ta ett flyg från Sverige till Zanzibar kommer du att behöva göra minst en mellanlandning på vägen. Är det Stockholm du vill flyga från? Då får du räkna med en sammanlagd resetid på lite mer än 13 timmar. Också från Göteborg får du räkna med att det tar dig ca 13 timmar att flyga till Zanzibar med en eller flera mellanlandningar. Från Malmö kan det istället röra sig om så mycket som 30 timmar. Det kan löna sig att leta efter flygerbjudanden från Köpenhamn i stället, om du utgår från Skåne.

Tyvärr går det inte några direktflyg från Sverige till Abeid Amani Karume International Airport, Zanzibar. De flygerbjudanden du kan välja mellan om du ska flyga från Sverige kommer kräva att du gör minst en mellanlandning på vägen. Ska du flyga från Stockholm? Då är ett alternativ att åka med KLM Royal Dutch Airlines. Du börjar då med att flyga från Stockholm till Amsterdam vilket tar lite mer än två timmar. Efter att ha väntat en liten stund på flygplatsen i Amsterdam fortsätter du sedan från Amsterdam till Zanzibar vilket tar lite mindre än nio timmar. Flyger du hellre från Göteborg? Också då kan du flyga med KLM Royal Dutch Airlines. Även i detta fall mellanlandar du i Amsterdam innan du avslutar resan genom att flyga från Amsterdam till Zanzibar. Det går också att flyga från Malmö till Stockholm med SAS, från Stockholm till Istanbul med Turkish Airlines, och från Istanbul till Zanzibar, också det med Turkish Airlines.


Hitta billiga flygbiljetter till Zanzibar

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Zanzibar
Turkish Airlines
2 maj
ARN14:30Stockholm Arlanda
31t 00m
1 stopp
ZNZ21:30Zanzibar Kisauni
8 maj
ZNZ23:25Zanzibar Kisauni
36t 05m
2 stopp
ARN11:30Stockholm Arlanda
6 854 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN07:05Stockholm Arlanda
23t 05m
3 stopp
ZNZ06:10Zanzibar Kisauni
8 maj
ZNZ23:25Zanzibar Kisauni
36t 05m
2 stopp
ARN11:30Stockholm Arlanda
7 299 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
2 maj
ARN17:50Stockholm Arlanda
14t 10m
1 stopp
ZNZ08:00Zanzibar Kisauni
9 maj
ZNZ13:00Zanzibar Kisauni
14t 40m
1 stopp
ARN03:40Stockholm Arlanda
7 734 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN03:50Stockholm Arlanda
24t 30m
2 stopp
ZNZ04:20Zanzibar Kisauni
9 maj
ZNZ06:10Zanzibar Kisauni
38t 15m
2 stopp
ARN20:25Stockholm Arlanda
7 962 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN12:10Stockholm Arlanda
19t 50m
3 stopp
ZNZ08:00Zanzibar Kisauni
9 maj
ZNZ18:10Zanzibar Kisauni
34t 05m
2 stopp
ARN04:15Stockholm Arlanda
8 200 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN12:10Stockholm Arlanda
20t 50m
2 stopp
ZNZ09:00Zanzibar Kisauni
9 maj
ZNZ19:10Zanzibar Kisauni
16t 05m
1 stopp
ARN11:15Stockholm Arlanda
8 386 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Zanzibar

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Zanzibar, visa några av våra erbjudanden nedan av Emirates
Emirates
ARNStockholm Arlanda
29t 05m
ZNZZanzibar Kisauni

Vilka bolag flyger till Zanzibar?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Zanzibar

Emirates flyger omkring 19 flyg till Zanzibar under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Dubai Intl, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Emirates var 8 694 kr (Stockholm Arlanda till Zanzibar). Användare har betygsatt Emirates med 8,2/10 med över 183 omdömen på momondo.

Ett annat populärt val för flyg till Zanzibar är Turkish Airlines (7,8/10, 214 omdömen). De flesta flyg med Turkish Airlines som landar i Zanzibar anländer från Istanbul, men det finns 5 flyg med Turkish Airlines till Zanzibar från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Turkish Airlines på momondo den här veckan låg på 6 233 kr (Stockholm Arlanda till Zanzibar, tur och retur).


Populära flygresor till Zanzibar

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Zanzibar som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Zanzibar
Snabbaste flygtid14t 10m
Billigaste pris7 030 kr

Visumkrav för att besöka Zanzibar

Svenska medborgare behöver visum för att kunna besöka Zanzibar. Detta går att ordna på nätet, hos Tanzanias ambassad i Sverige eller vid ankomst till flygplatsen i Zanzibar. Det smidigaste sättet är förstås att fixa det på nätet innan du ger dig av till Zanzibar. När det gäller ditt pass och de krav som finns kring det måste detta vara giltigt i minst sex månader från och med det att du anländer till Zanzibar.


Börja planera din resa till Zanzibar


De bästa sakerna att se och göra i Zanzibar

Det finns mycket att se och göra på Zanzibar. Bland annat är ön känd för att ha mycket fina stränder, stränder i vars närhet du också finner flera högklassiga hotell. Några av de vackra stränderna på Zanzibar där du kan ägna dig åt sol och bad dagarna långa inkluderar namn som Bwejuu Beach, Michamvi Beach, Nungwi Beach, Kendwa Beach, Kizimkazi Beach, Matemwe Beach och Pongwe Beach. Sol och bad är dock inte det enda man kan ägna sig åt på Zanzibar. Ett annat ställe som är värt ett besök är öns Stone Town, eller Zanzibars stenstad som den heter på svenska. Här finner du ett rikt utbud av allt från museer till restauranger, barer och nattklubbar. Från Stone Town kan du också ta färja in till Tanzanias huvudstad Dar es-Salaam. Om du gillar snorkling är Zanzibar det perfekta stället och det finns många fina fiskar att titta på. För att kunna njuta av bästa möjliga snorkling på Zanzibar rekommenderas du att hyra en båt med kapten. Denna kommer sedan ta dig på en dagsutflykt till några av de bästa snorklingsplatserna som finns på och runtomkring ön.


Hitta billiga flyg till andra städer i Tanzania

Tanzania har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Zanzibar. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Zanzibar ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.