Hitta billiga flyg till Dar es-Salaam

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dar es-Salaam

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dar es-Salaam

Bästa priset för enkelresa

3 676 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 687 kr

Snabbast flygtid

13t 20m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dar es-Salaam från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 676 kr (Stockholm Arlanda till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dar es-Salaam från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 687 kr (Stockholm Arlanda till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Det snabbaste flyget till Dar es-Salaam från Sverige tar 13t 20m (Göteborg Landvetter till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Dar es-Salaam, inklusive KLM, Turkish Airlines och Ethiopian Air.

Trender för flygresor till Dar es-Salaam

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dar es-Salaam och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dar es-Salaam?

Den billigaste månaden att flyga till Dar es-Salaam från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 572 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Dar es-Salaam i mars är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 6 204 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dar es-Salaam?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Dar es-Salaam från Zanzibar för 413 kr. Detta är 93 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Dar es-Salaam. För att hitta de billigaste priserna till Dar es-Salaam från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dar es-Salaam?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Dar es-Salaam är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 7 043 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 8 241 kr från Sverige till Dar es-Salaam.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dar es-Salaam?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Dar es-Salaam från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 6 070 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Dar es-Salaam, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 8 420 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Dar es-Salaam?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Dar es-Salaam du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Zanzibar Kisauni tar det i genomsnitt 14t. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Zanzibar Kisauni generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dar es-Salaam?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Dar es-Salaam 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Dar es-Salaam för i genomsnitt 7 384 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dar es-Salaam

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dar es-Salaam från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dar es-Salaam

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dar es-Salaam

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dar es-Salaam (DAR)

Vanligtvis är flyg till Dar es-Salaam från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl, vilket i genomsnitt kostar 7 296 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DAR ES-SALAAM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dar es-Salaam kostar i genomsnitt bara 5 645 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DAR ES-SALAAM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli45% dyrareDet kostar omkring 10 585 kr för flyg till Dar es-Salaam från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DAR ES-SALAAM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli434% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dar es-Salaam från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dar es-Salaam

Priserna på flyg till Dar es Salaam förändras under året beroende på när det är som mest populärt att resa. Billiga flyg till Dar es Salaam hittar du under den tidiga vårens lågsäsong då regnperioden infaller. Dyrast är att resa under mitten av sommaren då det är som svalast i staden och som mest populärt att boka flygbiljetter till Dar es Salaam. Jämför priser på flygstolar hos momondo för att hitta ett bra datum att resa på.

Zanzibar Kisauni flygplats eller Kilindoni Mafia flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Dar es-Salaam.

Du kan hitta erbjudanden för Kilindoni Mafia flygplats för i genomsnitt 3 733 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Dar es-Salaam

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dar es-Salaam

Vilka bolag flyger till Dar es-Salaam?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dar es-Salaam

Vilka bolag flyger till Dar es-Salaam?

För flygresor till Dar es-Salaam från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Ethiopian Air, Turkish Airlines, Qatar Airways eller Kenya Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Emirates till Dar es-Salaam

I genomsnitt avgår 12 flyg med Emirates till Dar es-Salaam varje vecka.De flesta av dem flyger från Dubai Intl till Dar es-Salaam vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Emirates till Dar es-Salaam. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Emirates till Dar es-Salaam som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 6 185 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Emirates är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,4/10 i betyg av 138 av våra användare.

Flyg med Turkish Airlines till Dar es-Salaam

Turkish Airlines (8,1/10, 168 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Dar es-Salaam med erbjudanden så låga som 3 907 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Turkish Airlines i genomsnitt har 5 flyg som avgår till Dar es-Salaam varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Dar es-Salaam

Nedan hittar du alla flygplatser i Dar es-Salaam tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Dar es Salaam landar på Dar es Salaam International Airport. Flygplatsen ligger 12 km söder om stadens centrum och är landets största flygplats. Vissa större hotell erbjuder gratis transport från flygplatsen till boendet så kolla alltid med ditt hotell vilken service som finns tillgänglig för att resa till Dar es Salaam billigt. Ett billigt färdmedel är annars att ta buss in till staden vilket kostar 400 TZS (2 SEK). Snabbast är dock att ta taxi direkt till ditt boende. En taxiresa in till centrum kostar mellan 58 000-92 000 TZS (243-385 SEK). Då alla taxibilar saknar taxameter är det säkrast att förbeställa taxi genom ditt hotell eller att göra upp om priset med chauffören innan resan påbörjas.


Populära flygresor till Dar es-Salaam

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dar es-Salaam som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Dar es-Salaam
Snabbaste flygtid23t 55m
Billigaste pris10 469 kr
Flyg från Stockholm till Dar es-Salaam
Snabbaste flygtid14t 15m
Billigaste pris5 687 kr

Så tar du dig runt i Dar es-Salaam

Ett av de vanligaste sätten att ta sig runt i Dar es Salaam är med minibussarna Dalla-Dallas. Resor med dessa kostar ungefär 400 TZS (2 SEK). Kontrollera med föraren vilken rutt som körs innan du stiger på. Antalet minibussar har dock minskat i staden sedan Dar Rapid Transit-bussar införts. Dessa bussar har expresslinjer som är betydligt snabbare och smidigare och kostar ungefär 650 TZS (3 SEK). Biljetterna köper du på stationen innan du stiger på till skillnad från minibussarna då du betalar chauffören direkt. Då taxibilarna i Dar es Salaam saknar taxameter ska du helst boka taxi via ditt hotell om du ska resa någonstans för att vara på den säkra sidan.


Visumkrav för att besöka Dar es-Salaam

Du behöver både pass och visum för att resa till Tanzania. Viseringen kan du antingen ansöka om hos ambassaden i Stockholm eller på plats på flygplatsen i Dar es Salaam. Du kan som längst stanna i landet i 90 dagar som turist. Det är viktigt att ditt pass är giltigt i sex månader efter den dag du reser in i landet.


Börja planera din resa till Dar es-Salaam


De bästa sakerna att se och göra i Dar es-Salaam

Dar es Salaam är en riktig storstad med kontinentens näst största hamn. Här ska du inte missa sevärdheter som Nafasi Art Space, den kända fiskmarknaden vid hamnen och katedralen St Joseph.

Se till att ha en bra reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader när du reser till Tanzania.

Undvik att dricka kranvatten och se upp för is gjord på kranvatten.

Lämna 10 % i dricks på restaurangnotor.

Shoppingcentren Mlimani City, Quality Center Mall och Mkuki House är populära.


Hitta billiga flyg till andra städer i Tanzania

Tanzania har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Dar es-Salaam när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Dar es-Salaam, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Dar es-Salaam ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Dar es-Salaam låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Dar es-Salaam just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Dar es-Salaam och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.