Flyg till Jerez de la Frontera

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Jerez de la Frontera.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Jerez de la Frontera

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jerez de la Frontera från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jerez de la Frontera

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jerez de la Frontera

Stockholm Västerås/Hässlö flygplats (VST) till Málaga (AGP)

Vanligtvis är flyg till Jerez de la Frontera från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Västerås/Hässlö till Málaga, vilket i genomsnitt kostar 1 666 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JEREZ DE LA FRONTERA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember30% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jerez de la Frontera kostar i genomsnitt bara 2 064 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JEREZ DE LA FRONTERA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember51% dyrareDet kostar omkring 4 448 kr för flyg till Jerez de la Frontera från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JEREZ DE LA FRONTERA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober428% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jerez de la Frontera från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Jerez de la Frontera?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Jerez de la Frontera?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Jerez de la Frontera för 192 kr/person, vilket är 91 % billigare än för genomsnittsflyget till Jerez de la Frontera. För att hitta de billigaste priserna till Jerez de la Frontera från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jerez de la Frontera?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Jerez de la Frontera i oktober är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Jerez de la Frontera under november ligger i genomsnitt på 2 012 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jerez de la Frontera?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Jerez de la Frontera är 24 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 909 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jerez de la Frontera?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Jerez de la Frontera från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 055 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är onsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 494 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Jerez de la Frontera?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Jerez de la Frontera är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 251 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 2 781 kr. Flyg till Jerez de la Frontera från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Jerez de la Frontera?

  Sevilla flygplats eller Málaga flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Jerez de la Frontera.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Jerez de la Frontera?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera La Parra flygplats med ett genomsnittspris på 2 134 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Jerez de la Frontera La Parra från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Jerez de la Frontera La Parra

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Jerez de la Frontera La Parra.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Jerez de la Frontera La Parra.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Jerez de la Frontera La Parra.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Jerez de la Frontera La Parra?

Returresa till Sverige från Jerez de la Frontera La Parra

Testkrav för COVID-19
Besökare från Jerez de la Frontera La Parra måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Jerez de la Frontera La Parra behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Jerez de la Frontera inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Jerez de la Frontera