Hitta billiga flyg till Jerez de la Frontera

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Jerez de la Frontera

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jerez de la Frontera från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Málaga

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jerez de la Frontera

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Málaga (AGP)

Vanligtvis är flyg till Jerez de la Frontera från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Málaga, vilket i genomsnitt kostar 2 228 kr


När är den bästa tiden att flyga till Jerez de la Frontera?

Hur lång tid ditt flyg till Jerez de la Frontera, Spanien tar beror på från vilken flygplats i Sverige du reser ifrån. Om du flyger från Arlanda flygplats i Stockholm har du flest flygerbjudanden och rutter att välja på. Arlanda är Sveriges största flygplats och har därför bäst kommunikationer och flest rutter med olika flygbolag att välja mellan. Från Arlanda tar det mellan sju och tio timmar att resa till Jerez de la Frontera. Flygningar till Jerez de la Frontera från Arlanda flygplats flygs bland annat av SAS, Vueling och Lufthansa. Om du reser från Göteborgs Landvetter kan du räkna med en flygtid på ungefär sex timmar till Jerez de la Frontera. Från Göteborg kan du bland annat hitta flyg med Lufthansa. Om du reser från Malmö behöver du göra flera stopp under resan och du kan räkna med en restid på totalt 20 timmar. Från Malmö kan du resa med bland annat Wizz Air, Lufthansa och TUI fly.

Det går tyvärr inte några direktflyg till Jerez de la Frontera, Spanien, från Sverige. Från Stockholm Arlanda kan du flyga till Jerez de la Frontera genom att ta SAS rutt till Barcelona och där byta till Vueling som har rutter mellan Barcelona El Prat och Jerez de la Frontera La Parra. Från Göteborg Landvetter hittar du turer med Lufthansa som tar dig till Jerez de la Frontera med en mellanlandning i Frankfurt. Om du flyger från Malmö får du göra flera stopp under resan. Från Sturup flygplats reser du med Lufthansa till Düsseldorf med ett stopp i Frankfurt under vägen. Från Düsseldorf hittar du sedan rutter till Jerez de la Frontera med TUI fly.

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Jerez de la Frontera för 184 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till Jerez de la Frontera. För att hitta de billigaste priserna till Jerez de la Frontera från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte har möjlighet att flyga till Jerez de la Frontera i mars är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Jerez de la Frontera under februari ligger i genomsnitt på 3 264 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Jerez de la Frontera är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 986 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Jerez de la Frontera från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 3 292 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är tisdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 808 kr.

Sevilla-San Pablo flygplats eller Málaga flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Jerez de la Frontera.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Jerez de la Frontera Sevilla-San Pablo flygplats med ett genomsnittspris på 2 094 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Vilka bolag flyger till Jerez de la Frontera?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jerez de la Frontera

Vilka bolag flyger till Jerez de la Frontera?

För flygresor till Jerez de la Frontera från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Iberia, Finnair, Lufthansa eller British Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Iberia till Jerez de la Frontera

Det avgår 21 flyg med Iberia till Jerez de la Frontera under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Madrid-Barajas och det bästa biljettpriset med Iberia som hittats på momondo är 2 802 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Jerez de la Frontera). Iberia har ett betyg på 7,0 från 290 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Jerez de la Frontera

Nedan hittar du alla flygplatser i Jerez de la Frontera tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Jerez de la Frontera centrum från flygplatsen?

När du flyger till Jerez de la Frontera landar du på Jerez de la Frontera La Parra, Jerez de la Frontera flygplats. Flygplatsen ligger en bit bort från stadens centrum. För att ta dig in till centrum kan du välja mellan buss, tåg och bil som transportalternativ. Billigast är att ta buss M-050 som stannar utanför flygplatsen och tar dig in till centrum. Den tar bara en liten stund. Snabbast är att ta tåget som tar dig in till centrum på bara några minuter. En tågbiljett kostar några tior. Utanför flygplatsen hittar du även en taxistation med bilar som tar dig in till centrum och kan köra dig hela vägen fram till ditt boende. Du kan även hyra bil på flygplatsen och själv köra in till centrum genom att följa väg A-4 söderut.


Visumkrav för att besöka Jerez de la Frontera

För att resa till Jerez de la Frontera behöver du som svensk medborgare inte ansöka om något inresetillstånd. Du behöver endast kunna identifiera dig som svensk medborgare under inresan i landet och detta gör du med ditt svenska pass eller ditt svenska nationella id-kort.


Börja planera din resa till Jerez de la Frontera


De bästa sakerna att se och göra i Jerez de la Frontera

I Andalusiens Jerez de la Frontera hittar du flera historiska sevärdheter. Missa inte ett besök till den dramatiska katedralen Catedral de San Salvador som ligger i stadens centrum. Blandningen av gotisk, nyklassisk och barockstil gör katedralens arkitektur helt unik. Missa inte heller att besöka det arkeologiska museet Museo Arqueologico som ligger i stadsdelen Santiago. Här kan du beundra fynd från förhistorisk tid fram till föremål från 1900-talet. En av de kändaste strukturerna i staden är dock fortet Alcazar. Fortet byggdes under 1100-talet och är en av de mest välbevarade byggnaderna från Almohad-eran i Andalusien.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Jerez de la Frontera. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Jerez de la Frontera ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du söker efter flyg till Jerez de la Frontera hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Jerez de la Frontera. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Jerez de la Frontera

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Jerez de la Frontera

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.