Flyg till Jordanien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Jordanien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Jordanien

De billigaste flygen till städer i Jordanien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Jordanien från Sverige
Amman
Amman

Användbar information om ditt flyg till Jordanien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Jordanien
 • What is the cheapest flight to Jordanien?

  The best prices found on momondo for flights to Jordanien are:
  133 kr per person with Ryanair
  667 kr per person with Royal Jordanian
  913 kr per person with Aegean Airlines

 • Vilka flygbolag flyger till Jordanien?

  Du kan hitta flyg till Jordanien med 15 flygbolag. Om du är osäker på vilket du ska välja, överväg att boka med Turkish Airlines, Austrian Airlines eller Ukraine International Airlines då dessa är de mest populära alternativen blad våra användare. Turkish Airlines är det allra mest populära då 42% av momondos resenärer bokar flyg med detta flygbolag.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Jordanien?

  Flyget från Sverige till Jordanien beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Amman Queen Alia Intl (den mest populära flygplatsen i Jordanien) ligger flygtiden på 7t 30m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Amman Queen Alia Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 16t 45m.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Jordanien?

  Enligt våra data har 95% av momondos användare som rest till Jordanien under de senaste året landat på Amman Queen Alia Intl (i Amman), vilket gör det till den mest populära flygplatsen att resa till. Det kan finns andra flygplatser i Jordanien, men majoriteten av våra användare flyger till Amman Queen Alia Intl för att besöka Amman och närliggande områden.

 • Hur mycket kostar flyg till Jordanien?

  Du kan förvänta dig priser på omkring 4 535 kr för ett flyg till Jordanien. Dock hittade våra användare flyg till Jordanien för 1 099 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 25 422 kr för ett flyg till Jordanien medan allt för 4 047 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.


Kan jag flyga till Jordanien från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Jordanien

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Jordanien.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Jordanien.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Jordanien.

Dokument
Formulär för hälsodeklaration - Resenärer måste ladda ner AMAN-appen före avresan till Jordanien.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Jordanien?

Returresa till Sverige från Jordanien

Testkrav för COVID-19
Besökare från Jordanien måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Jordanien behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Jordanien inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Jordanien

Hitta flyg till dessa populära städer i Jordanien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Jordanien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Jordanien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAmman7t 30m553 kr
GöteborgAmman19t 00m653 kr

De bästa sakerna att se och göra i Jordanien

Flygresor till Jordanien bokas som mest mellan mars och maj, som är landets högsäsong. Temperaturen under dessa månader ligger på mellan 20 och 30 grader. Det är lämpliga temperaturer för att se sevärdheter och gå på evenemang i huvudstaden Amman. Priserna är dock som allra högst på flygbiljetter till Jordanien under denna tid. Detsamma gäller resor med hotell. Lägre priser på flyg till Jordanien hittar du under hösten, men då är priserna på boenden som högst i orter vid Röda havet, bland annat i populära Aqaba. Lägst priser hittar du utan tvekan under sommaren men då är det även som allra varmast i landet med temperaturer på över 30 grader i Amman och upp emot 40 grader i Aqaba. Under vintern är det mer regnigt än under resten av året men varmt nog i landets södra delar för att kunna besöka orterna runt Röda havet. Jämför priser på flyg till Jordanien på nätet hos momondo för att avgöra vilka datum som är som billigast. Du kan söka både efter billigast resor och snabbast resrutter på sidan och jämföra priserna mellan dessa.

Vilka flygbolag flyger direkt till Jordanien?

Flyg till Jordanien mellanlandar under resan då det inte finns några direkta flygrutter från Sverige. Du kan flyga med Ryanair från Skavsta flygplats i Nyköping till Queen Alia International Airport i Amman med en mellanlandning i Milano. Du kan även resa med Turkish Airlines från Arlanda flygplats i Stockholm till Queen Alia International Airport i Amman med en mellanlandning i Istanbul. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du även resa med Norwegian till King Hussein International Airport i Aqaba med en mellanlandning i Köpenhamn.

Hur många timmar tar det att flyga till Jordanien?

Det tar ungefär 9 timmar att flyga till Jordanien om du gör en smidig mellanlandning under vägen. Du kan jämföra olika flygbolags rutter och mellanlandningar hos momondo för att hitta det snabbaste alternativet.

Vilken tid på året ska man resa till Jordanien?

Våren är den bästa tiden på året att besöka Jordanien då dagarna är behagligt varma och kvällarna svala. Landet står i full blom under sommaren och du kan vistas i mycket vacker natur. För att besöka Aqaba och andra orter kring Röda Havet passar hösten bäst. Mitt under sommaren ska du undvika resor till Jordanien då ökenlandskapet blir olidligt varmt och det är svårt att ta sig runt i värmen.

Kan man resa till Jordanien utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Jordanien. Visumet kan du ansöka om när du landar på flygplatsen. Du ska se till att ha med dig ditt pass och detta ska vara giltigt i ett halvår efter det att du planerar att lämna landet.


Internationella flygrutter till Jordanien

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Amman
Snabbast flygtid7t 30m
Billigaste pris553 kr
Flyg från Göteborg till Amman
Snabbast flygtid19t 00m
Billigaste pris653 kr

Hitta flyg till Jordanien

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Jordanien