Hitta billiga flyg till Sydney från 6 875 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/12
tis 12/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Sydney

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Sydney

Bästa priset för enkelresa

6 875 kr

Bästa priset för tur- och returresa

12 643 kr

Snabbast flygtid

25t 45m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Sydney från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 875 kr (Stockholm Arlanda till Sydney Kingsford Smith).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Sydney från Sverige under de senaste 72 timmarna är 12 643 kr (Stockholm Arlanda till Sydney Kingsford Smith).
Det snabbaste flyget till Sydney från Sverige tar 25t 45m (Stockholm Arlanda till Sydney Kingsford Smith).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Sydney, inklusive Lufthansa, Turkish Airlines och Qatar Airways.

Trender för flygresor till Sydney

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Sydney och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sydney?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Sydney från Sverige med priser runt 15 403 kr. september är en annan bra månad för att besöka Sydney med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 15 496 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Sydney?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Sydney. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 16 604 kr. Flyg från Sverige till Sydney en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 18 607 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sydney?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Sydney då du kan hitta flygpriser för så lite som 16 317 kr. Att flyga till Sydney på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 18 076 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Sydney?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Sydney du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Sydney Kingsford Smith tar det i genomsnitt 23t 45m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Sydney Kingsford Smith generellt omkring 27t 30m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Sydney?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Sydney ungefär 56 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 17 278 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Sydney

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sydney från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Sydney

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Sydney

Stockholm (STO) till Sydney (SYD)

Vanligtvis är flyg till Sydney från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Sydney Kingsford Smith, vilket i genomsnitt kostar 17 278 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SYDNEY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Sydney kostar i genomsnitt bara 14 990 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SYDNEY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli19% dyrareDet kostar omkring 20 603 kr för flyg till Sydney från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SYDNEY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember468% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Sydney från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Sydney

Resor till Sydney är populära under vintern, och särskilt i december och januari då det är som varmast i staden. Under högsäsongen är priser på flygstolar och resor med hotell dyrare, och det är även svårare att hitta sista minuten biljetter. Även under juli är det många som bokar flygresor till Sydney vilket gör att priserna stiger under denna månad.

När är det billigast att boka flyg till Sydney? Billiga flyg till Sydney hittar du under månaderna maj och november, det vill säga under stadens lågsäsong. Flygresor till Sydney är som dyrast under juli och december. Försök att boka ungefär två månader innan avresa för att få biljetterna till ett billigt pris. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet för att på så vis hitta bästa avresedag för din semester.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sydney?

De som flyger till Sydney kan potentiellt hitta bättre priser för Newcastle Williamtown flygplats(134 km från stadskärnan i Sydney) eller Bathurst Raglan flygplats(153 km från stadskärnan i Sydney) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Sydney Kingsford Smith flygplats?

Priserna för flyg till Sydney Kingsford Smith flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Sydney Kingsford Smith flygplats?

Från och med november 2023 finns det 30 bolag att välja mellan för flyg till Sydney Kingsford Smith flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Sydney Kingsford Smith flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Sydney Kingsford Smith flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Sydney Kingsford Smith flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Sydney Kingsford Smith flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Sydney

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sydney
Lufthansa
20 maj
ARN16:45Stockholm Arlanda
33t 40m
2 stopp
SYD10:25Sydney Kingsford Smith
9 juni
SYD07:55Sydney Kingsford Smith
42t 25m
2 stopp
ARN18:20Stockholm Arlanda
12 643 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
24 dec.
ARN15:10Stockholm Arlanda
34t 50m
2 stopp
SYD12:00Sydney Kingsford Smith
31 dec.
SYD21:45Sydney Kingsford Smith
25t 40m
1 stopp
ARN13:25Stockholm Arlanda
14 328 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 maj
ARN18:30Stockholm Arlanda
51t 35m
3 stopp
SYD06:05Sydney Kingsford Smith
9 juni
SYD07:00Sydney Kingsford Smith
35t 15m
3 stopp
ARN10:15Stockholm Arlanda
14 359 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 feb.
GOT11:45Göteborg Landvetter
32t 30m
2 stopp
SYD06:15Sydney Kingsford Smith
29 feb.
SYD16:20Sydney Kingsford Smith
28t 35m
2 stopp
GOT10:55Göteborg Landvetter
14 566 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 maj
ARN11:05Stockholm Arlanda
38t 55m
2 stopp
SYD10:00Sydney Kingsford Smith
9 juni
SYD07:00Sydney Kingsford Smith
35t 15m
3 stopp
ARN10:15Stockholm Arlanda
14 824 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 maj
ARN15:25Stockholm Arlanda
33t 35m
2 stopp
SYD09:00Sydney Kingsford Smith
9 juni
SYD19:40Sydney Kingsford Smith
29t 40m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
15 476 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Sydney

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Sydney, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
2 jan.
ARN20:10Stockholm Arlanda
57t 25m
3 stopp
SYD15:35Sydney Kingsford Smith
6 875 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 dec.
ARN22:55Stockholm Arlanda
54t 40m
3 stopp
SYD15:35Sydney Kingsford Smith
7 350 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 dec.
ARN07:00Stockholm Arlanda
40t 30m
3 stopp
SYD09:30Sydney Kingsford Smith
7 526 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Sydney

Det är lätt att ta sig runt i Sydney vars kollektivtrafik består av tåg, buss och färjor. De flesta sevärdheterna ligger nära centrum vilket dessutom gör att du inte behöver resa omkring så mycket. Det bästa är att köpa stadens Opal Card som fungerar på samtliga transportmedel. Du får kortet gratis på de flesta tidningskiosker i staden och du laddar sedan på med pengar. Vid de olika stationerna går det även att köpa enkelbiljetter ur automaterna.

För att ta dig runt i Sydneys hamn är vattentaxi även ett bra transportsätt. Via de olika taxibolagens hemsidor kan du beställa en vattentaxi till det ställe du befinner dig på vid vattnet och snart bli upplockad. Detta transportsätt är som mest prisvärt för grupper.


Visumkrav för att besöka Sydney

För att åka till Australien behöver svenska medborgare ansöka om visum. Detta är både enkelt och gratis och du gör det lättast online. Visumet ansöker du om på den australiensiska migrationsmyndighetens hemsida. Med e-Visitor visat kan du besöka landet i upp till tre månader. När visumet blir godkänt får du en bekräftelse till din email. För säkerhetsskull kan det vara bra att printa ut bekräftelsen och ta med dig under resan. När du reser till Australien behöver du ha med dig ditt pass för att kunna legitimera dig. Passet måste vara giltigt för hela vistelsen i landet. Innan du åker ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser hos de australiensiska myndigheterna, då regler gällande pass och visum alltid kan förändras.


De bästa sakerna att se och göra i Sydney

Intresserad av sevärdheter i Sydney?

En av stadens största sevärdheter är Sydneys Operahus som ligger nere vid vattnet och vars dramatiska arkitektur är designad av ett par danska arkitekter. Den kända surfstranden Bondi Beach är en populär utflykt och även stadens Chinatown är värt ett besök.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa badkläder för att utforska stränderna och prova på att surfa.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Sydney?

Till skillnad från resten av Australien är det vanligt att man avrundar uppåt.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Sydney?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Sydney.

Kan jag hitta flyg till Sydney ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Sydney ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Sydney?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Sydney genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Sydney ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Sydney på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Sydney

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.