Hitta billiga flyg till Birmingham, Alabama

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 12/12
tis 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Birmingham, Alabama

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Birmingham, Alabama och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Birmingham, Alabama?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Birmingham, Alabama. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 310 kr. Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Birmingham, Alabama från Sverige för april. Flyg till Birmingham, Alabama i april är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 310 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Birmingham, Alabama?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Birmingham, Alabama är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Birmingham, Alabama på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 970 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Birmingham, Alabama för flygningar en lördag på 6 737 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Birmingham, Alabama?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Birmingham, Alabama då du kan hitta flygpriser för så lite som 4 761 kr. Att flyga till Birmingham, Alabama på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Birmingham, Alabama är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 7 144 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Billigaste flygen till flygplatser i Birmingham, Alabama

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Birmingham, Alabama från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Birmingham, Alabama

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Birmingham

Stockholm (STO) till Birmingham, Alabama (BHM)

Vanligtvis är flyg till Birmingham från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Birmingham, vilket i genomsnitt kostar 5 869 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BIRMINGHAM, ALABAMA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Birmingham, Alabama kostar i genomsnitt bara 4 101 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BIRMINGHAM, ALABAMA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember85% dyrareDet kostar omkring 10 728 kr för flyg till Birmingham, Alabama från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BIRMINGHAM, ALABAMA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni900% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Birmingham, Alabama från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Birmingham, Alabama

Hur lång tid tar det att flyga till Birmingham Alabama?

Från Sverige kan du flyga till Birmingham Alabama, USA på mellan 17 och 20 timmar. Exakt hur lång din resa tar beror på vilken flygplats du reser från i Sverige. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm Arlanda flygplats och Göteborg Landvetter flygplats. Från Stockholm kan du hitta flygningar till Birmingham Alabama med bland annat Air France, Delta och KLM. Du får göra minst två mellanlandningar från Stockholm och din resa tar runt 17 timmar. Från Göteborgs Landvetter flygplats hittar du flyg med Air France och KLM och även härifrån behöver du göra två stopp för att ta dig till Birmingham Alabama. Från Göteborg kan du räkna med en restid på drygt 20 timmar. Om du reser till Birmingham Alabama från Malmö tar du först Öresundståget över Öresundsbron till Köpenhamn och flyger sedan från Kastrup flygplats. Från Kastrup hittar du flyg med KLM som tar dig till Birmingham Alabama på knappt 15 timmar.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Birmingham Alabama?

Du hittar inte några direktflyg till Birmingham Alabama från Sverige utan behöver göra minst två stopp under resans gång. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flyg med KLM som flyger till Amsterdam Schiphol flygplats. Från Amsterdam flyger du sedan vidare till Atlanta varifrån du hittar direktflyg till Birmingham. Du kan även flyga med Air France som har rutter från Arlanda till Paris Charles de Gaulle Airport. Från Paris reser du sedan vidare till Atlanta och Birmingham. Även från Göteborg Landvetter flygplats hittar du rutter med Air France som tar dig till Paris och Atlanta innan du flyger vidare till Birmingham. Från Malmö tar du Öresundståget till Kastrup flygplats i Köpenhamn. Från Kastrup hittar du sedan flyg med KLM som stannar i Amsterdam och Atlanta innan du tar dig till Birmingham.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Birmingham, Alabama?

Huntsville flygplats, Montgomery Dannelly Field flygplats eller Florence Muscle Shoals flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Birmingham, Alabama.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Birmingham flygplats?

Priserna för flyg till Birmingham flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Birmingham flygplats?

Från och med december 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Birmingham flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Birmingham flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Birmingham flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Birmingham flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Birmingham flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Birmingham flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Birmingham, Alabama

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Birmingham Alabama?

När du reser till Birmingham Alabama behöver du ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA. Detta ansöker du om ett par dagar innan avresan och gäller sedan i 90 dagar. När du reser in i landet behöver du också kunna visa upp en returbiljett.


De bästa sakerna att se och göra i Birmingham, Alabama

Vad kan du se och göra i Birmingham Alabama?

Ett av de mest populära besöksmålen i Birmingham Alabama är Birmingham Civil Rights Institute. Här hittar du utställningar med både video och fotografier som visar historien om landets och statens civilrättshistoria. Här kan du lära dig mer och civilrättskämpar och aktiviteter som skedde runt Birmingham. En annan populär sevärdhet i Birmingham är Vulcan Park som ligger ovanför staden. Härifrån får du fantastiska vyer över området och du hittar världens största järnstaty i parken såväl som ett observationstorn. Staden är känd för sin järnproduktion och du kan lära dig mer om denna på den gamla fabriken Sloss Furnaces.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Birmingham?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Birmingham. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Birmingham ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Birmingham ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Birmingham?

När du söker efter flyg till Birmingham hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Birmingham ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Birmingham. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Birmingham, Alabama

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.