Flyg till San Francisco

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
San Francisco (SFO)
lör 17/4
lör 24/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till San Francisco. Nuvarande restriktioner för San Francisco baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i San Francisco

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Francisco från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Francisco

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL San Francisco

Stockholm (STO) till San Francisco (SFO)

Vanligtvis är flyg till San Francisco från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till San Francisco, vilket i genomsnitt kostar 3 557 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAN FRANCISCO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till San Francisco kostar i genomsnitt bara 2 638 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN FRANCISCO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli75% dyrareDet kostar omkring 6 215 kr för flyg till San Francisco från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN FRANCISCO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember258% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till San Francisco från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till San Francisco?

Resor till San Francisco är särskilt populära under slutet av sommaren samt under jul- och nyår, månader som utgör stadens högsäsong. Under denna tid är priser på flygbiljetter till San Francisco och resor med hotell också högre. I slutet av sommaren är temperaturerna i staden behagliga och det är inte längre lika dimmigt som i juni. Jämför priser på flygstolar för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till San Francisco? Billiga flyg till San Francisco hittar du under lågsäsongen och framför allt under februari och november. För att få din resa till ett billigt pris bör du boka dina biljetter ungefär två månader innan avresa, istället för att vänta till sista minuten då priserna stiger.

Vilket är det absolut billigaste flyget till San Francisco?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till San Francisco för 405 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till San Francisco. För att hitta de billigaste priserna till San Francisco från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Francisco?

Den billigaste månaden att flyga till San Francisco från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 520 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka San Francisco under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 672 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Francisco?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till San Francisco från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till San Francisco för ungefär 3 557 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till San Francisco?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till San Francisco är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 2 817 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till San Francisco för flygningar en söndag på 3 888 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till San Francisco?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till San Francisco på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till San Francisco på kvällen för så lite som 3 138 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till San Francisco på morgonen då priserna ligger på omkring 3 261 kr.

När är det bäst att flyga till San Francisco om man vill göra sightseeing?

San Francisco har många sevärdheter att bjuda på. Många turister föredrar att bege sig ut på sightseeing när vädret är lite varmare. Överväg att boka ditt flyg till San Francisco för januari, februari, eller december, när temperaturerna är lite högre och chansen till regn lägre. Många resenärer tycker det är värt att besöka Fisherman's Wharf.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Francisco?

Oakland flygplats, Concord Buchanan Fld flygplats, Napa County flygplats, San Jose flygplats eller Sacramento Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till San Francisco.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till San Francisco?

Napa County flygplats har ett genomsnittspris på 3 107 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker San Francisco. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för San Francisco?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till San Francisco. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till San Francisco inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till San Francisco

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Francisco
Flera flygbolag
10 maj
02:30Stockholm Arlanda
14t 15m
1 stopp
16:45San Francisco
17 maj
11:25San Francisco
16t 00m
1 stopp
03:25Stockholm Arlanda
4 820 kr
Hitta liknande
SWISS
30 juli
04:50Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
20:50San Francisco
15 aug.
15:55San Francisco
15t 15m
1 stopp
07:10Stockholm Arlanda
4 727 kr
Hitta liknande
SWISS
18 sep.
04:50Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
20:50San Francisco
1 okt.
15:55San Francisco
15t 15m
1 stopp
07:10Stockholm Arlanda
4 744 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
02:05Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
18:05San Francisco
15 juli
06:45San Francisco
16t 35m
2 stopp
23:20Stockholm Arlanda
4 617 kr
Hitta liknande
Lufthansa
28 juni
02:15Stockholm Arlanda
15t 35m
1 stopp
17:50San Francisco
15 juli
17:10San Francisco
17t 30m
1 stopp
10:40Stockholm Arlanda
4 803 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 maj
02:15Stockholm Arlanda
15t 40m
1 stopp
17:55San Francisco
24 juni
17:10San Francisco
17t 30m
1 stopp
10:40Stockholm Arlanda
4 753 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till San Francisco

Om du letar efter enkelbiljetter till San Francisco, visa några av våra erbjudanden nedan.
Lufthansa
1 juni
02:15Stockholm Arlanda
15t 35m
1 stopp
17:50San Francisco
3 357 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 maj
15:55Stockholm Arlanda
26t 00m
2 stopp
17:55San Francisco
3 053 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 juni
11:15Stockholm Arlanda
31t 40m
2 stopp
18:55San Francisco
2 808 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till San Francisco?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Francisco

Billiga flyg till San Francisco landar antingen på San Francisco International Airport eller Oakland International Airport. Billiga resor hittar du med American Airlines och US Airways, men det är även populärt att resa med WOW air, SAS och British Airways. Under långflygningar över Atlanten finns det oftast ett underhållningssystem med filmer och TV-serier. Det brukar också ingå måltider under flygningen. Hos momondo kan du jämföra olika flygbolags rutter, välja mellan direktresor och resor med mellanlandningar, och på så vis hitta ett resealternativ som passar dig.

Vem flyger direkt till San Francisco? Norwegian erbjuder direkta flygresor till San Francisco från Stockholms Arlanda flygplats norr om staden.

Hur många timmar tar det att flyga till San Francisco? En direktresa till San Francisco tar ungefär tio och en halv timme från Stockholm.


Hur tar man sig från flygplatsen i San Francisco till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i San Francisco plus avståndet till centrum

Billiga flyg till San Francisco landar antingen på stadens internationella flygplats, San Francisco International Airport, eller på intilliggande orten Oaklands internationella flygplats. San Francisco International Airport är norra Kaliforniens största flygplats.


Hur tar man sig runt i San Francisco?

San Franciscos kollektivtrafik består av bussar, spårvagnar och tunnelbana. Tunnelbanesystemet går ihop med spårvagnarna på vissa ställen och samma linje går således både över och under jord. Ett måste under din vistelse är att ta någon av de historiska och manuella spårvagnarna som går igenom den backiga staden och ner till hamnen. För vanlig tunnelbana och spårvagn kostar en biljett knappt tre dollar medan de historiska spårvagnarna kostar ungefär sju dollar. Biljetterna köps i kiosk eller ombord.

Avstånden inom olika områden är inte så stora och det finns väldigt många trevliga promenadstråk i staden. Tänk dock på att San Francisco är en mycket backig stad vilket kan göra att även kortare sträckor är jobbigare och tar längre tid än du räknat med.


Kan man flyga till San Francisco utan pass eller visum?

Sverige är med i Visa Waiver Programmet vilket innebär att du inte behöver något visum för att resa från Sverige till USA. Däremot måste du ha ett ESTA-godkännande. Detta ansöker du om online och du får ofta en länk till ansökningshemsidan från ditt flygbolag. Ansökningsprocessen tar bara ett par minuter och du betalar en mindre ansökningsavgift med betalkort över nätet. Med ditt ESTA-godkännande kan du stanna upp till tre månader i USA. Du måste ansöka om ESTA-godkännandet minst 72 timmar innan flygets avgång. När du flyger till USA måste du ha med dig ditt pass som legitimation. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med din inresa i USA. Tänk också på att du kan bli ombedd att visa en returbiljett vid gränskontrollen så se till att ha bokat denna.


Tips och råd om San Francisco

Intresserad av sevärdheter i San Francisco?

En av stadens mest ikoniska sevärdheter är den ståtliga Golden Gate bron. Bäst vyer får du från någon av färjorna eller sightseeingbåtarna med vilka du också kan ta dig till den legendariska fängelseön Alcatraz. Missa inte heller stadens Chinatown och San Francisco Museum of Modern Art.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en sjal då staden är blåsig året om samt en adapter.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort då utlandssamtal och internetanvändning annars blir dyrt.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det är godare på flaska.

Ska jag dricksa i San Francisco?

Dricksa alltid 20 procent.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass