Flyg till San Francisco

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
San Francisco (SFO)
fre 18/9
fre 25/9
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i San Francisco

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Francisco från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till San Francisco?

Resor till San Francisco är särskilt populära under slutet av sommaren samt under jul- och nyår, månader som utgör stadens högsäsong. Under denna tid är priser på flygbiljetter till San Francisco och resor med hotell också högre. I slutet av sommaren är temperaturerna i staden behagliga och det är inte längre lika dimmigt som i juni. Jämför priser på flygstolar för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till San Francisco? Billiga flyg till San Francisco hittar du under lågsäsongen och framför allt under februari och november. För att få din resa till ett billigt pris bör du boka dina biljetter ungefär två månader innan avresa, istället för att vänta till sista minuten då priserna stiger.

Vilket är det absolut billigaste flyget till San Francisco?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till San Francisco för 416 kr/person, vilket är 95 % billigare än för genomsnittsflyget till San Francisco. För att hitta de billigaste priserna till San Francisco från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Francisco?

Den billigaste månaden att flyga till San Francisco från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 565 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka San Francisco under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 645 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Francisco?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till San Francisco från Sverige är större om du bokar 55 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till San Francisco för ungefär 3 473 kr om du gör din sökning 55 dagar innan. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 3 418 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till San Francisco?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till San Francisco är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 2 919 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till San Francisco för flygningar en söndag på 4 009 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till San Francisco?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till San Francisco mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till San Francisco mitt på dagen för så lite som 3 222 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till San Francisco på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 3 432 kr.

När är det bäst att flyga till San Francisco om man vill göra sightseeing?

San Francisco har många sevärdheter att bjuda på. Många turister föredrar att bege sig ut på sightseeing när vädret är lite varmare. Överväg att boka ditt flyg till San Francisco för januari, februari, eller december, när temperaturerna är lite högre och chansen till regn lägre. Många resenärer tycker det är värt att besöka Fisherman's Wharf.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Francisco?

Oakland flygplats, Concord Buchanan Fld flygplats, Napa County flygplats, San Jose flygplats eller Sacramento Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till San Francisco.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till San Francisco?

Oakland flygplats har ett genomsnittspris på 2 364 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker San Francisco. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till San Francisco

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Francisco
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
16 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
44t 13m
2 stopp
SFO
San Francisco Intl
23 okt.
SFO
San Francisco Intl
17t 15m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 418 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 05m
1 stopp
SFO
San Francisco Intl
23 okt.
SFO
San Francisco Intl
29t 50m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 426 kr
Hitta liknande
Delta
16 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 55m
1 stopp
SFO
San Francisco Intl
23 okt.
SFO
San Francisco Intl
19t 50m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 488 kr
Hitta liknande
KLM
2 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
15t 40m
1 stopp
SFO
San Francisco Intl
13 okt.
SFO
San Francisco Intl
16t 00m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
3 514 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
16 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
33t 06m
2 stopp
SFO
San Francisco Intl
23 okt.
SFO
San Francisco Intl
45t 30m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 734 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
3 nov.
BMA
Stockholm-Bromma
21t 40m
2 stopp
SFO
San Francisco Intl
17 nov.
SFO
San Francisco Intl
19t 40m
2 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
3 752 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till San Francisco Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till San Francisco, visa några av våra erbjudanden nedan av TAP AIR PORTUGAL
Billigast
Bäst
Snabbast
TAP AIR PORTUGAL
8 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
29t 00m
1 stopp
SFO
San Francisco Intl
1 810 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
50t 30m
3 stopp
SFO
San Francisco Intl
1 845 kr
Hitta liknande
KLM
8 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
25t 15m
1 stopp
SFO
San Francisco Intl
2 021 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till San Francisco?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Francisco

Billiga flyg till San Francisco landar antingen på San Francisco International Airport eller Oakland International Airport. Billiga resor hittar du med American Airlines och US Airways, men det är även populärt att resa med WOW air, SAS och British Airways. Under långflygningar över Atlanten finns det oftast ett underhållningssystem med filmer och TV-serier. Det brukar också ingå måltider under flygningen. Hos momondo kan du jämföra olika flygbolags rutter, välja mellan direktresor och resor med mellanlandningar, och på så vis hitta ett resealternativ som passar dig.

Vem flyger direkt till San Francisco? Norwegian erbjuder direkta flygresor till San Francisco från Stockholms Arlanda flygplats norr om staden.

Hur många timmar tar det att flyga till San Francisco? En direktresa till San Francisco tar ungefär tio och en halv timme från Stockholm.


Hur tar man sig från flygplatsen i San Francisco till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i San Francisco plus avståndet till centrum

Billiga flyg till San Francisco landar antingen på stadens internationella flygplats, San Francisco International Airport, eller på intilliggande orten Oaklands internationella flygplats. San Francisco International Airport är norra Kaliforniens största flygplats.


Hur tar man sig runt i San Francisco?

San Franciscos kollektivtrafik består av bussar, spårvagnar och tunnelbana. Tunnelbanesystemet går ihop med spårvagnarna på vissa ställen och samma linje går således både över och under jord. Ett måste under din vistelse är att ta någon av de historiska och manuella spårvagnarna som går igenom den backiga staden och ner till hamnen. För vanlig tunnelbana och spårvagn kostar en biljett knappt tre dollar medan de historiska spårvagnarna kostar ungefär sju dollar. Biljetterna köps i kiosk eller ombord.

Avstånden inom olika områden är inte så stora och det finns väldigt många trevliga promenadstråk i staden. Tänk dock på att San Francisco är en mycket backig stad vilket kan göra att även kortare sträckor är jobbigare och tar längre tid än du räknat med.


Kan man flyga till San Francisco utan pass eller visum?

Sverige är med i Visa Waiver Programmet vilket innebär att du inte behöver något visum för att resa från Sverige till USA. Däremot måste du ha ett ESTA-godkännande. Detta ansöker du om online och du får ofta en länk till ansökningshemsidan från ditt flygbolag. Ansökningsprocessen tar bara ett par minuter och du betalar en mindre ansökningsavgift med betalkort över nätet. Med ditt ESTA-godkännande kan du stanna upp till tre månader i USA. Du måste ansöka om ESTA-godkännandet minst 72 timmar innan flygets avgång. När du flyger till USA måste du ha med dig ditt pass som legitimation. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med din inresa i USA. Tänk också på att du kan bli ombedd att visa en returbiljett vid gränskontrollen så se till att ha bokat denna.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till San Francisco


Tips och råd om San Francisco

Intresserad av sevärdheter i San Francisco?

En av stadens mest ikoniska sevärdheter är den ståtliga Golden Gate bron. Bäst vyer får du från någon av färjorna eller sightseeingbåtarna med vilka du också kan ta dig till den legendariska fängelseön Alcatraz. Missa inte heller stadens Chinatown och San Francisco Museum of Modern Art.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en sjal då staden är blåsig året om samt en adapter.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort då utlandssamtal och internetanvändning annars blir dyrt.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det är godare på flaska.

Ska jag dricksa i San Francisco?

Dricksa alltid 20 procent.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass