Hitta billiga flyg till Oakland, Kalifornien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Oakland, Kalifornien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Oakland, Kalifornien

Bästa priset för enkelresa

3 145 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 274 kr

Snabbast flygtid

19t 04m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Oakland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 145 kr (Stockholm Arlanda till Oakland).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Oakland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 274 kr (Stockholm Arlanda till Oakland).
Det snabbaste flyget till Oakland från Sverige tar 19t 04m (Stockholm Arlanda till Oakland).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Oakland, inklusive American Airlines, British Airways och Delta.

Trender för flygresor till Oakland, Kalifornien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Oakland, Kalifornien och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Oakland, Kalifornien?

Användare som bokade resor till Oakland, Kalifornien från Los Angeles hittade flyg som var 98 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Oakland, Kalifornien. För att hitta det billigaste priset till Oakland, Kalifornien från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Oakland, Kalifornien?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Oakland, Kalifornien är en lördag. Resenärer som väljer att resa till Oakland, Kalifornien på en lördag kan ofta hitta biljetter för så lite som 5 965 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 7 868 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Oakland, Kalifornien.

Hur lång tid tar det att flyga till Oakland, Kalifornien?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Oakland, Kalifornien du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till San Francisco Intl tar det i genomsnitt 18t 38m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till San Francisco Intl generellt omkring 17t 25m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Oakland, Kalifornien

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Oakland, Kalifornien från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Francisco

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Oakland

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till San Jose (SJC)

Vanligtvis är flyg till Oakland från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till San Jose, vilket i genomsnitt kostar 6 253 kr


Vanliga frågor om att flyga till Oakland, Kalifornien

Om du ska ta ett flyg från Stockholm till Oakland, USA, kommer det som snabbast att ta dig strax under 17 timmar. Med de flygningar som går från Göteborg till Oakland International Airport, Oakland, kommer det som snabbast att gå på lite minde än 19 timmar. Med de flyg erbjudanden som finns från Malmö till Oakland kommer resan som minst att ta dig lite mer än 21 timmar.

Trist nog finns det inte några direktflyg mellan Sverige och Oakland. Om du ska inleda din resa från Stockholm är ett alternativ att åka med Icelandair och Alaska Airlines. Du flyger då först med Icelandair från Stockholm till Reykjavik. Du fortsätter sedan från Reykjavik till Seattle, också det med Icelandair. Du avslutar därefter resan genom att flyga med Alaska Airlines från Seattle till Oakland. Om du i stället ska flyga från Göteborg är ett alternativ att flyga med KLM Royal Dutch Airlines. Du inleder då med att flyga från Göteborg till Amsterdam. Du fortsätter sedan från Amsterdam till Salt Lake City, och avslutar resan genom att flyga från Salt Lake City till Oakland. Om du flyger från Malmö är ett alternativ att åka med SAS, Icelandair och Alaska Airlines. Du startar då resan med att flyga med SAS till Stockholm. Från Stockholm fortsätter du sedan med Icelandair till Reykjavik och från Reykjavik till Seattle, också det med Icelandair. Du avslutar resan genom att flyga med Alaska Airlines från Seattle till Oakland.

Den billigaste månaden att flyga till Oakland, Kalifornien från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 604 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Oakland, Kalifornien under februari, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 121 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Oakland, Kalifornien. Om du planerar att flyga till Oakland, Kalifornien, överväg då även att boka flyg till San Francisco Intl flygplats(22 km från stadskärnan i Oakland, Kalifornien), Concord Buchanan Fld flygplats(28 km från stadskärnan i Oakland, Kalifornien), Napa County flygplats(45 km från stadskärnan i Oakland, Kalifornien), San Jose flygplats(58 km från stadskärnan i Oakland, Kalifornien) eller Santa Rosa Sonoma County flygplats(92 km från stadskärnan i Oakland, Kalifornien).

Du kan hitta erbjudanden för Oakland flygplats för i genomsnitt 5 454 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Oakland, Kalifornien

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Oakland, Kalifornien

Andra kabinklasser för flyg till Oakland, Kalifornien

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Oakland, Kalifornien

Vilka bolag flyger till Oakland, Kalifornien?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Oakland, Kalifornien

Vilka bolag flyger till Oakland, Kalifornien?

Scandinavian Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Oakland, Kalifornien. Lufthansa, KLM och British Airways är också populära val för att flyga till Oakland, Kalifornien från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Oakland, Kalifornien med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med KLM till Oakland, Kalifornien

Det avgår 5 flyg med KLM till Oakland, Kalifornien under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Los Angeles Intl och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 5 622 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Oakland, Kalifornien). KLM har ett betyg på 7,5 från 175 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Oakland, Kalifornien

Nedan hittar du alla flygplatser i Oakland, Kalifornien tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Oakland, Kalifornien från flygplatsen

När du väl har landat på Oakland International Airport finns det en mängd olika sätt som du kan ta dig in till centrala Oakland, San Francisco och andra delar av Kalifornien på. Bland annat kan du åka tåg med BART, tåg som går mellan Oakland International Airport och San Francisco, Oakland, Berkeley och många andra orter i Bay Area. Du finner BART-stationen på andra sidan gatan av flygplatsens terminaler. Självklart går det också att åka taxi om du föredrar att göra det. Bland annat erbjuder både Friendly Cab och Veteran’s Cab taxiservice vid flygplatsen. Det går även att hyra bil om du önskar göra det. Det finns anslutningsbussar som går mellan flygplatsens terminaler och dess biluthyrningscenter.


Populära flygresor till Oakland, Kalifornien

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Oakland, Kalifornien som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Oakland, Kalifornien
Snabbaste flygtid17t 09m
Billigaste pris4 654 kr
Flyg från Göteborg till Oakland, Kalifornien
Snabbaste flygtid19t 54m
Billigaste pris5 203 kr
Flyg från Luleå till Oakland, Kalifornien
Snabbaste flygtid22t 43m
Billigaste pris26 583 kr

Visumkrav för att besöka Oakland, Kalifornien

Svenska medborgare behöver inte något visum för vistelser i Oakland och andra delar av USA som är kortare än 90 dagar. I stället räcker det med ett så kallat ESTA-inresetillstånd. Detta kan du ansöka om på nätet innan din avresa till USA. För längre vistelser än 90 dagar kommer du dock att behöva ett visum.


Börja planera din resa till Oakland, Kalifornien


De bästa sakerna att se och göra i Oakland, Kalifornien

Det finns en hel del saker som du kan se och göra i Oakland. Bland annat kan du passa på att besöka Lake Merritt. Detta är en park med vidsträckta gräsmattor, lundar med frodiga träd och trevliga picknickområden där det går att ha det trevligt. Också Jack London Square är värt ett besök. Detta torg ligger nere vid vattnet. Det ligger också i en historisk del av staden i vars hamn den berömda amerikanska författaren Jack London brukade arbeta. I torgets center finner du dessutom en kopia av en stuga som London bodde i under en vildmarksexpedition i Alaska. Här finns också ett stort antal restauranger med vacker utsikt över vattnet. Passa också på att spana in Oakland Museum of California. Här anordnas det bland annat spännande utställningar samtidigt som museet är hem till en stor konstsamling. Här finns också sektioner tillägnade naturvetenskap, konst från Kalifornien samt delstatens historia.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Oakland. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Oakland ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Oakland.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Oakland och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.