Flyg till Dallas

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Dallas (DFW)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Dallas. Nuvarande restriktioner för Dallas baseras på reserestriktioner för USA.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Dallas

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dallas från din närmsta stad eller flygplats
Washington, D.C. R Reagan Nat flygplats
Dallas Love Field flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Washington, D.C. TILL Dallas

Baltimore (BWI) till Dallas/Fort Worth flygplats (DFW)

Vanligtvis är flyg till Dallas från Washington, D.C. billigare än att flyga från Baltimore/Washington till Dallas/Fort Worth, vilket i genomsnitt kostar 1 512 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DALLAS TILL WASHINGTON, D.C. R REAGAN NAT FLYGPLATSaugusti24% billigareAtt flyga från Washington, D.C. R Reagan Nat flygplats till Dallas kostar i genomsnitt bara 1 879 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DALLAS FRÅN WASHINGTON, D.C. R REAGAN NAT FLYGPLATSdecember29% dyrareDet kostar omkring 3 175 kr för flyg till Dallas från Washington, D.C. R Reagan Nat flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DALLAS FRÅN WASHINGTON, D.C. R REAGAN NAT FLYGPLATSnovember484% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dallas från Washington, D.C. R Reagan Nat flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Dallas?

För att få så bra väder som möjligt under din resa ska du boka flyg till Dallas mellan februari och maj eller mellan september och december. Under dessa månader ligger temperaturerna i staden på mellan 17-25 °C. Under sommaren blir det mycket varmt i staden vilket gör att det är svårt att njuta av sightseeing. Allra varmast är det mitt under sommaren då temperaturerna stiger till nära 35 °C. Under vintern är det däremot svalt med temperaturer ner mot 5 °C.

När är det billigast att boka flyg till Dallas?

Billiga flyg till Dallas hittar du i mars. Även under januari till april är priserna på flygstolar lägre än under resten av året. Allra dyrast är flygresor under sommaren då priserna på flygbiljetter till Dallas stiger i och med att antalet besökare blir fler. För att få billiga flygbiljetter till Dallas bör du boka flyg två månader innan avgång. Jämför priser på flyg till Dallas hos momondo för att se vilka datum som har lägre priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dallas?

490 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Dallas på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Fort Lauderdale och är 94 % billigare än de flesta andra flyg till Dallas. För att hitta det billigaste priset till Dallas från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dallas?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Dallas från Sverige med priser runt 4 766 kr. september är en annan bra månad för att besöka Dallas med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 5 280 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dallas?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Dallas är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 5 791 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dallas?

Den billigaste veckodagen att flyga till Dallas är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 5 239 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Dallas för flygningar en söndag på 5 901 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dallas?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Dallas då du kan hitta flygpriser för så lite som 5 955 kr. Att flyga till Dallas på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 6 597 kr. Flyg till Dallas från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dallas?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dallas. Om du planerar att flyga till Dallas, överväg då även att boka flyg till Dallas Addison flygplats(21 km från stadskärnan i Dallas), Dallas/Fort Worth flygplats(25 km från stadskärnan i Dallas), Waco flygplats(136 km från stadskärnan i Dallas) eller Tyler Pounds Field flygplats(140 km från stadskärnan i Dallas).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dallas?

Du kan hitta erbjudanden för Waco flygplats för i genomsnitt 2 192 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Dallas?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Dallas. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Dallas inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Dallas

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dallas
Lufthansa
30 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
14t 30m
1 stopp
DFW16:15Dallas/Fort Worth
13 jan.
DFW11:00Dallas/Fort Worth
14t 15m
1 stopp
ARN01:15Stockholm Arlanda
6 419 kr
Hitta liknande
Lufthansa
18 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
DFW17:15Dallas/Fort Worth
16 nov.
DFW12:56Dallas/Fort Worth
15t 04m
2 stopp
ARN04:00Stockholm Arlanda
6 393 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 aug.
ARN02:15Stockholm Arlanda
19t 17m
2 stopp
DFW21:32Dallas/Fort Worth
22 dec.
DFW11:00Dallas/Fort Worth
14t 15m
1 stopp
ARN01:15Stockholm Arlanda
6 462 kr
Hitta liknande
Lufthansa
18 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
DFW17:15Dallas/Fort Worth
16 nov.
DFW11:00Dallas/Fort Worth
19t 10m
1 stopp
ARN06:10Stockholm Arlanda
6 410 kr
Hitta liknande
Delta
6 okt.
ARN02:30Stockholm Arlanda
18t 31m
2 stopp
DAL21:01Dallas Love Field
10 okt.
DAL08:35Dallas Love Field
16t 15m
2 stopp
ARN00:50Stockholm Arlanda
6 576 kr
Hitta liknande
Air France
18 okt.
ARN02:05Stockholm Arlanda
18t 56m
2 stopp
DAL21:01Dallas Love Field
16 nov.
DAL07:35Dallas Love Field
16t 25m
2 stopp
ARN00:00Stockholm Arlanda
6 384 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dallas

Om du letar efter enkelbiljetter till Dallas, visa några av våra erbjudanden nedan.
British Airways
7 aug.
ARN07:25Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
DFW21:10Dallas/Fort Worth
5 288 kr
Hitta liknande
Air France
6 aug.
ARN02:10Stockholm Arlanda
18t 29m
2 stopp
DAL20:39Dallas Love Field
4 723 kr
Hitta liknande
KLM
30 dec.
ARN01:30Stockholm Arlanda
18t 31m
2 stopp
DAL20:01Dallas Love Field
5 497 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Dallas?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dallas

Det går inte några direktflyg från Sverige till Texas. Du kan hitta Dallasflyg med bland annat SAS som mellanlandar i Chicago eller med United Airlines som mellanlandar i Frankfurt. Med en snabb mellanlandning kan du få en total restid på 14 timmar. Om du bokar flyg till Dallas med lågprisbolag kan resan ta upp emot 22 timmar då du får göra längre stopp under vägen.


Hur tar man sig från flygplatsen i Dallas till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Dallas plus avståndet till centrum

Flyg till Dallas landar på Dallas Fort Worth International Airport som ligger 32 km nordväst om Dallas centrum. Från flygplatsen kan du smidigt ta dig in till centrum med flera olika färdmedel. För att resa till Dallas billigt tar du buss 408 som stannar vid flygplatsen. Denna kostar 2,5 USD (24 SEK). Du kan även ta tunnelbanans orangea linje som stannar vid flygplatsen och tar ungefär 50 minuter in till centrum. För att ta dig in till city så snabbt som möjligt är det bil som gäller. Du hittar både hyrbilar och taxi på flygplatsen. Med bil tar resan in till centrala Dallas ungefär 40 minuter.


Populära flygresor till Dallas

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dallas som hittats av användare
Flyg från Washington, D.C. till Dallas
Snabbaste flygtid
22t 20m
Billigast pris
4 897 kr

Hur tar man sig runt i Dallas?

Kollektivtrafiken i Dallas består av bussar och tåg. DART sköter alla bussar och tunnelbana inne i centrum och till stadens utkanter. Biljetter till kollektivtrafiken köper du i automater på stationerna eller ombord. Biljetterna gäller även för den spårvagnslinje som går från centrum till Dallas sydvästra delar varifrån du kan byta till buss 723 för att ta dig till populära Bishop Arts District. Att själv köra bil i Dallas kan vara svårt då trafiken är känd för att vara mycket tät och det ofta är köer under dagtid. Det är även svårt att hitta parkering. Om du ska bo mitt inne i centrum är det därför bättre att ta taxi eller förlita dig på kollektivtrafiken.


Kan man resa till Dallas utan pass eller visum?

När du reser till USA behöver du ha ett inresetillstånd. Detta ansöker du om via nätet senast 72 timmar innan ditt flyg ska avgå. Förutom inresetillståndet måste du ha ett giltigt pass som gäller i ett halvår från och med din resa. Under flygningen till USA fyller du i en tullblankett på planet som du ska lämna vid ankomsten till landet. Du behöver även kunna visa upp en returbiljett vid inresan.


Tips och råd om Dallas

Vad ska man se i Dallas?

Dallas botaniska trädgård, Sixth Floor Museum och Crow Collection of Asian Art är sevärdheter du inte ska missa.

Aktiviteter och upplevelser med barn

En populär aktivitet för barnfamiljer är ett besök till Perot Museum of Nature and Science som har flera roliga och interaktiva utställningar passande för barn.

Ska man köpa reseförsäkring?

När du reser till USA är det viktigt att du har en bra reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader då dessa kan blir mycket höga i USA.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet när du är i Dallas.

Ska man lämna dricks?

I USA är drickskulturen mycket viktig och det förväntas att du lämnar 20 % i dricks. Detta gäller på all service för allt från taxiresor till restaurangnotor och frisörer.

Var ska man shoppa?

Dallas är känt för sina shoppinggallerior och köpcentrum, bland annat Highland Park Village, och West Village. (Priser kontrollerade 23/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass