Flyg till Dallas

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Dallas (DFW)
ons 21/4
ons 28/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Dallas. Nuvarande restriktioner för Dallas baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Dallas

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dallas från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dallas/Fort Worth flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dallas

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dallas/Fort Worth flygplats (DFW)

Vanligtvis är flyg till Dallas från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dallas/Fort Worth, vilket i genomsnitt kostar 5 427 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DALLAS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember10% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dallas kostar i genomsnitt bara 4 931 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DALLAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember23% dyrareDet kostar omkring 6 757 kr för flyg till Dallas från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DALLAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember357% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dallas från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Dallas?

För att få så bra väder som möjligt under din resa ska du boka flyg till Dallas mellan februari och maj eller mellan september och december. Under dessa månader ligger temperaturerna i staden på mellan 17-25 °C. Under sommaren blir det mycket varmt i staden vilket gör att det är svårt att njuta av sightseeing. Allra varmast är det mitt under sommaren då temperaturerna stiger till nära 35 °C. Under vintern är det däremot svalt med temperaturer ner mot 5 °C.

När är det billigast att boka flyg till Dallas?

Billiga flyg till Dallas hittar du i mars. Även under januari till april är priserna på flygstolar lägre än under resten av året. Allra dyrast är flygresor under sommaren då priserna på flygbiljetter till Dallas stiger i och med att antalet besökare blir fler. För att få billiga flygbiljetter till Dallas bör du boka flyg två månader innan avgång. Jämför priser på flyg till Dallas hos momondo för att se vilka datum som har lägre priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dallas?

474 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Dallas på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Fort Lauderdale och är 94 % billigare än de flesta andra flyg till Dallas. För att hitta det billigaste priset till Dallas från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dallas?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Dallas från Sverige med priser runt 4 612 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Dallas under november, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 108 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dallas?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Dallas ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 602 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dallas?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Dallas från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 5 069 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Dallas för flygningar en söndag på 5 709 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dallas?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Dallas från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 5 762 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 6 383 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dallas?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dallas. Om du planerar att flyga till Dallas, överväg då även att boka flyg till Dallas Addison flygplats(21 km från stadskärnan i Dallas), Dallas/Fort Worth flygplats(25 km från stadskärnan i Dallas), Waco flygplats(136 km från stadskärnan i Dallas) eller Tyler Pounds Field flygplats(140 km från stadskärnan i Dallas).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dallas?

Du kan hitta erbjudanden för Waco flygplats för i genomsnitt 2 121 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Dallas?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Dallas. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Dallas inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Dallas

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dallas
Lufthansa
1 okt.
02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
17:15Dallas/Fort Worth
20 okt.
12:00Dallas/Fort Worth
13t 05m
1 stopp
01:05Stockholm Arlanda
6 177 kr
Hitta liknande
Lufthansa
27 aug.
02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
17:15Dallas/Fort Worth
20 sep.
12:00Dallas/Fort Worth
13t 05m
1 stopp
01:05Stockholm Arlanda
6 185 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 juni
02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
17:15Dallas/Fort Worth
6 aug.
12:00Dallas/Fort Worth
18t 15m
1 stopp
06:15Stockholm Arlanda
6 513 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 aug.
02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
17:15Dallas/Fort Worth
19 sep.
07:25Dallas/Fort Worth
20t 15m
2 stopp
03:40Stockholm Arlanda
5 891 kr
Hitta liknande
Air Canada
1 okt.
02:15Stockholm Arlanda
17t 11m
2 stopp
19:26Dallas/Fort Worth
20 okt.
08:55Dallas/Fort Worth
19t 25m
2 stopp
04:20Stockholm Arlanda
5 756 kr
Hitta liknande
Delta
4 juni
02:10Göteborg-Landvetter Airport
17t 15m
2 stopp
19:25Dallas/Fort Worth
8 juni
10:04Dallas/Fort Worth
20t 11m
2 stopp
06:15Göteborg-Landvetter Airport
6 480 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Dallas?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dallas

Det går inte några direktflyg från Sverige till Texas. Du kan hitta Dallasflyg med bland annat SAS som mellanlandar i Chicago eller med United Airlines som mellanlandar i Frankfurt. Med en snabb mellanlandning kan du få en total restid på 14 timmar. Om du bokar flyg till Dallas med lågprisbolag kan resan ta upp emot 22 timmar då du får göra längre stopp under vägen.


Hur tar man sig från flygplatsen i Dallas till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Dallas plus avståndet till centrum

Flyg till Dallas landar på Dallas Fort Worth International Airport som ligger 32 km nordväst om Dallas centrum. Från flygplatsen kan du smidigt ta dig in till centrum med flera olika färdmedel. För att resa till Dallas billigt tar du buss 408 som stannar vid flygplatsen. Denna kostar 2,5 USD (24 SEK). Du kan även ta tunnelbanans orangea linje som stannar vid flygplatsen och tar ungefär 50 minuter in till centrum. För att ta dig in till city så snabbt som möjligt är det bil som gäller. Du hittar både hyrbilar och taxi på flygplatsen. Med bil tar resan in till centrala Dallas ungefär 40 minuter.


Hur tar man sig runt i Dallas?

Kollektivtrafiken i Dallas består av bussar och tåg. DART sköter alla bussar och tunnelbana inne i centrum och till stadens utkanter. Biljetter till kollektivtrafiken köper du i automater på stationerna eller ombord. Biljetterna gäller även för den spårvagnslinje som går från centrum till Dallas sydvästra delar varifrån du kan byta till buss 723 för att ta dig till populära Bishop Arts District. Att själv köra bil i Dallas kan vara svårt då trafiken är känd för att vara mycket tät och det ofta är köer under dagtid. Det är även svårt att hitta parkering. Om du ska bo mitt inne i centrum är det därför bättre att ta taxi eller förlita dig på kollektivtrafiken.


Kan man resa till Dallas utan pass eller visum?

När du reser till USA behöver du ha ett inresetillstånd. Detta ansöker du om via nätet senast 72 timmar innan ditt flyg ska avgå. Förutom inresetillståndet måste du ha ett giltigt pass som gäller i ett halvår från och med din resa. Under flygningen till USA fyller du i en tullblankett på planet som du ska lämna vid ankomsten till landet. Du behöver även kunna visa upp en returbiljett vid inresan.


Tips och råd om Dallas

Vad ska man se i Dallas?

Dallas botaniska trädgård, Sixth Floor Museum och Crow Collection of Asian Art är sevärdheter du inte ska missa.

Aktiviteter och upplevelser med barn

En populär aktivitet för barnfamiljer är ett besök till Perot Museum of Nature and Science som har flera roliga och interaktiva utställningar passande för barn.

Ska man köpa reseförsäkring?

När du reser till USA är det viktigt att du har en bra reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader då dessa kan blir mycket höga i USA.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet när du är i Dallas.

Ska man lämna dricks?

I USA är drickskulturen mycket viktig och det förväntas att du lämnar 20 % i dricks. Detta gäller på all service för allt från taxiresor till restaurangnotor och frisörer.

Var ska man shoppa?

Dallas är känt för sina shoppinggallerior och köpcentrum, bland annat Highland Park Village, och West Village. (Priser kontrollerade 23/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass