Hitta billiga flyg till Kalabrien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kalabrien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kalabrien och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Kalabrien?

Flyg till Kalabrien varierar bland annat beroende på månad, flygbolag, när du bokar och vart du flyger från, men momondos användare kan generellt förvänta sig att få betala omkring 2 595 kr per person. Det absolut billigaste flyget till Kalabrien är 169 kr per person.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Kalabrien?

Flygtider från Sverige till Kalabrien varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Lamezia Termes internationella (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 14t 50m. En annan populär rutt från Sverige till Kalabrien är att flyga från Göteborg Landvetter till Lamezia Termes internationella, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Kalabrien?

Ryanair, Lufthansa och SWISS är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Kalabrien enligt våra uppgifter. Ryanair är förstahandsvalet då 56% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Kalabrien. Tänk på att det finns 8 olika flygbolag som flyger till Kalabrien regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Kalabrien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kalabrien från Sverige
Lamezia Terme
Lamezia Terme

Användbar information om ditt flyg till Kalabrien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kalabrien

Spiaggia Di Tropea ligger närmst Catania flygplats. De som letar efter en alternativ flygplats nära Spiaggia Di Tropea kan prova flyga till Lamezia Terme flygplats.

Temperaturerna i Kalabrien kan variera mellan 10 °C och 24 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Kalabrien januari, och den varmaste månaden är juli. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Kalabrien i juli, augusti och juni då dessa månader generellt har minst nederbörd.

Flyg till Kalabrien har nyligen hittats på momondo för så lite som 544 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 5 192 kr och allt under 5 108 kr kan ses som ett bra erbjudande. 28 769 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.


De senaste flygen hittade till populära städer i Kalabrien

Hitta flyg till dessa populära städer i Kalabrien, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Kalabrien

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kalabrien

Billiga flyg till Kalabrien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kalabrien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmLamezia Terme14t 50m1 416 kr
RonnebyLamezia Terme27t 45m4 591 kr
NorrköpingLamezia Terme9t 30m22 020 kr

Populära flygresor till Kalabrien

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kalabrien som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Lamezia Terme
Snabbaste flygtid14t 50m
Billigaste pris1 416 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kalabrien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kalabrien?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Kalabrien. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kalabrien med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Hitta flyg till Kalabrien

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Kalabrien


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kalabrien. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kalabrien ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du väl ser alla flygalternativ för Kalabrien låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Kalabrien och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.