Hitta billiga flyg till Kalabrien

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 9/12
lör 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kalabrien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kalabrien och lägg upp den ultimata resplanen

Hur långt är flyget från Sverige till Kalabrien?

Flygtider från Sverige till Kalabrien varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Lamezia Termes internationella (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 9t 10m. En annan populär rutt från Sverige till Kalabrien är att flyga från Göteborg Landvetter till Lamezia Termes internationella, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Kalabrien?

Ryanair, SWISS och Lufthansa är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Kalabrien enligt våra uppgifter. Ryanair är förstahandsvalet då 76% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Kalabrien. Tänk på att det finns 4 olika flygbolag som flyger till Kalabrien regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Kalabrien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kalabrien från Sverige
Lamezia Terme
Lamezia Terme

Användbar information om ditt flyg till Kalabrien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kalabrien

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Lamezia Terme?

Jag planerar att besöka Spiaggia Di Tropea. Från vilken flygplats går det snabbast att köra dit?

Spiaggia Di Tropea ligger närmst Catania flygplats. De som letar efter en alternativ flygplats nära Spiaggia Di Tropea kan prova flyga till Lamezia Terme flygplats.

Hur är vädret i Kalabrien?

Temperaturerna i Kalabrien kan variera mellan 10 °C och 24 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Kalabrien januari, och den varmaste månaden är juli. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Kalabrien i juli, augusti och juni då dessa månader generellt har minst nederbörd.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kalabrien?

Priserna för flyg till Kalabrien uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kalabrien?

Av december 2023 finns det 5 bolag att välja mellan för flyg till Kalabrien.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kalabrien?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Kalabrien

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kalabrien?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Kalabrien kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Kalabrien. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kalabrien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Kalabrien.

De senaste flygen hittade till populära städer i Kalabrien

Hitta flyg till dessa populära städer i Kalabrien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kalabrien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kalabrien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmLamezia Terme9t 10m3 017 kr
RonnebyLamezia Terme27t 45m4 573 kr
NorrköpingLamezia Terme9t 30m21 930 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kalabrien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kalabrien?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Kalabrien. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kalabrien med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kalabrien?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kalabrien. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Kalabrien ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kalabrien ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kalabrien?

När du väl ser alla flygalternativ för Kalabrien låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kalabrien ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Kalabrien och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kalabrien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.