Hitta billiga flyg till Curitiba

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Curitiba

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Curitiba och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Curitiba?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Curitiba från Sverige med priser runt 7 083 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Curitiba under mars, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 8 650 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Curitiba?

566 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Curitiba på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Foz do Iguaçu och är 94 % billigare än de flesta andra flyg till Curitiba. För att hitta det billigaste priset till Curitiba från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Curitiba?

Den billigaste veckodagen att flyga till Curitiba är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 8 524 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Curitiba en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 11 121 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Curitiba?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Curitiba är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Curitiba kan då kosta så lite som 9 763 kr. Flyg till Curitiba är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 13 121 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Curitiba?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Curitiba från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 12 018 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Curitiba

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Curitiba från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Curitiba

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Curitiba

Stockholm (STO) till Curitiba (CWB)

Vanligtvis är flyg till Curitiba från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Curitiba Afonso Pena, vilket i genomsnitt kostar 12 018 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CURITIBA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars39% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Curitiba kostar i genomsnitt bara 7 570 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CURITIBA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember83% dyrareDet kostar omkring 22 847 kr för flyg till Curitiba från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CURITIBA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober610% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Curitiba från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Curitiba

Ponta Grossa Sant'Ana flygplats eller Joinville Cubatao flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Curitiba.

Med ett genomsnittspris på 9 534 kr per person, är Joinville Cubatao flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Curitiba. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Curitiba

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Curitiba

Vilka bolag flyger till Curitiba?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Curitiba

Vilka bolag flyger till Curitiba?

För flygresor till Curitiba från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: LATAM Airlines, Lufthansa, KLM eller Air France. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Lufthansa till Curitiba

I genomsnitt avgår 4 flyg med Lufthansa till Curitiba varje vecka.De flesta av dem flyger från Sao Paulo Cumbica internationella till Curitiba vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Lufthansa till Curitiba. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Lufthansa till Curitiba som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 7 887 kr, med avgång från Göteborg Landvetter. Lufthansa är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,0/10 i betyg av 540 av våra användare.


Börja planera din resa till Curitiba


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Curitiba när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Curitiba, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till Curitiba ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Curitiba. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Curitiba på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.