Flyg till Curitiba

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Curitiba.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Curitiba?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Curitiba?

  4 226 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Curitiba på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Miami och är 52 % billigare än de flesta andra flyg till Curitiba. För att hitta det billigaste priset till Curitiba från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Curitiba?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Curitiba från Sverige med priser runt 7 399 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Curitiba under maj, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 7 436 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Curitiba?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Curitiba är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 7 452 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Curitiba en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 9 748 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Curitiba?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Curitiba är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Curitiba kan då kosta så lite som 8 629 kr. Flyg till Curitiba är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 9 838 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Curitiba?

  Ponta Grossa Sant'Ana flygplats eller Joinville Cubatao flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Curitiba.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Curitiba?

  Med ett genomsnittspris på 8 886 kr per person, är Joinville Cubatao flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Curitiba. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Curitiba Afonso Pena från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Curitiba Afonso Pena

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Curitiba Afonso Pena.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Curitiba Afonso Pena.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Curitiba Afonso Pena.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Curitiba Afonso Pena?

Returresa till Sverige från Curitiba Afonso Pena

Testkrav för COVID-19
Besökare från Curitiba Afonso Pena måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Curitiba Afonso Pena behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Curitiba inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Curitiba?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Curitiba
 • Vilka bolag flyger till Curitiba?

  För flygresor till Curitiba från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: KLM, LATAM Airlines eller TAP AIR PORTUGAL. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Börja planera din resa till Curitiba