Flyg till Maringá

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Maringá.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Maringá?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Maringá?

    4 286 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Maringá på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 34 % billigare än de flesta andra flyg till Maringá. För att hitta det billigaste priset till Maringá från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Maringá?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Maringá. Om du planerar att flyga till Maringá, överväg då även att boka flyg till Londrina flygplats(82 km från stadskärnan i Maringá) eller Presidente Prudente A. De Barros flygplats(149 km från stadskärnan i Maringá).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Maringá?

    Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Maringá Londrina flygplats med ett genomsnittspris på 6 503 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Regional De Maringa från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Regional De Maringa

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Regional De Maringa.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Regional De Maringa.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Regional De Maringa.

Dokument
Hälsodeklaration för resenär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Regional De Maringa?

Returresa till Sverige från Regional De Maringa

Testkrav för COVID-19
Besökare från Regional De Maringa måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Regional De Maringa behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Maringá inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Maringá