Hitta billiga flyg till Rhodos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Rhodos

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Rhodos

Bästa priset för enkelresa

364 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 070 kr

Snabbast flygtid

3t 50m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Rhodos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 364 kr (Stockholm Arlanda till Rhodos Diagoras).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Rhodos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 070 kr (Stockholm Arlanda till Rhodos Diagoras).
Det snabbaste flyget till Rhodos från Sverige tar 3t 50m (Stockholm Arlanda till Rhodos Diagoras).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Rhodos, inklusive Norwegian och Ryanair.

Trender för flygresor till Rhodos

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rhodos och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Rhodos?

Den billigaste månaden att flyga till Rhodos från Sverige är augusti. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 614 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. september är en annan bra månad för att besöka Rhodos med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 823 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Rhodos?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Rhodos från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 2 731 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 869 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Rhodos.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Rhodos?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Rhodos från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 876 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Rhodos på morgonen då priserna ligger på omkring 3 377 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Rhodos?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Rhodos (Rhodos Diagoras), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 3t 55m respektive 14t.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Rhodos?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Rhodos ungefär 32 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 572 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Rhodos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Rhodos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rhodos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Rhodos

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Rhodos (RHO)

Vanligtvis är flyg till Rhodos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Rhodos Diagoras, vilket i genomsnitt kostar 3 428 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RHODOS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Rhodos kostar i genomsnitt bara 2 371 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RHODOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember41% dyrareDet kostar omkring 4 830 kr för flyg till Rhodos från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RHODOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli578% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Rhodos från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Rhodos

Hur lång tid tar det att flyga till Rhodos?

En flygresa från Sverige till Rhodos, Grekland kan ta allt från nio timmar till upp emot 20 timmar. Flyg till Rhodos går att hitta från flera svenska städer men den allra kortaste flygtiden får du på flygningar som avgår från Stockholm Arlanda flygplats. Du kan även resa till Rhodos från Göteborg Landvetter flygplats vilket tar något längre då du behöver göra flera stopp under resans gång och även har färre flygrutter och flygerbjudanden att välja mellan.  Allra kortast flygtur får du om du reser från Malmö och kan ta dig till danska Kastrup flygplats för att resa till Rhodos på ungefär fem timmar.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Rhodos?

Det finns inga direktflyg från Sverige till Rhodos utan du behöver göra stopp under vägen när du reser till den grekiska ön. Om du reser från Stockholm hittar du flera olika flygrutter som tar dig till Rhodos. Bland annat kan du flyga med Swiss Air, Brussels Airlines och Lufthansa. Du mellanlandar då vanligtvis i Bryssel, Frankfurt eller Zürich. Från Göteborg kan du resa till Rhodos med Lufthansa eller Ryanair. Du mellanlandar då ibland annat Frankfurt, London och Gdansk. Från Köpenhamn kan du resa till Rhodos med en mellanlandning i Frankfurt på Frankfurt International Airport.

juni, juli, eller augusti är ofta den bästa tiden att besöka Rhodos och stranden med tanke på vädret. Akti Miaouli Beach är den mest välbesökta stranden i området.Hitta billiga flygbiljetter till Rhodos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Rhodos
Ryanair
22 okt.
ARN03:25Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
RHO14:55Rhodos Diagoras
26 okt.
RHO14:40Rhodos Diagoras
17t 00m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 070 kr
Hitta liknande
Ryanair
21 okt.
ARN05:40Stockholm Arlanda
10t 50m
1 stopp
RHO16:30Rhodos Diagoras
26 okt.
RHO14:40Rhodos Diagoras
17t 00m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 169 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 okt.
ARN03:10Stockholm Arlanda
13t 20m
2 stopp
RHO16:30Rhodos Diagoras
26 okt.
RHO14:40Rhodos Diagoras
17t 00m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 268 kr
Hitta liknande
Ryanair
22 okt.
ARN03:25Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
RHO14:55Rhodos Diagoras
26 okt.
RHO18:00Rhodos Diagoras
26t 00m
2 stopp
ARN20:00Stockholm Arlanda
1 434 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 okt.
ARN08:50Stockholm Arlanda
3t 50m
RHO12:40Rhodos Diagoras
26 okt.
RHO14:40Rhodos Diagoras
17t 00m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 500 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 okt.
ARN03:10Stockholm Arlanda
13t 20m
2 stopp
RHO16:30Rhodos Diagoras
26 okt.
RHO18:00Rhodos Diagoras
26t 00m
2 stopp
ARN20:00Stockholm Arlanda
1 632 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Rhodos

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Rhodos, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Ryanair
Norwegian
29 okt.
ARN08:50Stockholm Arlanda
3t 50m
RHO12:40Rhodos Diagoras
Ryanair
21 okt.
ARN05:40Stockholm Arlanda
10t 50m
1 stopp
RHO16:30Rhodos Diagoras
Flera flygbolag
21 okt.
ARN03:10Stockholm Arlanda
13t 20m
2 stopp
RHO16:30Rhodos Diagoras

Andra kabinklasser för flyg till Rhodos

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Rhodos

Vilka bolag flyger till Rhodos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Rhodos

Vilka bolag flyger till Rhodos?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Rhodos från Sverige Eurowings, Norwegian, Finnair och Aegean Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Aegean Airlines till Rhodos

Aegean Airlines är ett populärt val för användare som reser till Rhodos. De flyger 26 flyg i veckan till Rhodos, oftast från Aten-Elefthérios Venizélos. Biljettpriserna för Aegean Airlines beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 928 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 68 omdömen har momondos användare betygsatt Aegean Airlines med ett genomsnittligt betyg på 8,5/10.

Flyg med SWISS till Rhodos

Flygerbjudanden med SWISS till Rhodos startar från 1 337 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för SWISS vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Zürichs internationella är den populäraste avgångspunkten för SWISS till Rhodos och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. SWISS får 8,4/10 i betyg av 140 omdömen.


Flygplatser nära Rhodos

Nedan hittar du alla flygplatser i Rhodos tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till Rhodos centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige till Rhodos landar du på Rhodes Diagoras International Airport, Rhodos som ligger sydväst om centrala orten Rhodos. För att ta dig in till centrala Rhodos från Diagoras International Airport kan du ta buss. Flygbussen avgår från stationen som ligger mellan den nya och gamla terminalen och du kan köpa biljetter direkt från chauffören. Detta är det billigaste sättet att ta dig in till city och tar ungefär 40 minuter. Om du istället tar taxi in till centrala Rhodos tar resan drygt 20 minuter vilket gör det till ett betydligt snabbare färdmedel. På Rhodos Diagoras International Airport hittar du även hyrbilsalternativ och du kan därför själv köra in till centrala Rhodos. Du följer då väg Epar. Od. Ialisou-Katavias norrut.


Populära flygresor till Rhodos

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Rhodos som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Rhodos
Snabbaste flygtid3t 55m
Billigaste pris2 217 kr
Flyg från Göteborg till Rhodos
Snabbaste flygtid10t 30m
Billigaste pris3 518 kr
Flyg från Malmö till Rhodos
Snabbaste flygtid6t 25m
Billigaste pris2 294 kr

Visumkrav för att besöka Rhodos

Behöver man pass och visum för att besöka Rhodos?

När du reser till Grekland behöver du inte ansöka om något inresetillstånd då både Grekland och Sverige är medlemmar i EU. För att legitimera dig under resan kan du antingen visa upp ett pass eller ett nationellt id-kort. Tänk på att körkort inte räcker.


Börja planera din resa till Rhodos


De bästa sakerna att se och göra i Rhodos

Vad kan man se och göra i Rhodos?

Rhodos ligger längst norrut på ön Rhodos och har goda förbindelser med resten av ön tack vare bussar som går från centrala Rhodos och tar dig runt ön. En av de populäraste attraktionerna på ön är Lindos Acropolis som ligger i orten Lindos, söder om Rhodos. Ruinerna av Lindos Acropolis ligger högt belägna med vackra vyer över orten såväl som över Medelhavet. Det hellenistiska templet har vackra och välbevarade pelare och du tar dig upp till ruinerna antingen genom promenad eller via en traditionell åsnetur. I Lindos hittar du även öns mest populära strand: Lindos Beach. Sandstranden med långgrunt vatten är mycket populär, särskilt bland barnfamiljer. Inne i orten Rhodos hittar du en arkitektonisk sevärdhet som är betydligt mer modern än öns annars antika sevärdheter. Kalithea Thermi är ett art deco-spa från 20-talet som setts i en mängd filmer och tv-serier och ligger vackert beläget vid kusten. Spat har en egen fin sandstrand och ett trevligt café. En annan mer nutida sevärdhet är det moderna grekiska konstmuseet i den nya delen av orten Rhodos. Här kan du beundra några av de mest kända grekiska konstnärernas verk från modern tid. Bland annat hittar du verk av Valias Semertzidis.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Rhodos ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Rhodos ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Rhodos ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Rhodos.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Rhodos erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Rhodos och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.