Hitta billiga flyg till Rhodos från 2 151 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Rhodos

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Rhodos

Bästa priset för enkelresa

2 151 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 331 kr

Snabbast flygtid

13t 50m
Det bästa priset för enkelflyg till Rhodos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 151 kr (Göteborg Landvetter till Rhodos Diagoras).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Rhodos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 331 kr (Göteborg Landvetter till Rhodos Diagoras).
Det snabbaste flyget till Rhodos från Sverige tar 13t 50m (Göteborg Landvetter till Rhodos Diagoras).

Trender för flygresor till Rhodos

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rhodos och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Rhodos?

Den billigaste månaden att flyga till Rhodos från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 057 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. augusti är en annan bra månad för att besöka Rhodos med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 600 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Rhodos?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Rhodos?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Rhodos från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 3 083 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 221 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Rhodos.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Rhodos?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Rhodos från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 122 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Rhodos mitt på dagen då priserna ligger på omkring 4 911 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Rhodos?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Rhodos (Rhodos Diagoras), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 14t 50m respektive 10t 40m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Rhodos?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Rhodos ungefär 41 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 194 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Rhodos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Rhodos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rhodos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Rhodos

Stockholm (STO) till Rhodos (RHO)

Vanligtvis är flyg till Rhodos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Rhodos Diagoras, vilket i genomsnitt kostar 3 194 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RHODOS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Rhodos kostar i genomsnitt bara 2 266 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RHODOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari32% dyrareDet kostar omkring 4 365 kr för flyg till Rhodos från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RHODOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli441% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Rhodos från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Rhodos

Hur lång tid tar det att flyga till Rhodos?

En flygresa från Sverige till Rhodos, Grekland kan ta allt från nio timmar till upp emot 20 timmar. Flyg till Rhodos går att hitta från flera svenska städer men den allra kortaste flygtiden får du på flygningar som avgår från Stockholm Arlanda flygplats. Du kan även resa till Rhodos från Göteborg Landvetter flygplats vilket tar något längre då du behöver göra flera stopp under resans gång och även har färre flygrutter och flygerbjudanden att välja mellan.  Allra kortast flygtur får du om du reser från Malmö och kan ta dig till danska Kastrup flygplats för att resa till Rhodos på ungefär fem timmar.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Rhodos?

Det finns inga direktflyg från Sverige till Rhodos utan du behöver göra stopp under vägen när du reser till den grekiska ön. Om du reser från Stockholm hittar du flera olika flygrutter som tar dig till Rhodos. Bland annat kan du flyga med Swiss Air, Brussels Airlines och Lufthansa. Du mellanlandar då vanligtvis i Bryssel, Frankfurt eller Zürich. Från Göteborg kan du resa till Rhodos med Lufthansa eller Ryanair. Du mellanlandar då ibland annat Frankfurt, London och Gdansk. Från Köpenhamn kan du resa till Rhodos med en mellanlandning i Frankfurt på Frankfurt International Airport.

Vilken är den bästa tiden att åka till Rhodos för en strandsemester?

juni, juli, eller augusti är ofta den bästa tiden att besöka Rhodos och stranden med tanke på vädret. Akti Miaouli Beach är den mest välbesökta stranden i området.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Rhodos Diagoras flygplats?

Priserna för flyg till Rhodos Diagoras flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Rhodos Diagoras flygplats?

Av november 2023 finns det 13 bolag att välja mellan för flyg till Rhodos Diagoras flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Rhodos Diagoras flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Rhodos Diagoras flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Rhodos Diagoras flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Rhodos Diagoras flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Rhodos Diagoras flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Rhodos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Rhodos
Flera flygbolag
13 jan.
GOT18:15Göteborg Landvetter
14t 25m
2 stopp
RHO09:40Rhodos Diagoras
28 jan.
RHO06:25Rhodos Diagoras
17t 15m
2 stopp
GOT22:40Göteborg Landvetter
3 331 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Rhodos

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Rhodos, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
8 dec.
GOT22:05Göteborg Landvetter
14t 55m
2 stopp
RHO14:00Rhodos Diagoras
2 151 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 dec.
GOT06:10Göteborg Landvetter
13t 50m
3 stopp
RHO21:00Rhodos Diagoras
3 049 kr
Hitta liknande

Visumkrav för att besöka Rhodos

Behöver man pass och visum för att besöka Rhodos?

När du reser till Grekland behöver du inte ansöka om något inresetillstånd då både Grekland och Sverige är medlemmar i EU. För att legitimera dig under resan kan du antingen visa upp ett pass eller ett nationellt id-kort. Tänk på att körkort inte räcker.


De bästa sakerna att se och göra i Rhodos

Vad kan man se och göra i Rhodos?

Rhodos ligger längst norrut på ön Rhodos och har goda förbindelser med resten av ön tack vare bussar som går från centrala Rhodos och tar dig runt ön. En av de populäraste attraktionerna på ön är Lindos Acropolis som ligger i orten Lindos, söder om Rhodos. Ruinerna av Lindos Acropolis ligger högt belägna med vackra vyer över orten såväl som över Medelhavet. Det hellenistiska templet har vackra och välbevarade pelare och du tar dig upp till ruinerna antingen genom promenad eller via en traditionell åsnetur. I Lindos hittar du även öns mest populära strand: Lindos Beach. Sandstranden med långgrunt vatten är mycket populär, särskilt bland barnfamiljer. Inne i orten Rhodos hittar du en arkitektonisk sevärdhet som är betydligt mer modern än öns annars antika sevärdheter. Kalithea Thermi är ett art deco-spa från 20-talet som setts i en mängd filmer och tv-serier och ligger vackert beläget vid kusten. Spat har en egen fin sandstrand och ett trevligt café. En annan mer nutida sevärdhet är det moderna grekiska konstmuseet i den nya delen av orten Rhodos. Här kan du beundra några av de mest kända grekiska konstnärernas verk från modern tid. Bland annat hittar du verk av Valias Semertzidis.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Rhodos?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Rhodos ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Rhodos ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Rhodos ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Rhodos ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Rhodos?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Rhodos.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Rhodos ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Rhodos erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Rhodos och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Rhodos

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.